Canım senin tam rahat yürümenin KAC gün surdu
Peki canım senin nekadar oldu yaptıralım ne kadarı eridi acaba bir Seans mi yaptın sadeceTeşekkür ederim evet ilk gün çok oldu 2. Gün çok azaldı 3. Günde tamamen bitti.
Canım senin peki nekadar oldu yaptıralı eridimi bir Seans mi ysptinDurur ya hemen, durmuştur bile belki :)
Kizlar benim ilk halimi çektim profile girip bakın fotolarda yükleyemedim genele yorumlarınızı bekliyom yağ oldum ama yeni halimi atamadım bandajli çıkarınca atacam izmirde oldum ama doktorum korse çorabını önermiyom dedi eritiyormus yağları bende okuduğum kadarıyla bazı doktorlar yağ enjeksiyonunda da giydiriyo bu konuda bilgisi olanlar bilgi verebilirmiCanım senin peki nekadar oldu yaptıralı eridimi bir Seans mi ysptin
Neden sen istemedinmiBana alt bacaklarıma yağ enjeksiyonu yapılmamış yaaaa hala ince Allah kahretsin
Canım hiç bilemiyorum ama olabilir öyle hafif sıkıntılar belki dikisin felan kanamistir .doktorun la bir irtibata geç benceMerhaba bende bugün iki saat önce oldum izmirde oldum yağ enjeksiyonu simit bölgemden yağ çektiler ama sol tarafta bir kanamam olmus hafif bir sıkıntıdan oluyo şu an normalmi
ameliyat öncesi çizim yapmadı mı doktorun?
bana hep kendi sordu nerelerden alalım diye. nerelere enjekte edelim diye sorarak çizdi ameliyat öncesi.
Canım ben yağ yaptım benim üç günde rahat yürüdüm ama silikonu bilmiyom belki bünyeden bünyeye fark olabilir takma geçer kurtuldun ya sonuçtan görüntüden memnunsan sorun yok elbet gecerNe zaman geçecek çok sıkıldım artık
Biraz sabır zor bir süreç stresli ama sonunda mini leri giymek var☺Sonuçtan memnunum ama işte çok ağrım oluyo bide bebişim var sıkıntılı bi durum yani