Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Merhaba. Ben silikon yaptirmadim ama yag enjecsiyonu yaptigima ragmen bendede oyle seyler oldu bir bacagim digernden daha gergindi ve tuaf tuaf seyler hissediyordum. Lutfen korkma bosuna tedirgin olma stress edecek bise yok daha cok yeni ameliyatin inan bana 1 2 ay sonra bumuydu diyeceksin. Bu arada bide seninki silikon iyilesme sureci daha uzun olacaktir.
Merhaba, bugün 16. günüm benim sol bacağımda tamamen normale döndü şu an.Gayet normal bir şekilde yürüyebiliyorum.Sadece 2 bacağımda şiş hala bu da çok normal günün başında ve sonunda bacak çevrem 1 cm'den fazla artıyor.Benim de görüntü mükemmel değil haliyle baya eğrilik vardı bacağımda.Ama henüz bu haline de alışamadım açıkçası.

Merhaba, bugün 16. günüm benim sol bacağımda tamamen normale döndü şu an.Gayet normal bir şekilde yürüyebiliyorum.Sadece 2 bacağımda şiş hala bu da çok normal günün başında ve sonunda bacak çevrem 1 cm'den fazla artıyor.Benim de görüntü mükemmel değil haliyle baya eğrilik vardı bacağımda.Ama henüz bu haline de alışamadım açıkçası.
kaçlık silikon kullanıldı?

Hanımlar merhaba. 1.63 boyunda ve 45 kiloyum. Zayıfladıkça bacaklarım çirkin bir hal aldı pantolon bile giyemez olmuştum. Ani bir kararla vücudumda yeterli yağ bulunmadığı için silikon implant yaptırma kararı aldım.Ameliyatın ilk günü şiddetli bir ağrım olmadı ancak üzerine basamadım.2. Gün dolgu topuklu ayakkabıyla dizlerim bükülü bir şekilde yürüyebildim.4. Günden beri dik bir şekilde topuklu ayakkabıyla yüriyebiliyorum.1 haftaya kadar normal hayatıma döneceğimi düşünüyorum.Dolgun bacaklar alışkın olmad
Çok teşekkür ederim .Korkulacak bir operasyon değil gerçekten bu kadar ertelediğime pişman oldum ben.Doktor ismi veriliyor mu burda emin değilim ancak Op.Dr. B.... K.. yaptı operasyonu. Gerçekten alanında uzman ve çok başarılı daha önceden tanıyordum ben kendisini.Oldukça fazla hekimle görüştüm ben hepsi 12 bin tl fiyat verdi standardı bu. Dr AK ise 17 bin tl fiyat veriyor.

ığım bir görüntü olduğu için henüz benimseyemedim.Bugün 4. Günüm henüz ödemli ve gergin sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Biraz kilo alırsam daha iyi olacağını düşünüyorum.
Doktorunun adını alabilir miyim lütfen

Merhaba kizlar bende yaptirdim istanbulda dr A. K yapti. Sonuc olarak menunum hic degilse daha rahatim. Doktorum gayet iyi bir doktor guzel bir is cikardi az malzemeyle pek yagim olmadigindan ama daha kiloluysan inan bana cok daha guzel bir is ortaya cikiyor. Bu arada yag enjecsiyonu yaptirdim ben silikondan korktugumdan degilde bacagimda yabanci bir cisim olma fikri hosuma gitmedi sadece. Bir yil gecti ameliyatim ustunden bacaklarim mukemmel olmasada daha rahat elbise short topuklu giyebiliyorum mutluyum. 2. Bir ameliyat yaparmisniz diye sorarsaniz yaparim korkulacak hic birsey yok yapmis biri olarak soyluyorum bide. Benim pek agrim sizim olmadi agri kesici falan icmedim sadece ilk baslarda yurumeye calistigimda acilar vardi oda yine cok degildi olacak okadarda zaten. Ben yaklasik 2-3 hafta icerisinde tamamen normal yurumeye basladim ama bende bu kadar surdu diye sizde o kadar surecek degil burdaki bazi arkadaslar yapti ve 10 gun icerinde yurumeye basladilar ve hatta topuklu bile giydiler. Resim gormek istiyenler bana ulasabilirsiniz seve seve gonderirim kafa karisikligi stress tedirginlik nedir bilirim. Baska sorulariniz varsada sorabilirsiniz
Ne kadar ödediniz acaba?

