- 29 Şubat 2016
- 107
- 20
lutfen resimlerinizi gorebilirmiyimmm hala yaglariniz duruyirmu?? Yardim lutfennFotoğraflara bakabilir miyim?
Lutfen bende resim gorebilirmiyim siz tecrubelisiniz lutfen yardim edin degermi o aciya ve paralara?? Lutfen resim paylasin benimle
Bir de fiyat bilgisi versenizMerhaba herkese.. merak edenler için yazmak istedim bende daha önce merak edip öğrenmek istediğimden ...
Pazartesi operasyon yapıldı. Ak yaptı. 3 saat sürdü. Kanamam oldu yağ alınan yerlerden sabaha kadar sonra kesildi. Ama aynı gün yürürsün istersen taburcu olursun diye bişey Yok. Yavaş yavaş ve destekli yürüyorum .. nasıl oldu bacaklar bilmiyorum varis çorabı var.. yağ alınan yerler çok ağrıyor özellikle bel kısmı .. ama daha iyiyim bugün bakalım.. sorunuz olursa cevaplarım ...
Fotoğraflarınizi görmem mümkün mü acaba yağ enjeksiyonu mu yaptırdıniz.yıllar sonra uğradım :) yağ dolgusu yapıldı. mükemmel değil ama memnunum
Mem kolik resimlerini görmem mümkün mü acabaSon halinin fotoğrafını attım albüme
Nasıl oldunuz şuan acaba bacaklarınız nasıl erime oldu mu bilgi veririm misiniz.Merhaba arkadaşlar bir gün önce bacak yağ enjeksiyonu yaptırdım sorularınız varsa cevaplayabilirim ayrıca burada ameliyat olanların yazılarını okudum çok korkarak girdim korkulacak hiç bir şey yokmuş sadece yürürken biraz zorlanıyorsun hepsi bu ağrı acı diye bişey yok
Çok teşekkür ederim .Korkulacak bir operasyon değil gerçekten bu kadar ertelediğime pişman oldum ben.Doktor ismi veriliyor mu burda emin değilim ancak Op.Dr. B.... K.. yaptı operasyonu. Gerçekten alanında uzman ve çok başarılı daha önceden tanıyordum ben kendisini.Oldukça fazla hekimle görüştüm ben hepsi 12 bin tl fiyat verdi standardı bu. Dr AK ise 17 bin tl fiyat veriyor.Arkadaşım geçmiş olsun. Çok beğendim süreci sıkıntısız atlatmışsın maşallah. Doktorun kimdi ve yaklaşık maliyeti ne oldu
Bende fiyat öğrenebilirmiyim lütfennn? Birde ömür boyu kalıcı olucakmı yoksa sürekli tekrarlanması mı gerekiyor yağ enjektesi?? Yani slikon gibi kesin sonuç verebilicekmi acaba?? Benimde alt bacaklarımın arası boşluk yani baldır a ihtiyacım var allahım neden böle bizim bacaklarımızzzz!!
Lütfen cvpsız bırakmayın sorularımı lütfennn
arkadaşlar fiyat öğrenebildinizmi
acaba bu fiyat yağ enjekte içinmi yada slikonmu?Çok teşekkür ederim .Korkulacak bir operasyon değil gerçekten bu kadar ertelediğime pişman oldum ben.Doktor ismi veriliyor mu burda emin değilim ancak Op.Dr. B.... K.. yaptı operasyonu. Gerçekten alanında uzman ve çok başarılı daha önceden tanıyordum ben kendisini.Oldukça fazla hekimle görüştüm ben hepsi 12 bin tl fiyat verdi standardı bu. Dr AK ise 17 bin tl fiyat veriyor.
Her ikisinin de yapıldığı kombine ameliyat için implant+yağ enjeksiyonu yani.Genelde ikisini de kullanmak zorunda kalıyorlar implant uygulandığında.acaba bu fiyat yağ enjekte içinmi yada slikonmu?
Merhaba. Ben silikon yaptirmadim ama yag enjecsiyonu yaptigima ragmen bendede oyle seyler oldu bir bacagim digernden daha gergindi ve tuaf tuaf seyler hissediyordum. Lutfen korkma bosuna tedirgin olma stress edecek bise yok daha cok yeni ameliyatin inan bana 1 2 ay sonra bumuydu diyeceksin. Bu arada bide seninki silikon iyilesme sureci daha uzun olacaktir.Arkadaşlar aranızda implant operasyonu geçirmiş olan var mı daha önce ? Bugün 1 hafta oldu sağ bacağımda hiçbir problem yok tamamen normal nerdeyse ancak sol bacağımda yürürken gerginlik hissediyorum ve parmak ucunda basarak yürüyebiliorum. Benzer şeyler yaşayan var mı ? Varsa sizde ne kadar sürdü bu süreç ?