Bacak dolgusu yaptıran var mı?

bilenler beni bilir 2 yıl önce yağ enjeksiyonu yaptırmıştım . memnun değilim 1200 cc yağ koyulduğu söylendi bacaklardan ziyade alınan yerler deforme oldu aml öncesi çökme oluyormuş dediğimde dr asla öyle olacak olsa ben almam demişti kontrolde ise bu bir rekordu başka Dr olsa çökerdi dalgalanırdı diyince neee çökecekmi dedim şaşkınlıkla sen daha dr unu tanıyamamışsın dedi evet arkadaşlar doğru söylemiş.
aml öncesi onam formları imzalıyoruz ve zaten çıkabilecek tüm şeyler komplikasyon olarak yazıyor yani dr ları koruyorlar ama biz o ona formlarına göre değil dr a güvenip aml oluyoruz bana baştan olabilir deseydi 2 kere düşünürdüm. ödemlerden sonra çökükler belli olmaya başlayınca bu istenen bir durum değil 6. ay gel düzeltiriz dedi ufak bi şekilde ancak gittiğimde sen çocuk doğurmuşsun olabilir göbeğini kim görüyor bacağın güzel oldu daha ne istiyorsun şeklinde yanıtlar aldım. yaptığı işin arkasında durmadı.

ben revizyon için birçok dr a gittim inanın küçük bi sorunu çok büyüttüler karın germe diyen mi olmadı çok çok pahalı cihazlar öneren mi olmadı karın germe aklımdan bile geçmedi ben gayet fit biriyim sarkıklığım yok.
geçen hafta revizyon aml ı mı oldum çöken yerin en üst kısmında yağ bırakılmış alt kısım çökükdü V şeklinde yağ alınıp oraya koyulmuş alınan yerede lazer ile sıkılaşma yapılmış. 3 hafta korse şart diyor dr um ilk aml da sadece 1 hafta giymemi istemişti. Tekirdağ da aml oldum boş boşuna ist a gidip gelmeme gerek kalmadı inanılmaz memnun kaldım vücut estetiği kısmına konumu açacağım zaten. sadece burayı takip edip benim durumumu merak edenler için yazıyorum. Dr um L. Murat Deniz instagramdan buldum kendisini her soruma cevap verdi. sadece burada yazan dr lara gitmeyin her plastik cerrah bu aml ı yapar. aradaki fiyat farkını reklam pr özel şöfor ünlü getirme ücreti olarak düşünün Ha bi de tv ye çıkmalar reklam vermeler var. onların reklam parasına ortak olmayın boşboşuna. sevgiler

Geçmiş olsun B.K.kim acaba?

FAZLANAZLI
Çok geçmiş olsun canım sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum. Çok güzel oldu eminim ki. Maalesef günümüzde herşey reklam üzerine dönüyor. Reklamı olan ismi geçen dr. İyi dr. Anlamına gelmiyor. Dr.un iyi olduğu yaptığı işin arkasında durmasıyla da belli oluyor. Hata olabilir ama yaptığı hatanın bedelini hasta ödüyor. . Aslında en iyi adres gerçekte kendi drundur. Yaptığı hatayı düzeltmeli. (İdi) Yeni dr. Bulma sürecinin ne kadar zor olduğunu bilirim.acaba hangisi iyi ve sorunumu çözebilir para için mi yorum yapıyor anlayabilmek için dr dr dolaşmak zorunda kalıyorsun. Senin gözün aydın canım. Kötü günler geride kaldı artk..

teşekkür ederim gerçekten yeni bir dR bulmak çok zor gittiğinde dr ismi istiyorlar vermek istemesende zorluyorlar bi şekilde söyleyince bu sefer işin yarım kalıyor yada tamamen ticarete döndürmüşler. benim geç oldu ama en iyisi oldu diye düşünüyorum bazen dr luk tan ziyade insanlık çok daha önemli. ben bu aml ı gizli olmak zorunda kaldım evet bu süre içinde bazıları sordu kime olacaksın dr ismi vermedim(yada hususi başka isimler verdim ) çünkü bi şekilde çomak sokulacaktı. Dr a yanımda kimse olmayacağını söylediğimde birinin olması gerektiğini sedasyon alacağımı bu şekilde benim yolculuk etmemin uygun olmayacağını belirtti sorumluluğunun bir tek aml etmek olmadığını bunuda düşürmek zorunda olduğunu söyledi ve üzgünüm bu şartlarda gerçekleştiremem dedi ve eğer o gün olmazsam benim için 1 aydan fazla bi zaman ötelenecekti. bi şekilde refakat eden bir arkadaşım oldu. ve ben oldum aml ı mı. şimdi soruyorum hangi dr sizin refakatçınızı düşünüyor. keşke ilk başta böyle bir dR la karşılaşmış olsaydım.

Şu 3 yıl içinde çok şey yaşadım. Eskiden çok saflık varmış . Biliyorum ki hiç ameliyat olmamış kişiler böyle . Ben de öyleydim.Yeter ki bacaklarım düzelsin dr. Ne diyorsa inanıyorsun. Neler yaşayabileceğini asla tahmin edemezsin çünkü yaşamadın bilmiyorsun. Ha şanslı bir kişiysen doğru ellerde doğru op.u geçirirsin mutlu mesut hayatına devam edersin. Sorun yaşadığın dr.un belki çok hastası vardır memnun olan . Ama bu bu dr.un sende süper sonuçlar vereceğini garanti etmez. Hata yapar. Yapabilir. İşte dr.unuzu ancak bu zamanlarda tanıyabilirsiniz. Sorun yaşandığında tavrı ne oluyor? Arkasında mı? Sonradan gidip yine paralar harcayıp cesaret edip başka bir dr.un masasına yatıyorsunuz. Bu süreçleri bilen bilir. Sosyal medya bu konuda yol gösterici olduğu kadar insnılmaz bilgi kirliliği içinde. Hiç kötü sonuçlarını göreceğiniz dr. Yoktur. Herkes mükemmel işler çıkarıyor bütün eller sihirli hastalar mutlu. Peki bu kadar revizyon hastalarını önceden kimler ameliyat etti?