Çok teşekkür ederim .Korkulacak bir operasyon değil gerçekten bu kadar ertelediğime pişman oldum ben.Doktor ismi veriliyor mu burda emin değilim ancak Op.Dr. B.... K.. yaptı operasyonu. Gerçekten alanında uzman ve çok başarılı daha önceden tanıyordum ben kendisini.Oldukça fazla hekimle görüştüm ben hepsi 12 bin tl fiyat verdi standardı bu. Dr AK ise 17 bin tl fiyat veriyor.
B K kimdir acaba? Buradan olmasa bile özelden yazsanız.

Arkadaşlar aranızda implant operasyonu geçirmiş olan var mı daha önce ? Bugün 1 hafta oldu sağ bacağımda hiçbir problem yok tamamen normal nerdeyse ancak sol bacağımda yürürken gerginlik hissediyorum ve parmak ucunda basarak yürüyebiliorum. Benzer şeyler yaşayan var mı ? Varsa sizde ne kadar sürdü bu süreç ?
Ben bu ameliyati 2012 yilinda oldum benimde bir bacagim digerinden gec iyilesti cok normal
Ameliyatin cok yeni suan seklini begenmeye bilirsin ama sekil 2.ayda olusuyor 1 yil icinde tam oturuyor.Bacaklarinin sekli 1 yil icinde surekli degisip oturcak
Bacaklarinda sisme ve hissizlik varsa cok normal benim 1 bacagimda 1 yil hissizlik vardi
Suan bacaginda silikonu agir ve emanet gibi hissedebilirsin ama zamanla butunlesicek seninle ve varligini unutup onu cok sevceksin:KK66:
Su sure zarfinda bacak bacaga atmamaya calis birsey olmaz ama kaymamasi icin daha iyi
Bir sure yere comelmekte zorluk cekebilirsin ama cok normal sonra duzeliyor
Drun izin verdigi zaman yurumeye basla yurumek seklim daha cabuk oturmasini ve guzel olmasini sagliyor
Baska sorun olursa burdayim ben:)

Merhabalarrr herkeze... ben yeni üyeyim, günlerdir bu formu okuyorum,, 22 mayısta bacak yağ dolgusu ameliyatım var.. izmirde çok iyi ve güvendiğim bir hekim...inşallah hiçbir sorun yaşamam.. hatta kuzenim aynı doktora cuma günü aynı operasyonu olucak

Merhabalarrr herkeze... ben yeni üyeyim, günlerdir bu formu okuyorum,, 22 mayısta bacak yağ dolgusu ameliyatım var.. izmirde çok iyi ve güvendiğim bir hekim...inşallah hiçbir sorun yaşamam.. hatta kuzenim aynı doktora cuma günü aynı operasyonu olucak
Hngi dr acaba

Kızlar herkese merhabalar yeniden .Uzun zamandır yazmıyordum.Son durumumu yazayım istedim.A.k ya olmuştum operasyonu.1,5 yılı geçti.bacaklarımın durumu aynı.Şekil olarak memnunum.Çok şükür istediğim gibi giyinme özgürlüğüne kavuştum.Tek sorun yağ alınan yerlerdeki selülitlerin ortaya çıkması oldu .Onun için de biraz kilo verdim ,spor yapıyorum ,radyofrekans,kavitasyon felan derken eskisi gibi değil toparlandı baya üst bacaklarım.Benden bu kadar umarım herşey gönlünüzce olur.
Mrb bna resm atablr msnz

Arkadaslar merhaba, yakin zamanda bu forumu takip etmeye baslayip, bi cesaret ameliyata kosan biri olarak silikon+yağ operasyonu gecirdim.. Oncesi ve sonrasi fotografini albume koyabildim sanirim henuz cok yeni oldum ameliyati.. Su an gayet memnunum.. Merak ettiklerinizi ozelden sorarsaniz yardimci olmaya calisirim.. Korkulacak hic bir sey yokmus inanin agrisiz acisiz bir damla goz yasi dokmeden ve ustelik TEK BASİMA giristigim bir olaydi, cok sukur sorunsuz (simdilik ve insallah) gecti :)
Mrb resim gormem mümkün mu

X