- 28 Nisan 2018
- 18
- 5
Merhaba,implantlarım 1 buçuk ay önce çıkarıldı.Hiç bir deformasyon yok şu an tamamen eski haline dönmüş durumda
Teşekkür ederimMerhaba,implantlarım 1 buçuk ay önce çıkarıldı.Hiç bir deformasyon yok şu an tamamen eski haline dönmüş durumda
Erimemis gorunuyor memnun olmalisiniz gayet guzel duruyorArkadaşlar 1 sene önce bacak dolgusu yaptırdım.Eskisine göre çok iyi ama bazı memnuniyetsizliklerim var.Bacaklarım orantılı değil,yağ alınan yerlerden biri az çöktü.2. kaçınılmaz ama bu sefer iyice düşünmek istiyorum.
evet inceliyorBasenlerden yağ alınınca incelme oluyor mu o bölgelerde acaba.
Çok güzel görünüyorlar, umarım istediğiniz gerekli gördüğünüz uygulamaları gerceklestirirsiniz. Dr nuz kimdi acaba? Aynı Dr ile devam edecek işiniz, memnun musunuz?evet inceliyor
Çok güzel görünüyorlar, umarım istediğiniz gerekli gördüğünüz uygulamaları gerceklestirirsiniz. Dr nuz kimdi acaba? Aynı Dr ile devam edecekmisiniz, memnun musunuz?
Doktorum Ankara'da .Farklı bir şehirden gidiyorum Ankarayı biraz bilirim o yüzden orayı tercih edeceğim yine. Hem aynı doktorun rötüs yapması iyi olur.Belki maddi olarak da 2.daha uygun olabilir. henüz tam bir netlik yokÇok güzel görünüyorlar, umarım istediğiniz gerekli gördüğünüz uygulamaları gerceklestirirsiniz. Dr nuz kimdi acaba? Aynı Dr ile devam edecek işiniz, memnun musunuz?