- 2 Haziran 2010
- 207
- 4
Benim fotoya dikkat edersen bilegede koyuldu bi de bol koyulmus farkedilicek kadar. Doktorunu iyi sec rast gele birine gidersen binpisman olursun.offff aylardır yıllardır bu forumu takip ediyorum geçen hafta devlet hastanesine muayeneye gittim plastik cerraha.bende yağ çok üst 42 beden alt 38 beden ama kalça basen diye birşey yok 38 bedeni bile doldurmuyorum.karından yağ alıp kalçaya koyacak bileklerim aşırı ince oraya olmaz dedi (niye olmaz onuda anlamadım ya) dudak çevresinede dolgu yapacak mayısın 11 ine ameliyat günü verdi çok kararsızım tamam kalçam hiç yok ama bilekte istiyorum ben.ameliyatı devlet hastanesinde yapacak 5000 tl istedi benden
sabah akşam en azından 3 er dk aşağıdan yukarı şekilde yap ya da nereye gitmesini istiyorsan masaj işe yarar merak etmeBenimde 3 hafta oldu artık erimiyo bi bacağımda kalın kaldı:))) sol ayagima oraya masaj yapıyorum erisin diye diğeriyle esitlenir diye sizce masaj ise yararmi çünkü fark küçük değil baya belli oluyor sağ ayağım çok güzel tam istediğim gibi ama sol kalın olmuş
Baya bi islemler yapdiriyosun bencede isini iyi bilen birine yapdir cnm isinin arkasinda durmayan cok dr.varoffff aylardır yıllardır bu forumu takip ediyorum geçen hafta devlet hastanesine muayeneye gittim plastik cerraha.bende yağ çok üst 42 beden alt 38 beden ama kalça basen diye birşey yok 38 bedeni bile doldurmuyorum.karından yağ alıp kalçaya koyacak bileklerim aşırı ince oraya olmaz dedi (niye olmaz onuda anlamadım ya) dudak çevresinede dolgu yapacak mayısın 11 ine ameliyat günü verdi çok kararsızım tamam kalçam hiç yok ama bilekte istiyorum ben.ameliyatı devlet hastanesinde yapacak 5000 tl istedi benden
Bisi sorcam 2nciyi yani rotüs icin ne kadar ödeme oluyo sana ne dedilerKızlar bana rötuş yapılacak. Aslında tam rötuş gibi değil ilk ameliyatım silikondu sadece estetik görüntüyü tamamlamak için yağ enjekte edilmişti biraz. Şimdi yağ enjeksiyonu ameliyatı olucam yani nerden bulursa alacakmış bu kez ama sadece diz çevresi için belki çok az da sağ bileğe koydururum biraz eşitsizlik var. Sorum ameliyat olduğum gün hastanede kalmadan eve dönebilir miyim sizce? Ben silikonda ilk gün yuruyememiştim yağ enjeksiyonunda yürünebilir mi?
duydum onu kalinlasiyormus diye burda olanlara bi sorMerhaba ben de basen ve simitlerden yağ aldırıp bacaklarıma silikon protez koyduracağım 1 Nisanda. Çok korkuyorum bir aksilik olur diye. Silikonlar zamanla kalınlaşıyor mu bilgisi olan var mıdır?
pardon alıntı yapmayı unutmuşum :)Merhaba ben de basen ve simitlerden yağ aldırıp bacaklarıma silikon protez koyduracağım 1 Nisanda. Çok korkuyorum bir aksilik olur diye. Silikonlar zamanla kalınlaşıyor mu bilgisi olan var mıdır?
ilk ameliyatın yağ enjeksiyonu ise ikinci ameliyat ücretsiz oluyor eğer klinikte yapılabilecek kadar küçükse alan, değilse hastane ücreti alıyor sadece benim doktorum için söylüyorum. Ama benim ilk ameliyat silikondu yağ enjeksiyonunu ücretsiz yapmıştı o yüzden ikincisinde yarı yarıya ücret istediBisi sorcam 2nciyi yani rotüs icin ne kadar ödeme oluyo sana ne dediler
yalnız klinik pek tercih edilmiyor mikrop kapma ihtimalinden dolayı. Sen yağ enjeksiyonumu olmuştun? İlk gün hastanede kalmadan eve dönebilir miyim sence?Bisi sorcam 2nciyi yani rotüs icin ne kadar ödeme oluyo sana ne dediler
pardon alıntı yapmayı unutmuşum :)
pardon alıntı yapmayı unutmuşum :)
teşekkür ederim.Teşekkür ederim memnunsunuz yani. Herhangi bir sıkıntı yoktur umarım. Ne kadar sürede rahat yürünür? Geçmiş olsun size. Teşekkür ederim tekrar.
teşekkür ederim.
benim yürüyüşümün tamamen normale dönmesi 1 ayı buldu. Kişiye göre değişir tabi bu süre. Silikondan memnunum bir sıkıntı yok çok şükür olmaz da inşallah.