Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Canim kaldirdin mi fotograflari ben göremiyorum

hey hey heyyy....

canım nerde ve ne kadara yaptırdın paylaşırmısın lütfeennn....
Arkadaslar merhaba, yeni üyeyim ben de bacak kalinligindan dolayi sikayetciydim, fiyat aldim kontur bozuklugu oldugunu soyledi dr ,bacaktan yag alarak ve gerekli yere enjekte ederek sekillendirecegini soyledi 700 800cc yag anca cikar dedi 20.000tl ucret soyledi

Neeè bu fiyatlar da ne böyle yaaa ucmus bunlar

merhaba kızlarrr öncelikle ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum ve yağlarınız erimeden musmutlu ömür geçirmenizi dilerim . ameliyat olmayı düşşünenlerde çok fazla düşünmesin iyi bir doktor bulup bu dertten kurtulsunlar çünki çok güzel bir duygu :) fırsatım olmuyor pek fazla o yüzden giremiyorum bugün musait olmuşken az bilgi vermek istedim ben yağ dolgusu olalı 2 yıl olacak leydi ile beraber aynı gün olmuştuk anklara da f.b isimli doktora .. erime pek olmadı olduysada göze batacak bir erime değil kök hücre yöntemiyle yapıldı ve 2 yıldırda gayet memnunum sadece diz iç kenarlarım pek hoşuma gitmiyor oradan rütüs olmayı düşünüyorum onun harıcı hiç bir sıkıntım yok taytımı dar paçaları yeri geldiğinde elbise vs giyebiliyorum mutluyum hatta neden bu kadar bekledim diyede kendime kızmıyor değilim yıllarca ispanyol pantolonların uzun eteklerin içinde yıllarımı geçirdim boşa giden yıllarım için üzgünüm sadece .. hepinizin allah yardımcısı olsun herşey gönlünüzce olsun arkadaşalr

Hatirladim seni loli cok sevindim mutlu olduguna bende f.b oldum bende memnunum aynen bende diyorum keske yillar önce olsaydim,

Kızlar E.K.ya 13 nisanda bacak silikonudur liposuction ameliyatı olacağım ama onun bu işi yapamadığını söyleyenler oldu özelden kafam allalar bullak oldu

Kızlar E.K.ya 13 nisanda bacak silikonudur liposuction ameliyatı olacağım ama onun bu işi yapamadığını söyleyenler oldu özelden kafam allalar bullak oldu
Canım ben yeni bacak kök hücre yağ dolgusu yaptırdım kendisine.silikon istemiyordum yabancı cisim olmasın diye ama şimdi fikrimi değiştirdim, silikon da koydurabilirim bir sonraki sefere.benim yeterli yağım yoktu, bunu öncesinde de konuşmuştuk dr umla.ama yinede çıkan yağı en düzgün şekilde paylaştırmış bunu da söylemek isterim.

Ben kafaya koydum yaptıracağım ama Doktoru önermediler. Sizin Dr kimdi acaba? Benimki E.K. Ataşehirde

Canim kim ozelden yazmis bunu sana ? Simdiye kadar ercan beyin bacak silikon yaptigi hastaya raslamadim bu forumda ondan sordum ?

Ben kafaya koydum yaptıracağım ama Doktoru önermediler. Sizin Dr kimdi acaba? Benimki E.K. Ataşehirde
Aynı dr canım. O yüzden yazdım zaten.
Bu arada bacak için ne beklediğin çok önemli bunu unutmamalısın.her bacak farklı o yüzden sonuç birbirine benzemez.benim bacağım 100 kötüyse şimdi 50 kötü gibi.zaten böyle birşey bekliyordum çünkü yağım azdı.açıklık fazlaydı ve silikon istemiyordum dolayısıyla silikonsuz ancak bu kadar olabilirdi.genel olarak söylüyorum dr farklı olsada bacakta buna hazırlıklı olmak gerek.silikon kullanmadım ben fakat yağ dolgusunda dr umun uğraştığını belirtmek istedim.

Teşekkür ederim ilgin için içim ferahladı biraz.

