Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Çok teşekkür ederim elaycan,
peki şuanda ameliyat izin çok fazla kaldı mı?Edge bu drumdan biraz yakınıyodu.. Yani havalar sıcak olsa çorapsız etek giyebicek misin?
Bi de ameliyata girmeden önce tam olarak ne tür işlemler yaptılar* Daha önce söylemiş miydin hatırlamıyru ama amlyttan sonra ne zmaan banyo yapabildin? ınşallah bacakların hala gördüğüüz günkü kadar güzeldir.
Digucum benim ameliyat 24 nisan'da.. Evet senin bacaklar da benimkilere bayaa bi benziyo. Ama benim üst kısımların iç bölümleri daha etli, zaten doktor sadece oralardan yağ alıcak galiba.. Ben doktora al backlarımda kemik eğrliği olduğnu da söyledim, haklısın dedi. Ama bu ancak ortopedik bir şekilde düzeltilebilir, biz ne kadarın kamufle edersek o kadar iyi dedi..
Zaten benim çok fazla bi beklentim de yok, yani manken bacağı filan sitemiyorum, sadece normal giyinmek istiyorum. ınanın ki kazandığım parayı artık harcicak yer bulamıyorum. Çünkü pantln giyinmekten bıktım ve istediğim gibi giyinmeyince de herşeyden mahrum bırakıyorum artık kendimi.. ınşallah ameliyattan sonra çabucak iyileşirim. Deliler gibi alışveriş yapmak istiyorum artık.
Elacan bu arada söylemeyi unutuum, dr bize asistanının filan numarasını vermedi.. Benim konrol için tek gidebileceğim günler haftaya c tesi ve pazar.. Bi de 23 nisan günü..
Aölyt olacak diğer arkadaşlar; siz öngörüşme işini nasıl haledeceksiniz? Ya da doktorla bu konuyu daha sonra konuştunuz mu?

Bu arada melike ve benimle aynı dönemde ahmet beye amliyat olacak diğer arkadaşlar;
Doktolarla ameliyattan önce ön kontrol için görüştünüz mü? Ben biraz evvel bir mail gönderdim, önkontrole gerek olup olmadığı konusunda.. Elaycan tayt verildiğinden söetmiş, heralde varis çorabına filan gerek duymayacağız, siz ne yapmayı üşünüyosunuz? Bilgi verirseniz sevinirim, ameliyat tarihi yaklaştıkça merakım ve heyecanım artıyo.
leydi çok teşekkürler güzel dileklerin için. Bu arada cesaretin için seni de takdir ediyorum, amlyt tarihi yaklaştıkça kendimi çok garip hissediyorum. Bi an ömve şu ameliyat bitse de çıksam başka bişey istemiyorum bu aralar.. Sevgilerle

aslılı canım benim sakin ol herşeyden önemlisi güzel düşünerek gir amelıyata hiç bişey düşünme inşlh çok güzel sonuclarla geri döneceksin aramıza herkes için temennim bu sende cesaretli ol eminimki ölesin zaten:)zor işler biliyorum ve bu yüzden sakin olmakta yarar var sevgilerle canım....

Aslicim bende yarın mesaj aticam doktora.Benim de sadece cmts ve Pazar gunüm var tahlil vs.için...
Bu arada bende çok heyecanlıyım ama mümkün mertebe çok kurcalamamaya çalışıyorum:) yoksa daha da heyecanlanip korkmaya basliyorummm

Eleycan resimlerini çok merak ediyorum...

Aslıcım bende ameliyat olmak için senin ameliyat olmanı bekliyorum :)
Edge nin de bacak yapısı da bizimkilere çok benziyor onun ameliyat oncesi ve sonrası resimlerini gördüm, şimdi de seninkileri görmek istiyorum ki doktor tercihimi ondan sonra yapacağım.

Ameliyat olduktan sonra vakit bulur bulmaz resimlerini koyabilirsen çok sevinirim çünkü bende mayıs ayı içerisinde Ferruh Bey'e ya da Ahmet Bey'e ameliyat olacağım.

Bu arada belirtmek isterimki her ne kadar hala etek giymese de Edge nin bacakları çok güzel olmuş, Edge burdan tekrar söyliyorum giy artık şu etekleri inan bacakarın gayet güzel

slm arkadaşlar bir kaç gündür siteye giremiyorum misafirler vardı bugün rahatladım rose senin ameliyet 8 mayıs diye yazmışsın iyice sıcaklara kalma bence mayıs 1 sıcaklar başlıyo tarihi biraz öne alsan benim tarih gününe mesela birbiirimize destek oluruz . zeni ben izmirde daha önce o ameliyatı oldum geçen sene eridi hemen ferruh beye ameliyat olan arkadaşları tekip ediyorum bayadır işini iyi yapıyor belli sende görüş randevu al istrsen ben görüşeyim beraber gidelim ne dersin.

