Valla bünye isi bence yag enj.oldum evet 2nci daha rahat kolay oluyo duydum bende tabiki en dogrusu hastane ortami bende dr.uma yazdim cevap bekliyorum zaten yag enj.oluncaksa tekrar narkozla olunur ayni islemler yani fark isde az yag. Alinmasiyalnız klinik pek tercih edilmiyor mikrop kapma ihtimalinden dolayı. Sen yağ enjeksiyonumu olmuştun? İlk gün hastanede kalmadan eve dönebilir miyim sence?
Cnm cok sevindim ölcülerimiz ayni tesadüfe bakMerhaba hepinize. ben 2013 şubatın da silikon ve yağ enjeksiyonu yaptırdım. 165 CC implant konuldu.bileklerede göbeğimden yağ alınıp konuldu.evet yağ biraz eriyor hepsi tutunamıyor ama hepsi erimiyor.şöyle söyleyeyim bleğimdeki sağ ve soldaki kemikler bildiğiniz yarım yumurta gibiydi, çıkıktı bileğin içine yağ konulunca içteki o çıkık yumurta görüntüsü çok azaldı diğer taraf aynı duruyor oraya yağ konulmasıda hiç aklıma gelmemişti.sonuçta bileğim kalınlaştı bu durumu umursamıyorum.bileği çok ince olanlar bunu doktorlarına hatırlatsınlar her iki tarafta eşit olur.benim 19 cm di bileğimin çevresi şimdi 21 cm. Hala inceymiş diyenler olabilir, bu bile benim için çok iyi. Silikonları unutum ben ameliyatın ilk günleri günde 20 defa mezroyla ölçüm yapıyordum yani çok sıkıntılıydım, boşuna strese girmişim eriyen eriyor zaten kalan bana yetti.şimdiki halim bacaklarım muhteşem değil benim öyle bir beklentim de yoktu, geniş paça pantolonlarım birer birer gitti elbise, etek giymek ilk başta garip geliyordu şimdi ise hep mini etek elbise alıyorum.bacaklarıma övgülerde geliyor bayanlar tarafından.bu çok komik geliyor bana çirkin ördek yavrusu gibi zamanında hep uzun etek ve pantolon giyen ben iltifat alıyorum.benim yaşım epey ilerledi genç değilim keşke daha önce duysaydım bu ameliyatı ve param olsaydı birazda cesaretim. Şu an çok şahane bacaklara sahip değilim ama etrafımızdaki hangi kadının mükemmelki.Gayette özgüvenle giyiniyorlar. Anlayacağınız ben durumumdan memnunum. (unutmadan benim iki operasyonun var ilki yağ enjeksiyonuydu, memnun kalmadım ikincide silikon taktırdım) Benim son durumum bu, ameliyat olanlara geçmiş olsun olacaklarada hayırlısı olsun diyorum hepinize saygılar sevgiler
yılların üyesisin ama ne bir fotoğraf gördük ne de başka şey evindeki bi aynadan bi foto çekip koyarsan daha çok yardımcı olursun gibime geliyor :)Merhaba hepinize. ben 2013 şubatın da silikon ve yağ enjeksiyonu yaptırdım. 165 CC implant konuldu.bileklerede göbeğimden yağ alınıp konuldu.evet yağ biraz eriyor hepsi tutunamıyor ama hepsi erimiyor.şöyle söyleyeyim bleğimdeki sağ ve soldaki kemikler bildiğiniz yarım yumurta gibiydi, çıkıktı bileğin içine yağ konulunca içteki o çıkık yumurta görüntüsü çok azaldı diğer taraf aynı duruyor oraya yağ konulmasıda hiç aklıma gelmemişti.sonuçta bileğim kalınlaştı bu durumu umursamıyorum.bileği çok ince olanlar bunu doktorlarına hatırlatsınlar her iki tarafta eşit olur.benim 19 cm di bileğimin çevresi şimdi 21 cm. Hala inceymiş diyenler olabilir, bu bile benim için çok iyi. Silikonları unutum ben ameliyatın ilk günleri günde 20 defa mezroyla ölçüm yapıyordum yani çok sıkıntılıydım, boşuna strese girmişim eriyen eriyor zaten kalan bana yetti.