Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Slm herkese ben yıllardır bu siteyi takip ediyorum cesaret edip olamadım bir türlü amaliyat tam karar verdim ocak 4 amaliyat olucaktım mideyi üşütmüşüm bir buçuk aydır hastayım düzelemedim bir türlü bide ben yıllardır bacak ağrısı çekiyorum yumuşak doku romatizması var böyle hasta olupta amaliyat olan oldumu ya daha kötü olursa bunlar beni korkutuyor çünkü bütün gün ayakta duran bir işim var düzelirsem olucam inşallah ama birsürü soru işareti var kafada ya Yen'i amaliyat olan arkadaşlar nasılsınız...

Merhaba öncelikle geçmiş olsun..
Bu konuda bir bilgim Yok ama doktoruna mutlaka danış zaten ilk muayenede bir sürü soru soruyor en iyisini doktorun bilir..
Çok şükür iyiyim normal hayatıma döndüm bile
Sonuç şuan için çok güzel fakat kesin sonuç 3 ay sonra dedi doktorum inşallah böyle güzel kalırlar VE yağlar erimez

Çok tşk ederim amaliyat sonrası çok dayanılmıcak kadar Ağrı oluyor mu mide için gittim böbrekte taş varmış bugün öğrendim inşallah birgün Allah nasip ederde amaliyat olan arkadaşların yaşadığı mutluluğu ve kendine özgüveni bende yaşarım burda anlatımlara göre çok korktum amaliyattan ve enfeksiyon olayı da beni enfişelendir di herkes için hayırlısı olsun

Fiyat verebilir misiniz bana acaba? Ben de Bırsa'dayım. Ak ya mı gitmeliyim? Siz memnun musunuz?
Bende fiyat öğrenebilirmiyim lütfennn? Birde ömür boyu kalıcı olucakmı yoksa sürekli tekrarlanması mı gerekiyor yağ enjektesi?? Yani slikon gibi kesin sonuç verebilicekmi acaba?? Benimde alt bacaklarımın arası boşluk yani baldır a ihtiyacım var allahım neden böle bizim bacaklarımızzzz!!
Lütfen cvpsız bırakmayın sorularımı lütfennn

Lütfen benimlede resim ve fiyat bilgisi paylaşırmsnz ve nekadar süre sonra normal yürüyebildiniz ayrıca iz kalıyormu bacaklarda??
ben memnun kalmadım. alınan yerler deformasyon oldu şu an için sana önerebileceğin tek dr a k başkasıda yapıyor elbet ama küçükte olsa bi sorun yaşarsan arkasında duran kişi a k. yağ işi kumar yağını varsa tamam ama yoksa bulaşmayın.

Slm lüffen ortalama bi fiyat verin A K bacak baldırı yağ enjektesi için ortalama bi fiyat verin lütfen ona göre para biriktirelim bütçemiz yetmiyorsa başka araştırmalar yapalım lütfennnn....yani baldır çıkıntım hiç Yok ve parantez gözüküyor o yüzden çok mutsuzum ve ömrüm bol pantolonla geçiyor

özelden yazıyorum bildiğim kadarıyla ona olmadım.

Arkadaslar lutfenn benimle tecrubenizi paylasin parantez bacak yag enjektesi ile ilgili tecrubeli olanlarin paylasimlarina cok ihtiyacim var!!
Ankarada yasiyorum ve en azindan yakin yillarda dr tavsiye edicek yada Olumlu olumsuz tecrubelerini ,ozelden resimlerini , bilgilerini samimiyetle paylasicak arkadaslar anlayin beni lutfen sizde ayni dertten dogustan muzdarip degilmisiniz benim gibi!!
Lutfen yardim edin

Slm angel gecmis olsun ins istedigin kadar guzeldi bacaklarin simdi:)lutfen bana ozelden resim, fiyat bilgisi ve son durum sürecini paylaşırmısın. Hayalim benimde A K ye olmak ama Ankarada yaşıyorum üst için yol ,konaklama ve AK nin talep ediceği yüksek rakamlar ise iyice imkansızlaşıyor hayalim..lütfen bilgilendir beni lütfen

İstanbul için demek istemiştim yukarda☺

Niye kimse fiyat yazmıyor bi bilsek? Arkadaşlar gittiniz oldunuz ameliyat da ne kadar ödediniz en azından ortalama bir fiyat verseniz.

Lütfen banada bilgi ver in lütfen
Slm gecmis olsun ins istedigin kadar guzelmi bacaklarin simdi:)lutfen bana ozelden resim, fiyat bilgisi ve son durum sürecini paylaşırmısın. Hayalim benimde A K ye olmak ama Ankarada yaşıyorum ist için yol ,konaklama ve AK nin talep ediceği yüksek rakamlar ise iyice imkansızlaşıyor hayalim..lütfen bilgilendir beni lütfen

Harika bugün operasyon günün yanı bugün güzel bacakların olucak desene En kısa sürede senden bilgi bekliyoruz .. Benimde pazartesi olucak kısmetse..
Slm angel gecmis olsun ins istedigin kadar guzelmi bacaklarin simdi:)lutfen bana ozelden resim, fiyat bilgisi ve son durum sürecini paylaşırmısın. Hayalim benimde A K ye olmak ama Ankarada yaşıyorum ist için yol ,konaklama ve AK nin talep ediceği yüksek rakamlar ise iyice imkansızlaşıyor hayalim..lütfen bilgilendir beni lütfen

Slm angel gecmis olsun ins istedigin kadar guzelmi bacaklarin simdi???:)lutfen bana ozelden resim, fiyat bilgisi ve son durum sürecini paylaşırmısın. Hayalim benimde A K ye olmak ama Ankarada yaşıyorum ist için yol ,konaklama ve AK nin talep ediceği yüksek rakamlar ise iyice imkansızlaşıyor hayalim..lütfen bilgilendir beni lütfen

Slm Vanilla resimlerine bakmak istedim ama sildnz sanirim rica etsem son durumunuzu memnuniyetinizi ve doktorunzu yazarmsnz bana:) karar vermek icin yardimlariniza ihtiyacim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…