ameliyat olacak arkadaşlar,sizin adınıza gerçekten çok sevindim.umarım herşey dilediğiniz gibi olur.inş darısı benim ve diğer arkadaşlarımın başına :)

selam cuma olacak ameliyat cok heyecanliyim
sizce cuma sabah olup pazartesiise gidebilirmiyim yani genelde oyuruyorum iste ama yinede 3-4 kez yuruyorum10 dakikalik yolu birde patronuma gitmem gerekiyor onun icinde merdiven cikiyorum.bide korse ve corabi ne kadar giyecegim yani hic cikartmiyomuyuz uyurken falan ne kadar sure yikanamayacagiz acaba doktor 1 hafta demisti öftürüpöftürü

Arkadaşlar bende ferruh beye ameliyat olmaya karar verdim. Bu cumartesi için randevu aldım muayene olacağım ve en yakın tarihe ameliyatımı ayarlamaya çalışacağım. Çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum inşallah emeklerimizde paramızda boşa gitmez en önemliside sağlığımız bozulmasın. Ameliyat olan arkadaşlar lütfen resim eklermisiniz son durumunuzu çok merak ediyoruz.

Septembergırl, arkadaşım sen bizi hiç yanlız bırakmamıştın şimdilerde yoksun, son durumun nasıl çok merak ediyorum. sen ameliyat olalı baya çok oldu bacakların nasıl erime oldumu, hala etek giyebiliyormusun cevplarsan çok sevinirim canım.

Leydicim sen nasılsın msn adresini kaydettim dün bütün gün bekledim yoktun. gerçi bende uzun zamandır giremedim. doktora gitmeden önce seninle konuşmam lazım. biliyorsunki senin fikirlerin benim için çok önemli.
Kızlar bu cumartesi ferruh beye giden varsa lütfen tanışalım. ben saat 1 buçukta orada olacağım.

tşk ederim bacağımı beğendiğiniz için arkadaşlar ama o resim ameliyattan sonraki ilk haftanın resmiydi şimdi 2 ay olucak ama ameliyat şişlikleri inince biraz daha zayıflafı :)
leydiciğim senin nasıl gidiyoe leg magicle son durumun nedir? kas yapıyormusun :)

uçakla ameliyata gidip gelicek arkadaşa kolay gelsin diyorum çok zor ben yaptım aynısını ist-ankara gittim geldim dönüş biletini bence ameliyatla arasında baya bi saat farkı olmasına özen göster yoksa zorlanırsın çünkü bende baş dönmesi ve miğde bulantısı çok oldu allahtan beni havalimanına bırakacak akrabalarım vardıda o halde perişan olmadım yoksa bi yerde düşüp bayılırdım emin ol öyle tahmin ettiğin gibi kolay olmuyor sonuçta ameliyat ve uyuşturuluyosun uyku hali oluyor baş dönmesi ve miğde bulantısı oluyor bende oldu en azından ama sende hepsini hesap etmelisin iyice dinlenip ayağa kalkabileceğin bi şekilde alki biletinin klinikte dinlen en azından

Merhaba,
Doktordan mailime yanıt gelmiş; yarın gelmeniz mümkün mü demiş, oysa yarın çalışıyorum, ve bir tek hafta sonu gidebilirim. B durumu da belirttim, diğer bazı arkadaşların da hafta içi gelme imkanı olmayailir dedim. Sana doktor ne cvp verdi?
Hafta içi gel derse gidebilecek misin?

edgecim hala çalışıyorum daha fazla bişey oldugunu söylemem imkansız birde cok yapmıyorum agrı yapıyor günlük 2 3 dakika yapıp bırakıyorum yüzmeye gidiyorum bacaklara iyi geliyomus die aman uğraşıyoz işte böyle şeyler le umut bekliyoruz ne olsun:))))) keşke işe yarasa da rahat etsek nerdeeeeeee
seselina canım benim demek sonunda karar verdin cumartesi dersim olmasa varya seninle gelmek isterdim bende yaaaa ama malesef dersim var inşlh bigün görüşürüz tatlım benim msn de yoktum evet cok fırsat bulupta giremiyorum tüm güzellikler sizlerle olsun inşlh kurtulursunuz hayırlısı ile canım

Arkadaşlar Ferruh bey'e ameliyat olacak kimler vardı? Ben 8 Mayısta olacağım. Çok heyecanlıyım çok fazla beklenti içine girmiyorum. Sonu umarım hüsran olmaz. Allahım ne olur erimesin yağlar tekrar yaptırmaya ne eşimi ikna edebilirim nede kendimde o gücü buluyorum. Herkese sevgiler

Arkadaşlar aşağıdaki linke Dr. Ahmet Karacalar yeni bilgi düşmüş :)
Kızlara uygulayacağı super dry ve kök hücre yöntemiyle ilgili, gerçi artık ezberledik :)

