Bacak dolgusu yaptıran var mı?

kızlar bu aleti kullanan var mı ?rio 60 second face lift
Yüz Rio 60 İkinci Yüz Germe sanat 8713 için Darbe Masaj
Rio 60 İkinci masajı darbe ileYüz Germe hızlı bir şekilde cilt tonunu geliştirmek ve en kısa sürede yüz hatlarını geliştirmek mümkün olacaktır. darbe masajı Rio 60 İkinci Yüz Lift ile Tedaviler daha net, sıkın oval yüz yolunda ilk adım olacaktır.
teknoloji kullanılan yüz kasları tonlama zamanEMS (elektriksel kas stimülasyonu). Yüzün kas tonusu sonuçlanan yüz kaslarının yenilikçi teknoloji odaklı çalışma sayesinde verilir, onlar daha güçlüdür. Bu kas elastikiyetinin kaybı neden olduğu deri sarkma kasları önler. iyontoforez kollajen şeritleri ve retinol (A vitamini) kullanıldığı zaman. İyontoforez - Kozmetik maddelerin yardımı ile sabit bir elektrik akımı gövdesi ve giriş kümülatif etkileri için bir yöntem. aktif maddeler, cilde nüfuz elastikiyetini artırmak ve kırışıklıkları azaltmaya yardımcı olur.
elektriksel stimülasyon yardımı ile tonifikasyonu ciltkas başarıyla 40 yıldır güzellik salonlarında kullanılan. Bu teknoloji yavaş yavaş azalır ve aynı zamanda yavaş yavaş böylece yüz şeklini taklit, tonlama ve cilt sıkılaştırma, yüz kasları gevşer bakliyat, hakimdir. Bu prosedür daha yoğun, lokal kan dolaşımını artırır cilt üzerinde canlandırıcı ve gençleştirici etkisi sağlayarak, deri hücreleri, toksinler oksijen sağlar.
Ana masaj alanları:
alin alanı
alt göz kapağı alan
yanak bölgesi
burun ve alt çene alanı
üst dudağın bölgesi
alt dudak bölgesi
çene bölgesi
boyun bölgesi
Kulak arkası alanı.
En iyi sonuç için, her gün programını №1 ve №2 alternatif, ilk birkaç hafta boyunca her gün tonlama prosedürü önerilir.
Programı 1 - Güçlendirilmesi:
Cihazın uygulanması gerçekleşir olarakHer darbe arasındaki kısa aralıklarla ritmik kas kasılmaları. kas kasılması 2 saniye, daha sonra 3 saniye dinlendirici bir mola olmalıdır sürer. Ünite 17 yoğunluk seviyesi vardır. Sürece kas kasılması hissetmeyeceksiniz olarak artırılarak, düşük bir seviyede ile başlamak tavsiye edilir.
Program 2 - tonlama:
uyarıcı etkisi hızlandırdı. azalma Darbe maruz 5 saniye sonra 3 saniye dinlendirici bir mola olmalıdır sürer.
Cihazı nasıl kullanılır:
iletken jel yeteri kadar yoğun bir tabaka uygulanırve metal elektrotların her biri için açın. Daha sonra, deri yüzeyine, iki elektrot, tedavi edilecek ekleyin. muamele edilen alan her 60 saniye için bu konumda tutun. 60 saniye sonra, bir sonraki alana cihaz tedavi edilecek hareket ettirin.
prosedür sırasında düzeyini artırabiliryoğunluğu ve sürece kasların kasılmasını hissediyorum temas elektrotlar yerini değiştirmek. Her kişi tedavi alanlar için aygıt etkiler yoğunluk seviyesini ayarlamak için tavsiye edilir.
iyontoforez:
kozmetoloji İyontoforez - cildin derin katmanlarına onunla tanıtıldı galvanik DC küçük kuvvet ve özel kozmetik, bir arada.
değeri iyonoforez iyileştirmektirNem deri içinde ve su-bağlayıcı kapasite uyarır. biyolojik dokuların üzerindeki etkileri geçirgenliğini artırır ve etkin kalacağını uzun bir süre iyontoforez madde yoluyla uygulanır.
kaldırma için özel bir jel ile Şeritleretkin bir yaşlanma ve kırışıklıklar belirtileri mücadele pozitif yüklü kolajen ve retinol içerir. Pozitif elektrot şeridi üzerine yerleştirilmiş ve negatif cilt üzerinde konumlandırılmış, bu etkin bileşenleri deri içine nüfuz eder.
tedaviler Görünür sonuçlar görüntülenir neredeyseHemen. prosedürlerin etki normal davranış da daha uzun bir süre muhafaza edilir. kolajen ve retinol ile Şeritler 24 saatte önerilir. Eğer hassas bir cildiniz varsa, tedaviler arasında 48 saat duraklatmak için tavsiye edilir.
alt göz kapağında, alnın alanında, ağız ve çene etrafında - şeritler kolayca yüzün farklı bölgelerinde sabit sayede uygun bir şekle sahiptir.
iyontoforez işlemi için Alanları:
alin alanı
Temporal bölge
alt göz kapağı alan
nazolabial bölge
çene bölgesi
üst dudak bölgesi.
Program 3 - aktif maddeler (infüzyon) tanıtımı:
Bu prosedür, 10 yoğunluk seviyeleri veyüksek etkili. her sitede yavaş yavaş, sonra yoğunluk en düşük seviyede başlamak karıncalanma hissi kadar artırmak için önerilir.
Menşei: İngiltere.
1 yıl garanti.

