Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Merhaba herkese, ben de bacaklarimin inceliğinden çok ama çok rahatsız olan biriyim ve 37 yaşımda nihayet çözüm bulma arayışına girdim. Cok zayiftim her zaman ancak son bir yildir kullandiigim uyku ilacina bagli olarak 10 kg almama ragmen bacaklarim hala ince sadece gobek oldu ve liposuction yaptırmaya karar verdim, bacaklarıma da yağ enjeksiyonu yaptırabileceğim bu sayede. Daha önce benzer operasyon yaptıranların fotolarını göremedim, paylasim yapabilen olursa cok sevinirim. Umarim umutlarim bosa cikmaz, cunlu iyice takinti oldu bende :KK43:

merhaba arkadaslar buradaki yazilari okuyarak cesaret edip dun bacak yag enjeksiyonunu Izmirde UB ye oldum.500 cc yag alinp sadece gobek ve bel bolgemden 180 180 her 2 bacagima verildi.Ben hic sikinti yasamadim.
Merhaba, peki normal hayat dönüş nasıl oluyor? Çok ağrı çektiğini söyleyen de var. Sen neler yaşadın?

Bence silikonu ince seçin. Heleki zayıfsanız kalin silikon cok kötü duruyor. Ben şu anda 3 kilo aldim onceden daha kötü duruyordu. Düşünsenize bazen bedenime uygun pantolonlar baldirimdan geçmiyor.
Merhaba, ne zaman ve hangi doktora yaptırdınız? Ben de doktor arayışındayim.

Merhabalarrr bende 15 gün önce izmirde bacaklarıma yağ dolgusu yaptırdım şuan için sonuçtan o kadar çok memnunım ki eriyecekler diye aklım çıkıyor, sizde çok erime oldu mu ?? Ameliyatınızdan ne kadar zaman geçti ??? Bilgi verirseniz çok sevinicem..
Şuan nedir sunucunuz erime var mı çok bilgi verir misiniz lutfen

Ben yaptırdım bacak dolgusu hemde 1 saat önce isteyen varsa resim atabilirim önce sonra
Hayırlı olsun, inşallah istediğiniz gibi olur. Bende araştırıyorum. Görmek isterim resim. Birde ölçülerinizi biliyormusunuz önceki... siz inceliktenmi şikayetçiydiniz çarpıklık mı...
Benim ayak bileklerim çok çok ince 18cm. Baldır da ince 33cm.

Hayırlı olsun, inşallah istediğiniz gibi olur. Bende araştırıyorum. Görmek isterim resim. Birde ölçülerinizi biliyormusunuz önceki... siz inceliktenmi şikayetçiydiniz çarpıklık mı...
Benim ayak bileklerim çok çok ince 18cm. Baldır da ince 33cm.
Hem incelik hem carpiklik

Eklentiler

• 20190323_153548.png
    20190323_153548.png
    427,9 KB · Görüntüleme: 328
Merhaba arkadaşlar bende 4 gün önce bacaklarıma silikon taktırdım şuan yürümekte zorlanıyorum ve sağ bacağımdaki dikiş yeri sol bacağa göre çok sızlıyor hala eğilerek yürüyorum izmirdeyim bu arada umarım en kısa zamanda normal yürümekte dönerim

Merhabalar, haftaya yağ enjeksiyonu yaptıracağım, çok heyecanlı ve bir o kadar da endişeliyim, umarım gerçekten ise yarar, tecrübesi olanların tavsiyelerini bekliyorum. Ben de tüm yaşadıklarımı paylaşacağım inşallah...

Merhaba arkadaslar ben 3 sene falan once ameliyat olmustum ve eski kullanicilardanim diyebilirim. Sifremi ve kullanici adimi unutmustum giremedim. Bazilariniz yazmis resim istemis kusura bakmayin gormedim. Arkadasim icin simdi kayseriden olan doktor ariyorum. Bilginiz varmi onerdiginiz doktor varmi?

Merhabalar, haftaya yağ enjeksiyonu yaptıracağım, çok heyecanlı ve bir o kadar da endişeliyim, umarım gerçekten ise yarar, tecrübesi olanların tavsiyelerini bekliyorum. Ben de tüm yaşadıklarımı paylaşacağım inşallah...
Fazla yağın varsa korkma guzel olur cunku zaman gectikce ister istemez eriyor bir cogu, o yuzden ne kadar varsa o kadar iyi. ama kesinlikle kaliyor. Benimki her halde 1-2 sene boyunca eridi kalan kaldi ama halen memnunum. Eksiye nazaran iyi istediklerimi rahat rahat giyebiliyorum. Ama Ikince kez ameliyat firsatim olsa olurum. Eksik olan yerler var bana gore biraz ekleme olsa tam iceme sinecek.

Fazla yağın varsa korkma guzel olur cunku zaman gectikce ister istemez eriyor bir cogu, o yuzden ne kadar varsa o kadar iyi. ama kesinlikle kaliyor. Benimki her halde 1-2 sene boyunca eridi kalan kaldi ama halen memnunum. Eksiye nazaran iyi istediklerimi rahat rahat giyebiliyorum. Ama Ikince kez ameliyat firsatim olsa olurum. Eksik olan yerler var bana gore biraz ekleme olsa tam iceme sinecek.
Silikon olması o açıdan daha mı iyi acaba? Ben silikon düşünüyorum çünkü pek yağım yok.

X