İnanın şu 3 yıl içinde yaşadıklarımı ve şahit olduklarımı yazsam roman olur.

Son düzenleme:
evet kesinlikle doğru bizler burda adı geçen dr ların iyi olduğunu tv ye çıkan dr ların iyi olduğunu diğerleri için aaa hiç duymadım diyebiliyoruz hatta ya ismi duyulmamış nasıl güveniyorsun dediğimiz oldu bu çok yanlışmış. sorun yaşayıp yüzüstü bıraktıktan sonra hiçbir şeyin anlamı yok. olasılık olarak yüzde 1 ihtimal sizin başınıza gelirse o yüzde 100 olmuş olur.. bi dr a gittiğinizde yaşayabileceğiniz riskleri anlatıyorsa bilin ki bu iyi bişey anlatmıyorsa ve ben yaparsam güzel olur ben yaparsam öyle olmaz gibi egosuna dayanarak cümleler kuruyorsa uzak durun artı aml ile ilgili her şeyi anlatmak zorundalar bana bırak ben hallederim gibi cümleler kurandan uzak durun. sorduğunuz sorulara sabırla cevap veren kişileri secin. araştırın ama körü körüne kanmayın. sonra benim gibi çok uğraşırsınız

merhaba kristalim35 bu gün ameliyat in vardı nasıl geçti.. umarım çok güzel olmustur

Peki siz kime olmuştunuz? En azından olmayan insanlara yardımcı olun

Peki siz kime olmuştunuz? En azından olmayan insanlara yardımcı olun
özelden yazıcam çünkü buraya memnun olmadığımı belirten şeyler yazdığım için tazminat davası açtı hakkımda yazılar bahaneymiş asıl suçlamalar bambaşkaymış hepsini albümüme ekleyeceğim zamanı gelince

Merhabalar, ben de bu konuyu uzun süredir takip edenlerdenim. Yeni üyeyim. Parantez bacak sorununu ben de yaşıyorum A.k lara yağ enjeksiyonu yaptırmak istiyorum. Ama hala kararsızım. 3 bin küsür sayfayı okumam mümkün değil. Yağ enjeksiyonunu yaptırıp 2. işlemden sonra ne kadarı eridi acaba yaptıranların. Ne tarz sıkıntılarla karşılaşabilirim sağlık yönünden. Önerir misiniz? Bu işin sansa ve kişiye bağlı olduğunun da farkındayım. Ve doğum yapmadım henüz ilerde illaki çok kilo alıp kilo vereceğim, bu nasıl etkiler. Yardımcı olursanız sevinirim...

gecmis olsun cnm sende beni hatirlarsin bende gobek simit basen liposaksin ve alt bacaga yag transferi olmustum gobegimde sorun olmadi ama basenim gittigi icin otururken ust bacagim bi tuhaf olmus yamukluk oluyor en sikinti yapan bana alt bacagimda orantisizlik var iki baldirim birbirinden farkli bende memnun degilim bu tekirdagdaki dr ile ilgili bana ozelden biraz bilgi verirmisin ben simdi ust bacak komle vaser lipo istiyorum belki oyle duzelir ust bacagim arti alt bacaga duzeltme istiyorum yanliz genel aneztesi almak istemiyorum gercekten bu mutsuz ameliyattan sonra kalp carpintim oldu tansiyon dusuklugu oldu kansizlik olustu bende tekrar goze alamam aneztesiyi lokal ile yapan dr da yok kadar az cnm bana biraz yardimci ol ozelden konusalim

Arkadaşlar silikon yaptırdıktan sonra kayma oluyor ve iz kalıyor mu bilginiz var mı? Bir de sonrasında spor yapmaya engel olur mu? Kafamda deli sorular Bir de Dr. Güray Yeşildalı var galiba yanlış hatırlamıyorsam tanıyam var mı bilgisi olan? Lütfen yardımm

Kayma ihtimali var deniyor ancak yerleşimi itibariyle çok mümkün değil.Spor yapmaya engel değil,özellikle fitness yapan sporcular daha kaslı bir görünüm elde etmek için implant tercih ediyorlar.Dizin arka iç kısmına doğru yaklaşık 3-5 cm'lik bir kesi izi var o da bir yılın sonunda beyaz bir hale gelerek belirsizleşiyor.

Normalde boşluk bacağın orta kısmında. Arkadan açılan kesi ile oluşturulan silikonun yerleşeceği cep ortada mı bir bilginiz var mı? Yani eğer arkaya yerleşiyorsa arkada olması anlamsız. Çünkü ihtiyaç ortadaki baldırda.

İki bacak arasındaki boşluk iki parça olan gastrocnemius kasının yeterince gelişmemiş olmasından dolayı oluşur.Bu sebeple iç kısımdaki gastrocnemius kasını implantla dışarı doğru hacim vererek aradaki mesafeyi kapatmaktır amaç.Görseldeki gibi kas içine yerleştirilir.Hem arka tarafa hem de iç tarafa doğru bacağın hacim kazanması sağlanır.

Eklentiler

• IMG_1913.JPG
    43,4 KB · Görüntüleme: 166
İç gastrocnemiusun altına koyuluyor öyleyse? Dışa da koyuluyorsa 2 tane ayrı ayrı mı olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…