Ben rötüsü sorcakdim sana ne kadar koydu ücret almismiydi

Aynen katiliyorum yanilmiyorsam kanat ta ona olmusdu ve binpisman yanilmiyorsam ama bu ismi eskilerden bende duymusdum

Aynen katiliyorum yanilmiyorsam kanat ta ona olmusdu ve binpisman yanilmiyorsam ama bu ismi eskilerden bende duymusdum
Kimlerin olduğunu hatırlamıyorum ama tek hatırladığım bu isim ile ilgili tartışma çıktığı.bir iki kişi öve öve bitiremiyordu. Banlanmalar falan olmuştu.

Kimlerin olduğunu hatırlamıyorum ama tek hatırladığım bu isim ile ilgili tartışma çıktığı.bir iki kişi öve öve bitiremiyordu. Banlanmalar falan olmuştu.
resmen o doktorun reklamı yapılıyor gene. suyu cıktı bu forumun. buraya bakıpta doktor kararı vermek çok zor artık. ameliyat olacak arkadaşlar çok iyi araştırın

Merhaba,
Yazınızı dikkatle okudum,sonucunuzdan memnunsunuz ne güzel.memnun olunca "ben memnunum "diyebilmeli insan.
"Ben hiç bir dr a iyi de demem kötü de". dedikten sonra malum dr hakkındaki reklam yorumunuzu tutarsız buldum.üstelik dediğiniz gibi kanıtınız yok.yakın zamanda benden başka bu dr a bacak işlemi yaptıran bildiğim kadarıyla yok.hiçbir msj da "benim dr uma olun"gibi bir yönlendirmem yoktur,olamaz.bir arkadaşın sorusu üzerine nezaketen cevap yazıp memnun kaldığımı belirten benim.siz bu kişiye hiçbir işlem yaptırmamışken ve ortada reklam falan yokken arkadaşlarımıza bu uyarıyı
yapmanızı doğru bulmadım.
Konuyu nereye bağlayacağınızı merakla bekliyorum.
resmen o doktorun reklamı yapılıyor gene. suyu cıktı bu forumun. buraya bakıpta doktor kararı vermek çok zor artık. ameliyat olacak arkadaşlar çok iyi araştırın
Reklamın tam olarak hangi bölümde ve hangi msj da yapıldığını belirtirseniz msj ınız havada ve boş kalmamış olur.bu dönemde benden başka o dr a olan yok.memnun olmam sizi niye rahatsız etti?ayrıca tam olarak hangi bölümde forumun suyunun çıktığına karar verdiniz?

