Bacak dolgusu yaptıran var mı?

bertha hoşgeldin aramıza...
Senin operasyon tarihin yaklaşmış...kimbilir nasıl heyecanlısındır..
Buraya yazmaya devam et lütfen...
Herkesin tecrübelerine ihtiyacımız var..önceki halinin resmini şimdiden çekip gönderebilirmisin..
Ayrıca, operasyona kesin kararını verene kadarki aşamaları detaylı olarak anlatsan çok iyi olur...
doktorunu, muayene ve operasyon ücretini öğrenebilirmiyiz?

sarpo bacakların gerçekten çok güzel ama bence bunun en büyük sebebi diz kapak üstünden alınan yaglar bizler o kadar şanslı degiliz senin sadece yagları alırman bile yeterli olurmuş etek çok yakışmış hep mutlulukla giy inşallah

sarpo merhaba bacakların çok güzel olmuş önceki resimlerinide koyarmısın, bende ferruh beye ameliyat olmayı düşünüyorum.

sarpo harika görünüyorsun... ben sana özellikle ameliyat izleri varmı diye sormuştum.. birde ağrı sızı.. cevaplarsan sevinirim...

merhava hıcıv
ben bursada yasadıgım ıcın mesut bey ı tercıh ettım 4000 tl ye yag transferı yapacak dız kapaklarımın yanınıda alacakmıs daha duzgun gozukurmus aslında bıraz tırsakı ama buktım saklanmaktan kompleksim bu benim satin alinabiliyorsa almaya calisirim diye dusundum insanlar bu fiyata tatile gidiyor ne biliyim bazilari 1 gecede harciyor bende kendime harcamaya karar verdim olmazsada denemedim demem umarim yaglar orada kalir ve umarim doktorumun dedigi gibi cuma olup pazertesi ise gelebilirim cunku sadece cuma icin izin alabildim bu arada kollarindan hic yag alinan varmi benim biraz yag kollarimda varmis orada alicaklar

Arkadaşlar bende Ferruh bey'e ameliyat olmaya karar verdim. Biraz sonra görüşeceğim tel. de. Eğer izin alabilirsem 2 hafta sonra ameliyat olucam. Umarım çektiklerime değer eyvahedigeldismile

merhaba kader arkadaşlarım:) iyi geceler
bende aynı dertten muzdaripim mevlam hepimizin gönlüne göre versin:Saruboceq:
operasyonu geçiren arkadaşlara geçmiş olsun inşallah hep böyle kalır
olacaklarda en kısa zamanda istedikleri bacaklara kavuşur umarım

bu arada sarponun bacakları harika olmuş hakkaten maşallah diyim

birde olan arkadaşalr lütfen bana yardımcı olun herşeyi geçtim ben yazın basit bi bademcik ameliyatı için bile yattığım ameliyat masasından ameliyat önlüğümle kaldırıldım
çünkü kalp ritmim bozuk çıktı ve aslında öyle bi sorunum yoktu meğer heyecandan stresten olmuş
hadi ben olucam ama yine aynı şey olurda ordan kalkarsam ne yaparım ben
sizde böyle bi sıkıntı oldumu?

Ameliyat olacak arkadaşlar,
Hazırlıklara başladınız mı? Çorap vs nerden alınacak? Elaycan sen nerden almıştın? Doktorla tekrar ön görüşme yapacak mıyız? Yapacaksak yine birlikte mi gideriz?
Edge senin bacakların çok güzel olmuştu. Eski hallerini düşün bi bence şimdi süper görünüyo.. Bi cesaret et, etek giyin, tek başına küçük bi gez,nt,ye çık, vitrin camlarından filan bak bi bacaklarına normal duruyo mu diye.. O zaman anlarsın bence değişikliği, çünkü gerçekten süper görünüyo..

Sarpo bacakların harika olmuş. umarım hiç erimez. darısı bütün çarpık bacaklıların başına a.s

sarpo cnm bacakların çok güzel yaaaaa benimde senin gibi üstte çok yağ birikintisi var.sana bişi sorcam varis çorabını nerden alayım.ve ölçü fln varmı bunda.korse gibi sıkı olmasına gerek var mı bilgi verirsen sevinirim öpüldün

slm arkadaşlar ben bu siteyi bayadır takip ediyorum bende aynı sorunu yaşıyorum baştan sona kadar herkezin yazdıklarını okudum ve ferruh beyde karar verdim ve onu aradım görüştüm bu ayın 20 si ankaradayım izmirden uçakla gidip aynı şekilde geri dönücem allahın izniyle aynı zamanlarda giden varsa birbirimize destek olalım tanışırız bende bu dertten sonunda kurtulucam

Merhaba,
aslılı,ben tayt tarzında bir korse aldım ameliyat sabahı Ahmet bey in asistanı gettirti ondan aldım,sizlerede seyleyecektir.Doktorla öngörüşmeye gelince. ben ilk gittiğimde ameliyat günü aldığım zaman yani Bana asistanın kartınıda verdi ve ameliyat gününden birkaçgün önce aramamı söyledi ve asistanıyla görüşüp hastanede tahlil yaptırmamı söyledi ve bende aynen dediklerini yaptım.doktorlada ameliyat olacağım sabahı hastaneye geldiğinde görüştüm resimlerimi çekti ve çizimleri hastanede yaptı hepsi bukadar canım.öğrenmek istediğin başka birşey olursa ben buralardayım:) Kendine iyi bak...

Merhaba Aykr,
Bende dün ferruh bey ile görüştüm ve 8 Mayıs ta ameliyatım var. İnşallah hepimiz bu dertten kurtulacağız.

Buarada bu akşam fırsat bulabilirsem foto eklemeye çalışırım sizler farklı bir yöntemle yaptırcak olsanızda son haline bir bakarsınız..

arkadaşlar ben 20 nisan ankaraya allahın izniyle gelicem uçakla gelip uçakla dönmem gerek hiç uçağa binmedim ve korkuyorum bide ameliyat sonrası nasıl dönücemi düşünüyorum havaalanına kadar bana yardımcı olan olursa çok sevinir ve dua ederim tek başıma gelicem oralarıda bilmiyorum lütfen bana yardım edin ameliyat olmuş ve olucak arkadaşlarada geçmiş olsun diliyorum

Aslılı canım ameliyat tarihin nisanın kaçıydı?
Bizim bacak yapımız birbirine benzediği için senin ameliyat sonucunu çok merak ediyorum.
Ameliyat oncesi ve sonrası resimlerini ameliyattan sonra koyar mısın?

AKYR ben de izmirdeyim. buradaki doktorları araştırdın mı? herhangi birileriyle görüştün mü? benimde aklımda ankaraya gitmek var ama çok masraflı ve yorucu olacağını düşünüyorum.

yeni amelıyat olucak arkadaşlara şimdiden iyi dileklerimi ve bu dertten biran önce kurtulmalarını diliyorum herşey gönlünüzce olsun ben ara ara yazsamda yinede hergün bakıp hergün takip ediyorum sizleri eski arkadaşlar fazla sessiz kalmayalım ya nerelerdesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…