Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Kızlar fotolarıma bakın lütfen sargı lari çıkardık nasıl lütfen yorum yapın bunun ne kadarı ödem off yorum yazın erimesinlerr çok korkuyom ama gerçekçi yazın üzeleyin ama umut lanmiyim boş yere

Kızlar fotolarıma bakın lütfen sargı lari çıkardık nasıl lütfen yorum yapın bunun ne kadarı ödem off yorum yazın erimesinlerr çok korkuyom ama gerçekçi yazın üzeleyin ama umut lanmiyim boş yere
Cok güzel olmus gercekden artik minili güzel günlere hic erimez insallah:nazar:

üst bacakta dizin üstüne de yağ koyulmuş
şekil şemal olarak çok güzel duruyor bi miktar erime olsa bile bence kalacak olan yağ seni tatmin eder ödem biraz var baldır kısımları girintili çıkıntılı bazı yerleri bunlar ödemdir muhtemelen iki aya kalmaz bişey
ben çok beğendim dümdüz olmuş sütun gibi nerdeyse bana koyulan yağdan kıyas gidersek sana en az 1500 cc koyulmuş olması lazım. (bilgin var mı ne kadar yağ koyulmuş) boşluk kapanmış nerdeyse. valla cok güzel ist daki dr ların yarı ücretine bu sonuç şahane
sen bi yere ayrılma üçüncü ayınıda görmek isterim.

şekil şemal olarak çok güzel duruyor bi miktar erime olsa bile bence kalacak olan yağ seni tatmin eder ödem biraz var baldır kısımları girintili çıkıntılı bazı yerleri bunlar ödemdir muhtemelen iki aya kalmaz bişey
ben çok beğendim dümdüz olmuş sütun gibi nerdeyse bana koyulan yağdan kıyas gidersek sana en az 1500 cc koyulmuş olması lazım. (bilgin var mı ne kadar yağ koyulmuş) boşluk kapanmış nerdeyse. valla cok güzel ist daki dr ların yarı ücretine bu sonuç şahane
Tamam canım atarım resim umarım çok erimezsağol yorumların için bilmiyorum ne kadar kondu senin dediğin miktar azmi yani

Tamam canım atarım resim umarım çok erimezsağol yorumların için bilmiyorum ne kadar kondu senin dediğin miktar azmi yani
baya koyulmuş gibi duruyor demek istedim kontrole gidince bi öğrenebilir misin rapora yazıyorlar muhakkak. çünkü bu miktarda çok önemli. kiminde 400 cc devasa değişim gösteriyor kiminde 800 cc pek bi şey değiştirmiyor

baya koyulmuş gibi duruyor demek istedim kontrole gidince bi öğrenebilir misin rapora yazıyorlar muhakkak. çünkü bu miktarda çok önemli. kiminde 400 cc devasa değişim gösteriyor kiminde 800 cc pek bi şey değiştirmiyor
Bana rakam vermedide ama şey dedi senden aldığım yağı şimdiye kadar kimseden almadım dedi benim simit bölgem vardı ve orası gitti ve doktor çok iyi çalışmış çukurlar falan yok sarkma yok simitlerimden gitti iyi oldu canim

Bana rakam vermedide ama şey dedi senden aldığım yağı şimdiye kadar kimseden almadım dedi benim simit bölgem vardı ve orası gitti ve doktor çok iyi çalışmış çukurlar falan yok sarkma yok simitlerimden gitti iyi oldu canim
böyle konuşmak için biraz erken ödemler 15. günden sonra iniyor her şey daha sonra belli oluyor inşallah bi sorun çıkmaz

Sen beğendiysen kesin güzel olmuştur tatlım merak ettim şimdi

Ben tam bilmiyom paylaşmayı benim profilime girip fotolardan görebilirsin canim
Maşallah çok güzel dolmuş. FAZLANAZLI FAZLANAZLI arkadaşıma katılıyorum.erise bile seni memnun eder sonuç.genelde tek seansta bu kadar doldurulamıyor.bu bulabildikleri yağ ile alakalı.şanslıymıssın ne güzel.ben çok beğendim.güle güle kullan.

Maşallah çok güzel dolmuş. FAZLANAZLI FAZLANAZLI arkadaşıma katılıyorum.erise bile seni memnun eder sonuç.genelde tek seansta bu kadar doldurulamıyor.bu bulabildikleri yağ ile alakalı.şanslıymıssın ne güzel.ben çok beğendim.güle güle kullan.
Saol canım teşekkür ederim galiba yağın fazlalığı ile ilgili haklısın tabi ödem gidecek yüzde 50 gidecek umarım kalanı beni tatmin eder

İnşallah canım okadar zorluk çekiyoruz umarım herkez karşılığını iyi alir
benimde simitler gitti gerçi hiç öyle kottan taşan simitim olmamıştı ama sonuçta dr tamam yeterli yağın dedikleri için ameliyat oluyoruz yetmese zaten ne biz oluruz ne onlar ameliyat eder.
senin dr u gerçekten tebrik ederim. fb ye alternatif ub oldu
millet yurt dışından gelip ameliyat oluyo ist dan izmire ankaraya gitmekde zor değil şahsi fikrim

ben en çok koyulan yağı merak ediyorum kendimle kıyas yapmak için

kızlar bişey sorcam.
ben 1 hafta oldu yağ dolgusu yaptıralı. korsemi çıkarıp baktığımda yağ konulan yer girintili çıkıntılı. yani
tam dümdüz değil. zamanla düzelecek mi acaba? bir de doktorum haftaya korseyi çıkar artık dedi. yani
ameliyattan 10 gün sonraya denk geliyo. bu süre az değil mi korse çıkarmak için. internette 3-6 hafta giyilmelidir yazıyo.

X