1.Ben tutarsız yorum yaptığımı düşünmüyorum ben o dr kötü demedim reklamı yapıldı zamanında onu belirttim çünkü ben eski uyeyim bu olaylar zamanında oldu.
2.memnun olmana çok sevindim burada amaç birbirimize yardım edip yol göstermek.Bundan rahatsız olan yok yani.
3.neden üstünüze alindiniz siz memnun olabilirsiniz ama dediğim gibi zamanında çok yaşandı bu durum yani yakın zamanda degil
4 alinmaniz bu şekilde yorum yapmanız benim haklılık payi mi doğruluyor gibi
5 burada herkes kendi fikirlerini sunmakta özgür benim fikirlerimi beğenmemek tede ozgursunuz

Kızlar günaydın ben a.kya ameliyat oluyorum bugün birazdan çizim yapılıp ameliyata gireceğim. Dua edin nolur kalbim duracak gibi. Liposuction ve bacaklarıma yağ dolgusu yaptırıyorum. HakkımızDa hayırlısı.

Canım benim sağlıkla atlat kafan karışmıştı içine sinen neyse ona karar vermişsindir iyi düşün iyi olsun haberlerini bekliyorum geçmiş olsun

Arkadaşlar doktor öveni de yereni de ''kib ''butonu var basarsınız incelenir... polemic oluşturmaya gerek yok!!! Artı bu başlıkta x doktorun y doktorun hepsinin adı geçiyor reklamı yapanda vardır direk sürecini yazanda bunları yönetim inceler kib butonu bunun için var.

yıllardır bu forumu takip ediyorum. sıkıldım artık aynı şeylerden. hangisinin reklam hangisinin gerçek olduğunu da iyi ayırt edebiliyorum çok şükür. polemik yaratmak benim işim değil ben yazarım fikrimi ama asıl polemik yaratmaya çalışanlar ortada. forumda görüştüğüm bir sürü insan var. hangi doktordan nasıl sorun yaşadıklarınıda iyi biliyorum. herzaman da gerçekten ameliyat olmak isteyenlere yardımcı olmak için burdayım.

Bende operasyon geçireli 1 sene olup ısrarla bir doktoru kötülerken farklı bir kanaldan başka doktoru övenleri anlamıyorum.
Nasıl bir misyondur ki ısrarla, iyi niyetle burada misyonerlik benzeri çalışma yapılıyor. Operasyon geçirdi isen bitti gitti. Hele başarılı ise operasyon bu başlığa uğramam bile.
Misyon'Erlik çalışmaları görüyorum bazılarının suyu ısındı.

Kızlar E.K.ya 13 nisanda bacak silikonudur liposuction ameliyatı olacağım ama onun bu işi yapamadığını söyleyenler oldu özelden kafam allalar bullak oldu

Sizden rica ediyorum, doktorlar ile bire bir görüşün. Burada yer alan yorumlara asla itibar etmeyin. Kimi sıkıntı yaşadığı için kötülüyor, kimi kendi doktorunu yere göğe sığdıramadığı için kötülüyor. Bu mesajları bize rapor ederseniz gerekli incelemeleri yapabiliriz.

Haklısınız forumun suyu çıktı kimi whatsapp üzerinden doktor öneriyor kimi de burada açıktan. Whatsapp tarafı bizi ilgilendirmiyor ama burada övenleri rapor ederseniz gerekli müdahaleyi biz yapabiliriz.

Su anda size yor yapmadım diceksiniz ama bende 2012 yılında ameliyat oldum ve memnunum o yüzden hala söylediklerinize saskinim. Ama dediğim gibi fikrim bu

Canım benim sağlıkla atlat kafan karışmıştı içine sinen neyse ona karar vermişsindir iyi düşün iyi olsun haberlerini bekliyorum geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim çoğu gitti azı kaldı sanırım ama oturup kalkmak ve yatmak çok zor sırttan da yağ alınmış. Ne Zaman geçer kızlar bu durum

Insallah istedigin gibi olur dua ediyorum cabucak atlat.....

Cnm gecmis olsun cokkkk cokkk oldu bitti isde inan bana en zoru hangi dr. Karari su ameliyata gönlün rahat girebildinmi en enömlisi o bence acilarin tabiki birazcik sürer ama agri kesici falan geciyo sen sonucuna odaklan......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…