neden silikonlarını çıkarttırdın geçmiş olsunherkese merhaba
geçtiğimiz pazartesi AK yağ enjeksiyonu ve diz cevresi superdry liposuction ameliyatı oldum. Ayrıca 2012de koydurmuş oldugum silikonları çıkarttırdım. Bugun ameliyat sonrası 5. günüm, hiç ağrım kalmadı. Dün gece deliksiz uyuyabildim ve dünden itibaren ev içinde kendi işlerimi halledebilecek kadar hareketlendim. 8. gün işe dönmeyi planlıyordum ama sanırım biraz erteleyeceğim çünkü nerdeyse 24 saat ayakta olduğum bir işim var. Ödemlerim henuz çok fazla, geceleri sanki kot pantolonumla uyuyormuşum gibi hissediyorum. Ancak şekil olarak oldukça güzeller :) burda okuduklarım karar verme sürecimde çok etkili oldu. Birbirini tanımayan insanların ,birbirleri için bu kadar içten dileklerde bulunduğunu görmek çok güzel. Umarım hepimizin yağları tutar, bu yazın başına yetişemesek bile sonunda mini eteklerimiz ve de seneye kış uzun çizmelerimizde ortalıkta geziniriz :))))
Sana katılıyorum çok haklisinbenimde simitler gitti gerçi hiç öyle kottan taşan simitim olmamıştı ama sonuçta dr tamam yeterli yağın dedikleri için ameliyat oluyoruz yetmese zaten ne biz oluruz ne onlar ameliyat eder.
senin dr u gerçekten tebrik ederim. fb ye alternatif ub oldu
millet yurt dışından gelip ameliyat oluyo ist dan izmire ankaraya gitmekde zor değil şahsi fikrim
hmm yani silikonu yapan başka bir dr du anladım. bazı dr lar yağ uygulamasını tercih etmeyip bacağından müztarip olan hastalara silikonu öneriyorlar. umarım hep mutlu ve memnun olursunbenim bacaklarım kalın, o benim için uygun bir uygulama değilmiş zaten. bir de sağ bacağımdaki zamanla deforme oldu. ilk 2 yıl problem yoktu, kalın ama düzgünlerdi ancak sonrasında hem ağrılarım başladı hem de şekil olarak kötüleşti. Solda problem yoktu ancak sağ bacağımda sürekli bir kum torbası taşıyomuşum gibiydi, hep hissediyordum ve ayak tabanımın yarısına kadar ulaşan ağrılarım oluyordu. En son şubat ayında 20 saatlik bi uçak yolculuğu sonrası bacaklarımın halini görünce döndüğümde araştırmalara başladım ve sayenizde AK'ya ulaştım. Yanlış anlaşılma olmasın, ince bacaklar için oldukça başarılı bir yöntem ama ben yanlış hastaydım. Doktor seçimi çok önemli, yanlış doktor ve yanlış uygulama. Sizlerin fotograflarına bakınca bunu daha net anladım. İnce bacaklarda durum farklı
Canım benim bugün tam 7 gün oldu arka baldırimda morarmalar oldu normalmi bu kaç güne gecerSana katılıyorum çok haklisin
Merhaba bende silikon yaptırdımda 11 gün oldu merak ettim nasıl bir deformasyon oldu sonradan nasıl ağırlar başladı silikonlardan mı kaynaklanıyor muş ağrılarınbenim bacaklarım kalın, o benim için uygun bir uygulama değilmiş zaten. bir de sağ bacağımdaki zamanla deforme oldu. ilk 2 yıl problem yoktu, kalın ama düzgünlerdi ancak sonrasında hem ağrılarım başladı hem de şekil olarak kötüleşti. Solda problem yoktu ancak sağ bacağımda sürekli bir kum torbası taşıyomuşum gibiydi, hep hissediyordum ve ayak tabanımın yarısına kadar ulaşan ağrılarım oluyordu. En son şubat ayında 20 saatlik bi uçak yolculuğu sonrası bacaklarımın halini görünce döndüğümde araştırmalara başladım ve sayenizde AK'ya ulaştım. Yanlış anlaşılma olmasın, ince bacaklar için oldukça başarılı bir yöntem ama ben yanlış hastaydım. Doktor seçimi çok önemli, yanlış doktor ve yanlış uygulama. Sizlerin fotograflarına bakınca bunu daha net anladım. İnce bacaklarda durum farklı
bazı şeyler şişirilmiştir bunu kimse unutmasın bazı meslekler kutsaldır ama bu işler sonuç itibariyle ticarettir.çok teşekkür ederim. Evet o baska bir doktordu, kötülemek istemiyorum ama simdiki hekimimle karşılaştırdıgımda arada inanılmaz fark var. O zaman bana yağ enjeksiyonu seçeneginden bahsetmemişti doktorum, üstelik şimdiki halimden çok daha kiloluydum. Ben de araştırmamış, fazla sostetik olan bir doktora körü körüne güvenmiştim bu tabi benim de hatam
korkma canım sen silikon altı ayda oturur yerine kilo alıp vermeler etkiler belki buna bağlı deformasyonlardır sen kendini boşuna korkutmaMerhaba bende silikon yaptırdımda 11 gün oldu merak ettim nasıl bir deformasyon oldu sonradan nasıl ağırlar başladı silikonlardan mı kaynaklanıyor muş ağrıların
Merhaba canım bende dün iş dolayısıyla biraz fazla yürüdüm 15 gün geçti ameliyatın üstünden varisçorabıda giymiştim ama bir bacağım baya bi şişti ve ağrı yapıyor, geriliyor ne zaman iner bu şişliklerMerhaba farfella
Her hasta farkli ve benim iyilesme surecimle ilgili cok eksikler vardi. Yasadigim tamamen bununla ilgili bir deformasyon. Hic arastirmamistim ve doktorum da varis corabi giymem gerektigi soylenmedi, bandajlari 3. Gun acti ve ayni aksam davul gibi odemli bacaklarimla ucaga binip evime dondum. Yogun calisan bir insanim, ayni tempoda calismaya devam ettim. Iyilesme sureci cok onemli, benim hatalarim oldu ama buna ragmen 2 yil boyunca hic bir problem yasamadim. Lutfen korkmayin, benim yasadiklarim bilgi eksikliginden oldu.
Merhaba öncelikle geçmiş olsun,yağ enjesiyonumu yaptırmıştınız ? Birde doktorunuz kimdi acaba?Selamlar arkadaşlar. Uzun zaman sonra durumumdan haberdar etmek için yazıyorum size. Bacak dolgu yaptırmıştım , eski yazışmalardan görebilirsiniz. 1 yıl oldu ve sonuç değişmedi. Sorunu olan herkese tavsiye ediyorum. Eskiye kıyasla en farkını yaşadım eskisinden çok daha dolgun hale geldi. Hepinize sevgiler.
Herkese merhaba. 8 nisanda bacagimin dizden yukari ic kismina yag enjeksiyonu yapturmistim sonuc 10 gunde husran
Yaglarda asiri derecede erime oldu, kalan kısimlar da yumru yumru sertlikler seklinde. Doktorumun asistanina fotograf yolladim geri donus bile yapmadi. Dizlerimde agri, yanma ve sislik var. Off cok fazla olmasa da aci cektim o kadar para verdim ve 10 gunde hayal kirikligi yasadim. Cok üzgünüm. Bu kadar kisa surede erimesi normal mi? Ne yapmaliyim?