Merhaba kizlar,uzun zaman gecti yine buralara ugramayali mesaj nerden yaziliyor onu bile aradim sayfalardahicbirinizi okuyacak kadar sizi tanimaya calisacak kadar vaktim olmaz ama kisaca benim de eskiden eskiler de kalanlar da aradigim cevaplari sizin icin yazicam,operasyonumu olali sanirim 4. Yil olacak bu ay ben her zaman belirttigim gibi sutun gibi bacaklara sahip olmadim ama hala aynalara baktigim da bugunku halime sukrediyorum,mucize beklemedim zaten ama hala bana bu gunleri yasattigi icin Allahima sukrediyorum,yakinimi soracak olursaniz ameliyat olan yagi az oldugu icin bosluklar cok dolmamisti bilekler bos kalmisti ama rotuslar tabi ki cok sey farkettirdi en azindan etek ve tayt giyebiliyor ,takmiyoruz artik cunku bacagi mukemmel olanlar olmayanlardan daha az herkes o kadar rahat ki bazen biz neden bu kadar sorun yaptik diye dusunmuyor degilim onlari gorunce ,diger yakinim henuz ameliyat olmadi bizim kadar gozu kara degil onunsimdilik bacaga yapisan silikonlarla idare ediyor yazin deniz kenari sorun sadece ama kesinlikle burun ve bacak olacak tabi biraz daha yaglanmasi lazim ki deysin ameliyat olduguna.hepinize etekli elbiseli gunler diliyorum ,ozelden yazilanlara cevap yazamiyorum sorunuz varsa belki bir kac kez bakarim bu hafta lutfen buraya yazin

Merhaba kime ameliyat oldunuz acaba

Canim kim ozelden yazmis bunu sana ? Simdiye kadar ercan beyin bacak silikon yaptigi hastaya raslamadim bu forumda ondan sordum ?
Selam arkadaşlar ben de bu form da eskilerdenim.2012 senesinde silikon taktirdim çok şükür iyiyim. Ben ameliyatı izmir de oldum.istanbul daki dr ları tanımam hiç bir dr içinde iyi yada kötü diyemem.Hatta bana durumu soranlara memnun musun bende istiyorum diyenlere cevabım Ben çok memnunum fakat illa benim dr uma yaptir diyemem diyorum. Şimdi diceksin ki bunu bana niye yazıyorsun.Tecrübeli olduğum için size yardımcı olmak adına amacım hiç bir kimseyi yada dr u karalamak değil. Daha önceki yıllarda eskiler belki hatırlar bu formda sürekli ercan beyi öven kişiler çıktı.öncelikle bu forma şimdi nasıl bilmiyorum ama biz önceden dr ismini açıkça yazmiyorduk. Ama bu dr un sürekli isminin geçmesi reklam amaçlı geliyor bana.kanitim varmı yok.Ama benim tavsiyem dr arastirirken çok dikkatli olun.Çünkü bu işler şakaya gelmez sonunda iyice mutsuz hatta sağlıksız olmak var.

Selam memmun oldugunuz icin cok sevindim adiniza cunki benim estetiklerden dolayi sansim olmadi
Bu operasiyonlari guzellestirmek kendimizi daha iyi hissetmek icin yaptiriyoruz sonuc da istedigimiz gibi olmayinca husran oluyor onun icin evet doktorumuzu iyi arastirmak gerek .. Piskolojik yonden de baya bir kotu oluyor insan maddi manevi destek , doktorun yaptigi ameliyatindan sonra destek ve isinin arkasinda durmasi cokk onemli..
Evet eskiden isim yazilmiyordu sanirim bende eski konulari okuyunca sadece bas harfleri yaziyordu ama simdi oyle degil acik acik yaziliyor
O doktoru oven kisiler hala var malesef ve etkilenmemek elde degil ..

Evet canım birde psikolojik yönü var.Ben şöyle düşünüyorum işini iyi yapan dr un zaten öyle çok reklama ihtiyacı olmaz.Önemli olan dr un bizi hasta olarak görmesi müşteri değil.Gidip görüşün içinize sinmezse size gerekli açıklamayı yapamazsa uzak durun önce sizin sağlığınız.hem canımıza yazık hem paraniza.

Merhaba arkadaslar, E.K kisaltmasi hangi dr ozelden bana yazabilir misiniz. Ben A.K ile gorustum yalnizca rakam baya yuksek, benim kontur bozuklugu bacagim fazla yag ile cevriliymis yaglari kendi yontemiyle alip popo bolgesinde kullanacak. Kararsiz kaldim 2 tane kucuk cocugum da var, ameliyat sonrasi kac gunde ayaklandiniz. Superdry yontemle alacagini soyledi komple bacak. Dr u cok begendim hayirlisi olsun diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…