Cok geçmiş olsun ckmns çok mu acin varÖlüyorum kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok geçmiş olsun ckmns çok mu acin varÖlüyorum kızlar
Geçmiş olsun cnm ağrılar bir hafta çeker ama sana şunu söyluyum sonucuna değsin zaten acılar gecerÖlüyorum kızlar
Insallah istedigin gibi olur dua ediyorum cabucak atlat.....
Cok geçmiş olsun ckmns çok mu acin var
Sırttaki agrı ıkı üç güne gider. Ck az kalır. Ama rahat yürümem takriben 14 günü buldu. Geçmiş olsun :)Çok teşekkür ederim çoğu gitti azı kaldı sanırım ama oturup kalkmak ve yatmak çok zor sırttan da yağ alınmış. Ne Zaman geçer kızlar bu durum
Sırttaki agrı ıkı üç güne gider. Ck az kalır. Ama rahat yürümem takriben 14 günü buldu. Geçmiş olsun :)
Aglamaaa, sonrasında hatırlamıcaksın bile :)) için rahat olsun :)Ondört gün mü off çok uzun bir süre. Teşekkür ederim
Merhaba bende bugün iki saat önce oldum izmirde oldum yağ enjeksiyonu simit bölgemden yağ çektiler ama sol tarafta bir kanamam olmus hafif bir sıkıntıdan oluyo şu an normalmimerhaba kızlarrr öncelikle ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum ve yağlarınız erimeden musmutlu ömür geçirmenizi dilerim . ameliyat olmayı düşşünenlerde çok fazla düşünmesin iyi bir doktor bulup bu dertten kurtulsunlar çünki çok güzel bir duygu :) fırsatım olmuyor pek fazla o yüzden giremiyorum bugün musait olmuşken az bilgi vermek istedim ben yağ dolgusu olalı 2 yıl olacak leydi ile beraber aynı gün olmuştuk anklara da f.b isimli doktora .. erime pek olmadı olduysada göze batacak bir erime değil kök hücre yöntemiyle yapıldı ve 2 yıldırda gayet memnunum sadece diz iç kenarlarım pek hoşuma gitmiyor oradan rütüs olmayı düşünüyorum onun harıcı hiç bir sıkıntım yok taytımı dar paçaları yeri geldiğinde elbise vs giyebiliyorum mutluyum hatta neden bu kadar bekledim diyede kendime kızmıyor değilim yıllarca ispanyol pantolonların uzun eteklerin içinde yıllarımı geçirdim boşa giden yıllarım için üzgünüm sadece .. hepinizin allah yardımcısı olsun herşey gönlünüzce olsun arkadaşalr
Benimdr dırtımdan olmuştu normal. Doktorum önceden söylemişti altına hasta pedi koyucaz kan gelicek die. Eğer aynı şeyse bu ck normal. Dontoruna da sorarsınızKızlar ben bugün yağ enjeksiyonu oldum acaba yağ enjeksiyonu olanlara bir kaç sorum olacak yardımcı olabilirmisin iz sağ simit bölgemde yağın çekildiği yerde kanamam olmuş korse yuvarlak bir şekilde kan omus normalmi bu
Merhaba bende bugün iki saat önce oldum izmirde oldum yağ enjeksiyonu simit bölgemden yağ çektiler ama sol tarafta bir kanamam olmus hafif bir sıkıntıdan oluyo şu an normalmi
Aglamaaa, sonrasında hatırlamıcaksın bile :)) için rahat olsun :)
benimde kafamdaki gibi olmadı ama eskısındrn ck daha iyi olduğu için huzurluyum memnunum. Kesinlikle eskısındr ck daha iyi oluyor. Ama sütun gibi olmasını beklemek saçmaymıs onu anladım :)Çok sıkıntılı Bi işlem bacım ya ilk gün çok bişeyim yoktu da cuma ölüyorum sandıydım. Bugün daha iyiyim de yağ dolgum alt bacağa olmadı galiba
Canım çok korktum kanı köşenin üstünde görünce peki ne kadar sürede durur bu sızıntı çok saol cevabın icinBenimdr dırtımdan olmuştu normal. Doktorum önceden söylemişti altına hasta pedi koyucaz kan gelicek die. Eğer aynı şeyse bu ck normal. Dontoruna da sorarsınız
Sendede kanama oldumu canım geçmiş olsun bu aradaEvet bacım çoknormal bende de oldu. Bi de üst ve alt bacaklarım inceydi benim, yağ dolgusu yaptırdım üst bacak dolmuş da alt bacak hala çok ince. Çok üzüldüm. Perş yaptırdım işlemi, simitlerde belde ve basenlerde fark ediliyor sadece alt bacakta sıkıntım var kalınlaşmamış. Ağrı'larım da büyük ölçüde dindi ölüyorum sandım bir daha yaptırmam herhalde
Canım birde nekadar süre sonra ağrın olmadan yurudunBenimdr dırtımdan olmuştu normal. Doktorum önceden söylemişti altına hasta pedi koyucaz kan gelicek die. Eğer aynı şeyse bu ck normal. Dontoruna da sorarsınız
Durur ya hemen, durmuştur bile belki :)Canım çok korktum kanı köşenin üstünde görünce peki ne kadar sürede durur bu sızıntı çok saol cevabın icin
14 gün sürdü benim. Yürümeye başlamıstım ama acıyodu yani. 20 gğnde tamamen geçio :)Canım birde nekadar süre sonra ağrın olmadan yurudun
Sendede kanama oldumu canım geçmiş olsun bu arada
Canım senin tam rahat yürümenin KAC gün surduTeşekkür ederim evet ilk gün çok oldu 2. Gün çok azaldı 3. Günde tamamen bitti.