Merhaba kizlar,uzun zaman gecti yine buralara ugramayali mesaj nerden yaziliyor onu bile aradim sayfalardahicbirinizi okuyacak kadar sizi tanimaya calisacak kadar vaktim olmaz ama kisaca benim de eskiden eskiler de kalanlar da aradigim cevaplari sizin icin yazicam,operasyonumu olali sanirim 4. Yil olacak bu ay ben her zaman belirttigim gibi sutun gibi bacaklara sahip olmadim ama hala aynalara baktigim da bugunku halime sukrediyorum,mucize beklemedim zaten ama hala bana bu gunleri yasattigi icin Allahima sukrediyorum,yakinimi soracak olursaniz ameliyat olan yagi az oldugu icin bosluklar cok dolmamisti bilekler bos kalmisti ama rotuslar tabi ki cok sey farkettirdi en azindan etek ve tayt giyebiliyor ,takmiyoruz artik cunku bacagi mukemmel olanlar olmayanlardan daha az herkes o kadar rahat ki bazen biz neden bu kadar sorun yaptik diye dusunmuyor degilim onlari gorunce ,diger yakinim henuz ameliyat olmadi bizim kadar gozu kara degil onunsimdilik bacaga yapisan silikonlarla idare ediyor yazin deniz kenari sorun sadece ama kesinlikle burun ve bacak olacak tabi biraz daha yaglanmasi lazim ki deysin ameliyat olduguna.hepinize etekli elbiseli gunler diliyorum ,ozelden yazilanlara cevap yazamiyorum sorunuz varsa belki bir kac kez bakarim bu hafta lutfen buraya yazin