Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Merhaba, bugün 16. günüm benim sol bacağımda tamamen normale döndü şu an.Gayet normal bir şekilde yürüyebiliyorum.Sadece 2 bacağımda şiş hala bu da çok normal günün başında ve sonunda bacak çevrem 1 cm'den fazla artıyor.Benim de görüntü mükemmel değil haliyle baya eğrilik vardı bacağımda.Ama henüz bu haline de alışamadım açıkçası.

kaçlık silikon kullanıldı?

Doktorunun adını alabilir miyim lütfen

Ne kadar ödediniz acaba?

B K kimdir acaba? Buradan olmasa bile özelden yazsanız.

Ben bu ameliyati 2012 yilinda oldum benimde bir bacagim digerinden gec iyilesti cok normal
Ameliyatin cok yeni suan seklini begenmeye bilirsin ama sekil 2.ayda olusuyor 1 yil icinde tam oturuyor.Bacaklarinin sekli 1 yil icinde surekli degisip oturcak
Bacaklarinda sisme ve hissizlik varsa cok normal benim 1 bacagimda 1 yil hissizlik vardi
Suan bacaginda silikonu agir ve emanet gibi hissedebilirsin ama zamanla butunlesicek seninle ve varligini unutup onu cok sevceksin
Su sure zarfinda bacak bacaga atmamaya calis birsey olmaz ama kaymamasi icin daha iyi
Bir sure yere comelmekte zorluk cekebilirsin ama cok normal sonra duzeliyor
Drun izin verdigi zaman yurumeye basla yurumek seklim daha cabuk oturmasini ve guzel olmasini sagliyor
Baska sorun olursa burdayim ben:)

Merhabalarrr herkeze... ben yeni üyeyim, günlerdir bu formu okuyorum,, 22 mayısta bacak yağ dolgusu ameliyatım var.. izmirde çok iyi ve güvendiğim bir hekim...inşallah hiçbir sorun yaşamam.. hatta kuzenim aynı doktora cuma günü aynı operasyonu olucak

Hngi dr acaba

Mrb bna resm atablr msnz

Mrb resim gormem mümkün mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…