Bacak dolgusu yaptıran var mı?

İç gastrocnemiusun altına koyuluyor öyleyse? Dışa da koyuluyorsa 2 tane ayrı ayrı mı olacak?
Dışa polio sekeli gibi ciddi eğrilik ya da incelik olan vakalarda ihtiyaç olur genelde her zaman kullanılmaz,iç kısımdaki gastroda oluşturulan cebe yerleştiriliyor implant.

Dışa polio sekeli gibi ciddi eğrilik ya da incelik olan vakalarda ihtiyaç olur genelde her zaman kullanılmaz,iç kısımdaki gastroda oluşturulan cebe yerleştiriliyor implant.
Çok teşekkürler cevap için Bana silikona ihtiyaç olur mu bilemiyorum yağım sanıyorum fazla değil (1.66 boy 53 kilo) ve kalçaya da istiyorum yağ. Bakalım kısmet para biriktirmem lazım

Çok teşekkürler cevap için Bana silikona ihtiyaç olur mu bilemiyorum yağım sanıyorum fazla değil (1.66 boy 53 kilo) ve kalçaya da istiyorum yağ. Bakalım kısmet para biriktirmem lazım
Rica ederim.Mevcut yağınızın kalçaya bile yeteceği şüpheli muhtemelen silikon implant önereceklerdir.

Bende bacaklarimdan yag aldirmistim yaklasik 10 sene önce doktor cemal ayt. bey rezil etti bacaklarimi sonuc özenle calismadigi icin girintili cikintili oldu bir yerimde nerdese kasa kadar cekmis acaba bacak dolgusuyla düz bacaklara kavusabilirmiyim??Hangi doktoru önerebilirsiniz resmen bu 10 senede bunalima girdim ceratimde olmadi yine ameliyat yaptirmaya!Birde fiyatlar ne kadar,özeldende yazabilirsiniz!Simdinden tskler

Yanlis hatirlamiyorsam 7-8 bin tl civari olmasi lazim hersey dahil
Merhabalarrr bende 15 gün önce izmirde bacaklarıma yağ dolgusu yaptırdım şuan için sonuçtan o kadar çok memnunım ki eriyecekler diye aklım çıkıyor, sizde çok erime oldu mu ?? Ameliyatınızdan ne kadar zaman geçti ??? Bilgi verirseniz çok sevinicem..

Arkadaşlar cuma uyluk gerdirme yaptıracağım. Araştırmalarıma göre hep genel anestezi ile yapılıyor. Görüştüğüm dr tanınmış biri. Ama lokalle olur dedi. Muayenehanede yapacak. Dikiş izi dikine olacak. En çok kafama takılan bu işlem lokalle muayenehanede nasıl olacak. Bilen arkadaşlar yazar mısınız.

Arkadaşlar merhaba
A.K ye kas ameliyatı yaptıran var mı içinizde. Bacakların sorunu kas dan dolayı olduğunu düşünen var mı aranızda

Arkadaşlar cuma uyluk gerdirme yaptıracağım. Araştırmalarıma göre hep genel anestezi ile yapılıyor. Görüştüğüm dr tanınmış biri. Ama lokalle olur dedi. Muayenehanede yapacak. Dikiş izi dikine olacak. En çok kafama takılan bu işlem lokalle muayenehanede nasıl olacak. Bilen arkadaşlar yazar mısınız.
muayenehanede aml yapılmaz

Yapıldı benim. Ama tabiki normal uyluk germe değildi. Sadece deri fazlalığı alındı. Detayları diğer mesajlarımda var canım.
normal muayenehane de aml yapılmıyor ama klinikse bilemem sağlık bakanlığının aml yapılması için gereken şartlar vs var belki de klinik statüsündedir orası geçmiş olsun

Merhaba arkadaşlar. Ben de salı günü bacak implant ameliyatı olacağım. Çok korkuyorum bir problem yaşamaktan. Ama yıllardır ince bacaklarım yüzünden yaşadıklarım canıma tak etti. Umarım korktuğum gibi olmaz

Merhaba arkadaşlar. Ben de salı günü bacak implant ameliyatı olacağım. Çok korkuyorum bir problem yaşamaktan. Ama yıllardır ince bacaklarım yüzünden yaşadıklarım canıma tak etti. Umarım korktuğum gibi olmaz
kime olucaksınız ameliyatınızı, fiyatı nedir, kaçlık silikon olucak? bilgi verebilirmisin

A. K ' a olucam. Net bir rakam vermediler. Ama sanırım hastane masraflarıyla beraber max 13500-15000 civarına gelecek. Ebadı cc cinsinden bilmiyorum. Ama ellerindeki en küçük ebat olacak. Çünkü benim bileklerim ince ve extra yağ enjeksiyonu da istemediğimden kalın silikonla bilekler daha da ince duracaktı.

A. K ' a olucam. Net bir rakam vermediler. Ama sanırım hastane masraflarıyla beraber max 13500-15000 civarına gelecek. Ebadı cc cinsinden bilmiyorum. Ama ellerindeki en küçük ebat olacak. Çünkü benim bileklerim ince ve extra yağ enjeksiyonu da istemediğimden kalın silikonla bilekler daha da ince duracaktı.

Merhaba arkdaşlar aquafilling die bir dolgu maddesi var 5-8 yıl arasında geçerliliği var ameliyatsz yapılıyormuş göğüslere dudaklar yüze vs yapılan dolgulardan bu işlemi yaptrmış olan bilen vs var mı acaba

X