Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Arkadaşlar, ben yag enj. yaptirdim. çok pişmanim. yaşım genç kilom az korseyi 3ay kadar kulandim ama yag alinan yerler çukurlaşti üst bacaklarim deforme oldu, alt iç baldirlarima yapilan enjeksyon bolgeleri yururken rahatsız ediyor, kistleşmeler oluştu. çok pismanim. öncelik saglik, guzelik sora gelir. kimbilir yaşlaninca neler olucak. bol paça giyin. kendinize deger verin, yazık, günah saglıgınızdan önemli birşey yok. pişman olursunuz.

Selam arkadaşlar bende 2013 yılında bacak dolgusu yaptıranlardanım. Benim çökme erime vs gibi problemlerim olmadı çok şükür ama şimdi farklı bi sorunum var. Hamile kaldım ve bacaklarımda, özellikle sol bacağımda yağ alınan üst kısmında inanılmaz bi ağrı, uyuşma ve çekilme hissi var. Yarım saat bile ayakta duramaz oldum. Uzun süreli yürümek zaten mümkün değil. Acaba böyle sorun yaşayan var mı ?? Sebebi hakkında bi görüşü olan ya da ??

Mrb...ark.lar cok acili bi sürecdi ama degdi diyebilirim keske cok önceden olsaydim,bana 2kere yag enj.edildi xsekil vardi bilekler cok inceydi,bileklerde cok zor yag tutunuyo 2kere oldugum halde keske biraz daha olsaydi diyorum,ama bunada sükür cok sükür hemde ben f.b ankarada oldum ameliyatimi ve memnunda kaldim gidin görüsün derim cünkü gercekden tecrübeli bi dr. Benim yasim 43 ve siz bukadar beklemeyin yillarca arastirdim bende iyi düsünmek gerek kolay bi yol degil benim üst bölgem daha kilolu oldugundan 2ncide bel simit karin tekrar alindi kollarima lazerlipoliz yapdirdim yani heryanim korseliydi inanilmaz agrilar oldu kollarimda 1hafta icindede dönmek zorundaydim almanyaya zordu...ama suan iyim..

Arkadaslar selam!Ben baya eskilerdenim belki hatirlayanlar olur.2012 ocak ayinda izmirde ameliyat oldum.110 cc lik silikon takildi bacaklarima.Cok sukur suana kadar hic sorun cikmadi.Benim problemim parentezlik vardi ve ara baya acikti.Yani iki bacak arasinda 5 parmak kadar mesafe vardi.Suanki halinden cok memnunum
Oyle manken gibi degil ama istedigimi rahat giyebiliyorum.Istediginiz soruyu sorabilirsiniz seve seve cevaplarim fakat lutfen resim istemeyin yuklemem.Sebebi eskilerden de olurdu burda resim yuklenince bazi arkadaslar eslerine gosteriyorlardi ameliyata ikna edebilmek icin. O yuzden saygi duyarsaniz sevinirim.Onun disinda sorulariniz varsa seve seve yardimci olurum:)

Bir de fiyat bilgisi verseniz

Nasıl oldunuz şuan acaba bacaklarınız nasıl erime oldu mu bilgi veririm misiniz.

Hanımlar merhaba. 1.63 boyunda ve 45 kiloyum. Zayıfladıkça bacaklarım çirkin bir hal aldı pantolon bile giyemez olmuştum. Ani bir kararla vücudumda yeterli yağ bulunmadığı için silikon implant yaptırma kararı aldım.Ameliyatın ilk günü şiddetli bir ağrım olmadı ancak üzerine basamadım.2. Gün dolgu topuklu ayakkabıyla dizlerim bükülü bir şekilde yürüyebildim.4. Günden beri dik bir şekilde topuklu ayakkabıyla yüriyebiliyorum.1 haftaya kadar normal hayatıma döneceğimi düşünüyorum.Dolgun bacaklar alışkın olmadığım bir görüntü olduğu için henüz benimseyemedim.Bugün 4. Günüm henüz ödemli ve gergin sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Biraz kilo alırsam daha iyi olacağını düşünüyorum.

Eklentiler

• IMG_1344.JPG
    20,1 KB · Görüntüleme: 469
  • IMG_1542.JPG
    24,2 KB · Görüntüleme: 486
Arkadaşım geçmiş olsun. Çok beğendim süreci sıkıntısız atlatmışsın maşallah. Doktorun kimdi ve yaklaşık maliyeti ne oldu

Arkadaşım geçmiş olsun. Çok beğendim süreci sıkıntısız atlatmışsın maşallah. Doktorun kimdi ve yaklaşık maliyeti ne oldu
Çok teşekkür ederim .Korkulacak bir operasyon değil gerçekten bu kadar ertelediğime pişman oldum ben.Doktor ismi veriliyor mu burda emin değilim ancak Op.Dr. B.... K.. yaptı operasyonu. Gerçekten alanında uzman ve çok başarılı daha önceden tanıyordum ben kendisini.Oldukça fazla hekimle görüştüm ben hepsi 12 bin tl fiyat verdi standardı bu. Dr AK ise 17 bin tl fiyat veriyor.

arkadaşlar fiyat öğrenebildinizmi

arkadaşlar fiyat öğrenebildinizmi
acaba bu fiyat yağ enjekte içinmi yada slikonmu?

Arkadaşlar aranızda implant operasyonu geçirmiş olan var mı daha önce ? Bugün 1 hafta oldu sağ bacağımda hiçbir problem yok tamamen normal nerdeyse ancak sol bacağımda yürürken gerginlik hissediyorum ve parmak ucunda basarak yürüyebiliorum. Benzer şeyler yaşayan var mı ? Varsa sizde ne kadar sürdü bu süreç ?

Merhaba kizlar bende yaptirdim istanbulda dr A. K yapti. Sonuc olarak menunum hic degilse daha rahatim. Doktorum gayet iyi bir doktor guzel bir is cikardi az malzemeyle pek yagim olmadigindan ama daha kiloluysan inan bana cok daha guzel bir is ortaya cikiyor. Bu arada yag enjecsiyonu yaptirdim ben silikondan korktugumdan degilde bacagimda yabanci bir cisim olma fikri hosuma gitmedi sadece. Bir yil gecti ameliyatim ustunden bacaklarim mukemmel olmasada daha rahat elbise short topuklu giyebiliyorum mutluyum. 2. Bir ameliyat yaparmisniz diye sorarsaniz yaparim korkulacak hic birsey yok yapmis biri olarak soyluyorum bide. Benim pek agrim sizim olmadi agri kesici falan icmedim sadece ilk baslarda yurumeye calistigimda acilar vardi oda yine cok degildi olacak okadarda zaten. Ben yaklasik 2-3 hafta icerisinde tamamen normal yurumeye basladim ama bende bu kadar surdu diye sizde o kadar surecek degil burdaki bazi arkadaslar yapti ve 10 gun icerinde yurumeye basladilar ve hatta topuklu bile giydiler. Resim gormek istiyenler bana ulasabilirsiniz seve seve gonderirim kafa karisikligi stress tedirginlik nedir bilirim. Baska sorulariniz varsada sorabilirsiniz

Merhaba. Ben silikon yaptirmadim ama yag enjecsiyonu yaptigima ragmen bendede oyle seyler oldu bir bacagim digernden daha gergindi ve tuaf tuaf seyler hissediyordum. Lutfen korkma bosuna tedirgin olma stress edecek bise yok daha cok yeni ameliyatin inan bana 1 2 ay sonra bumuydu diyeceksin. Bu arada bide seninki silikon iyilesme sureci daha uzun olacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…