"Bacak şeklinin çarpık, dalgalı, O ya da X olduğu durumlarda hücreyle kamuflaj yöntemi kullanılarak bacak şekillendirme yapılabilir. Şekillendirme için bacakların fazla bölgelerinden yağ dokusu alınır. Özellikle “superdry” teknik diz çevresi ve bacak şekillendirmede klasik liposuctiona göre farklı avantajlara sahiptir. Tamamen kansız bir şekilde, doku altına hiç bir sıvı ya da madde vermeksizin ve üstelik yağ hücrelerini olabildiğince sağlam bir şekilde alınmasını sağlar. Özellikle bacak bölgesi yağ tabakası tek katlı olduğundan çok özenli ve hassas bir yağ alma işlemi gerekir. ışlem sırasında dokuda şişme olmaz. Bu durum tam olarak bize değerlendirme şansı verir. Karşı bacakla doğru ve kesin karşılaştırma fırsatı elde edilir, bu da simetriyi sağlamada çok yararlıdır. Bu teknikle alınan kök hücreden zengin yağ hücrelerinde canlılık oranı çok yüksektir. Klasik yağ alma işlemlerinde ise hücrelerin çoğu parçalanmaktadır, bu nedenle klasik liposuctionla elde edilmiş yağlar verildiği yerde kısa süre içerisinde erir. " demiş.

Nisan ayı içinde ameliyat olacak arkadaşlar güzel haberleriniz bekliyorum. Ben de Elaycan'ı görüp, şu kesi izi fobimi atlatabilirsem Mayıs için gün almayı planlıyorum.

ya Ameliyat olan arkadaşlar, yakından bir kesi izi çekip buraya ekleyemez misiz? Ben şu anda bu konuya takılmış durumdayım. Yağlar erise bile küçük de olsa izlerin kalabileceği düşüncesi beni rhatsz ediyor.

Sevgiler..

mrb tulsa kesi izini merak etmişsin hiç belli bile olmuyo ben geçen sene yaptırmıştım dolgu eridiği için ankaraya gidiyorum ferruh beyden memnun arkadaşlar fazla benimde ameliyat günüme az kaldı salı günü bendede uçak korkusu var ilk defa binicem nasıl geçicek bilmiyorum bide korkum yağların erimesi inşallah bu sefer erimez dualarınızı esirgemeyin lütfen

Eleycan merhaba

Korse için ayrıca ödeme yaptın mı?

Merhaba,
150 TL olarak hatırlıyorum.Fırsat bulmaya çalışın ve ameliyattan birkaçgün önce doktorla görüşün.foto çektim ama yüklemek için fırsatım olmadı bu akşam yapmaya çalışırım..

arkadaslar aylar oldu girmedim belki beni hatirlayan bile yoktur ben yine bilgilerimi paylasiyim istedim... ben tip tarihine gectim sanirim. bacaklarima yag dokusu konulmustu verilen yagin cok buyuk kisminin kaldigini soyleyebilirim hatta ikinci seansa da girecektim ama tam bir sene olmasina ragmen doku verilen yerler hala mor ve bu nedenle ikinci bir seansta yapilamadi. gerci doktora en son 6 ay once gittim ama hala morluk var... kullanmadigim krem kalmadi ustelik ust bacagimda lipo ile inceltilmisti ve oarlarda ck morarmisti. cok dikkat edilmezse anlasilmiyor ama ben yerlerini bildigim ve dikkat ettigim icin buradaki koyuluklari da cok rahat farkediyorum.
ben sizleri yanlis yonlendirmemek icin aylardir yazmiyorum cunku bir ikinci ornegi daha yok morluk bakimindan durumumun...
ancak verilen yag dokusunun gercekten kaybolmadigini ve gorunusun guzel bir rotus oldugunu soyleyebilirim. heleki saklanan yagimla ikinci bir dolgu yapilsa cok hos olabilir ama bunu yaptirabilecek miyim bilemiyorum

charms ben hatırladım seni canım erol beye olmustun sanırım diilmi amelıyatı umarım yanlış hatırlamıyorumdur onepte yaptırdın demi konustugumuzu hatırlıyorum sankı seninle :))))

Benimle birlikte aynı dönemde amlyt olacak arkadaşlar;
Doktor bana tekrar mail gönderdi, yarın hastaneye saat 16:00 da gelin diyor, aslında este 7 ye 17:00 de gelin demişti,, ancak ralli yarışı nedeniyle yollar kapalı oolacakmış hastaneye gelin diyor.
Spice senin gelemeyeceğini biliyorum. Melike seninle umarım buluşuruz orada, doktor dier arkadaşlarınıza da hbr verin demiş. Diğer iki arkadaş; sizin bende iletişim bilgileriniz yok, ama elaycanın da dediği üzere ön kontrolden geçmekte fayda var.. Ben durumumu da uzunca anlatmıştım doktora, gerçi sağlık sorunum yok ama tansiyon vs gibi bi problem varsa önceden anlaşılsın.. Sizler de gelirseniz iyi olur bence.
Bu arada ben este 7 ile hastane arasındaki farkı anlayamadım, hastane nerdeydi ki? Yani este 7 den çok farklı bi yerde mi?
Elaycan bu arada sende iz kaldı mı? resimlerini de bekliyoruz.
Sevgilerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…