Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Son bir kaç aydır eski sayfaların çoğunu okudum ama operasyon sonrası süreçte sırtüstü yatarak nasıl uykuya dalınabilir konusunda herhangi bir paylaşım göremedim. Beni en çok düşündüren bu aslında çünkü sırtüstü asla uyuyamıyorum. benim durumumda olan var mı acaba

Bende normalde sırt üstü uyuyamam ama sezeryan olduğum zaman günlerce bu şekilde uyudum ve ağrım dışında zorlanmadım.Bence bu konuyu en son sıkıntı edılecekler listesine koyun.Yeter ki diger herşey istediğiniz gibi olsun inşallah

Bugün kontrole gittim 1.5 kg yag alinmis durum iyi dedi pansuman yapildi 1 hafta korse 3 hafta corap dedi doktor 180 cc az dedim once odem gidecek sonra kok hucreler gelişecek dedi ama.... onceki tecrubemden dolayi inananamiyorum

Bandit cevabınız için teşekkür ederim, acı eşiğim çok yüksektir benim, ama genel olarak uykuya dalamama sorunum var, sanırım o nedenle bu daha çok düşündürdü beni, sizlerin de her şey dilediği gibi olur inşallah

Arkadaşlar 1 sene önce bacak dolgusu yaptırdım.Eskisine göre çok iyi ama bazı memnuniyetsizliklerim var.Bacaklarım orantılı değil,yağ alınan yerlerden biri az çöktü.2. kaçınılmaz ama bu sefer iyice düşünmek istiyorum.

Eklentiler

• PhotoGrid_1531322202328.jpg
    77,9 KB · Görüntüleme: 406
Erimemis gorunuyor memnun olmalisiniz gayet guzel duruyor

Sağ bacağım sola göre daha kalın orantılı değil. Basenimden yağ alınan yerde çökme var rötüş şart. 1 seneyi biraz geçti ama ciddi bir erime sorunum olmadı sadece eşit olmaması sıkıntı benim için.

Benim ilk yag transferinde sol diz icinden cok yag alindigi icin cokme var oturunca cok belli birinci islemin hepsi eridi gerciilk gunden hicbir fark gorememistim ikinci yag transferi sekil olarak farkediyor ilk gunler baldir 38 di simdi 37 erimezlerse bu bile yazlikta rahat etmeme yetecek malesef biryeri yaptiralim derken deformeler oluyor benimkiler erimezse digerlerine raziyim

Benimki sadece yağ transferi. Benimde sağ basenimde çökme var.Diz içlerimden hiç yağ alınmamış aslında ben alınsın istemiştim düz,ince ve uzun görünen bacaklar istiyordum. Basen ve bel çevresinden yağ alınıp verilmiş.

Çok güzel görünüyorlar, umarım istediğiniz gerekli gördüğünüz uygulamaları gerceklestirirsiniz. Dr nuz kimdi acaba? Aynı Dr ile devam edecek işiniz, memnun musunuz?
Doktorum Ankara'da .Farklı bir şehirden gidiyorum Ankarayı biraz bilirim o yüzden orayı tercih edeceğim yine. Hem aynı doktorun rötüs yapması iyi olur.Belki maddi olarak da 2.daha uygun olabilir. henüz tam bir netlik yok

Merhaba bugun 10.gunum dikislerim alindi sag baldirda morluk kizariklik aci sis yok sekil olarak ilke yakin daha erirse basa donduk. Sol baldir hala sis mor ve kirmizi damarlanma var dokunca sertlik var sol sekil olarak sis oldugu icin daha iyi gorunuyor.doktor masajla solun duzelecegini morlugun gececegini soyleyip jel yazdi. Ne kadar daha eriyecek diye sordum tabi bu soruyu ameliyat onceside sormustum kalicilik %80 demisti 6 aya kadar incelecek sonra kok hucreyi kastederek verdigimiz hucreler canlaninca kalinlasacak dedi. Bu cevap beni pek tatmin etmedi dogrusu nasrettin hoca misali ya tutarsa bu forumda erime icin ilk bir ay diyen 3 ay diyen var daha once klasik yag transferi yaptirmistim sekil olarak bu kadar iyi degildi erime 1 ay mi 3 ay mi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…