Hanımlar merhaba. 1.63 boyunda ve 45 kiloyum. Zayıfladıkça bacaklarım çirkin bir hal aldı pantolon bile giyemez olmuştum. Ani bir kararla vücudumda yeterli yağ bulunmadığı için silikon implant yaptırma kararı aldım.Ameliyatın ilk günü şiddetli bir ağrım olmadı ancak üzerine basamadım.2. Gün dolgu topuklu ayakkabıyla dizlerim bükülü bir şekilde yürüyebildim.4. Günden beri dik bir şekilde topuklu ayakkabıyla yüriyebiliyorum.1 haftaya kadar normal hayatıma döneceğimi düşünüyorum.Dolgun bacaklar alışkın olmad
Çok teşekkür ederim .Korkulacak bir operasyon değil gerçekten bu kadar ertelediğime pişman oldum ben.Doktor ismi veriliyor mu burda emin değilim ancak Op.Dr. B.... K.. yaptı operasyonu. Gerçekten alanında uzman ve çok başarılı daha önceden tanıyordum ben kendisini.Oldukça fazla hekimle görüştüm ben hepsi 12 bin tl fiyat verdi standardı bu. Dr AK ise 17 bin tl fiyat veriyor.
ığım bir görüntü olduğu için henüz benimseyemedim.Bugün 4. Günüm henüz ödemli ve gergin sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Biraz kilo alırsam daha iyi olacağını düşünüyorum.