şimdiki halim bacaklarım muhteşem değil benim öyle bir beklentim de yoktu, geniş paça pantolonlarım birer birer gitti elbise, etek giymek ilk başta garip geliyordu şimdi ise hep mini etek elbise alıyorum.bacaklarıma övgülerde geliyor bayanlar tarafından.bu çok komik geliyor bana çirkin ördek yavrusu gibi zamanında hep uzun etek ve pantolon giyen ben iltifat alıyorum.benim yaşım epey ilerledi genç değilim keşke daha önce duysaydım bu ameliyatı ve param olsaydı birazda cesaretim. Şu an çok şahane bacaklara sahip değilim ama etrafımızdaki hangi kadının mükemmelki.Gayette özgüvenle giyiniyorlar. Anlayacağınız ben durumumdan memnunum. (unutmadan benim iki operasyonun var ilki yağ enjeksiyonuydu, memnun kalmadım ikincide silikon taktırdım) Benim son durumum bu, ameliyat olanlara geçmiş olsun olacaklarada hayırlısı olsun diyorum hepinize saygılar sevgiler
Canım silikonun kalınlığı kaç cm.se o hacmi alıyor zaman içerisinde. İlk başta yassı gibi duruyor arkada gibi yani sanki fazla işlem yapılmamış gibi ama 3-6 ay içerisinde tam şeklini alıyor ve daha güzel oluyor. Benimki 180cc asimetrikti 2.6 cm kalınlaştı her iki bacağımda
Gercekden bravo birde silikon kondu 2günde süperMerhaba arkadaslar yillardir okuyorum burdaki yorumlari ama daha once hic yazmamistim ben iki gun once ameliyat oldum bacak iclerindeki yaglar alindi ve silikon yerlestitildi...henuz yeni oldugu icin cok fazla bi fark goremiyorum zamnla gorecegim insallah...agri sizi konusunda korktugum gibi olmadi ilk gun basabildim hatta.simdide ev icinde kendi ihtiyaclarimi gorebiliyorum desteksiz...darisi olmak isteyen herkesin basina..
Bende sasirmadim dersem yalan olur arkadasim da olmustu cunku 3-4 gun desteksiz ayaga kalkamadigini soylemisti agridan korkmadim ben sanirim birazda inadim var..odem bile olmadi neredeyse cok AZ. ..yarin kontrole gidecegim hayirlisi insallahGercekden bravo birde silikon kondu 2günde süper
Cnm önce dr.unu cok iyi düsünerek arastirarak secmelisin aceleye gelmez silikon +yag enjekte olabilir silikon biryere kadar oluyo misal bilekler ayni kaliyo yada diz icleri özelden hangi dr.a gittigini bana yazabilirsin ben sadece yag enjektesi oldum gayette memnunum rötus olcam yakinda onuda dr.um ucretsiz yapiyo sorun olursa elimden geldigince yardimci olurum zor bir sürec insallah olmayanlarda olur bu dertten kurtulur....Arkadaşlar merhaba ben bacak estetiği yaptırmak istiyorum. Dr a gittim silikon olur dedi ama kararsız kaldım. Açıkçası bana ekranda çizdiği bacak tatmin edici gelmedi çok bi değişiklik olmadı. Değer mi diye düşünüyorum. Yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim yardımcı olun lütfen kafam çok karışık. ..
tek başına silikon bence de hiç tatmin edici olmaz. Yağ enjeksiyonu ve silikon beraber yapıldığında güzel sonuç veriyor diz altı ve bileklere yağ konulmadığında silikona geçiş sert oluyor ve estetik durmuyorArkadaşlar merhaba ben bacak estetiği yaptırmak istiyorum. Dr a gittim silikon olur dedi ama kararsız kaldım. Açıkçası bana ekranda çizdiği bacak tatmin edici gelmedi çok bi değişiklik olmadı. Değer mi diye düşünüyorum. Yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim yardımcı olun lütfen kafam çok karışık. ..
Hemen bakıyorum canikom.merhaba arkadaşlar
bugün 21 mart tam bir yıl oldu yağ enjeksiyonu yaptıralı. ara ara durumum paylaştım. artısı (yağ) ile eksisi (deformasyonlar) ile değişiklik olmadı. ne kadar yağ tutundu ise o kadarı duruyor fotoğraf ekliycem öncesi ile beraber izlemeye alırsanız görürsünüz.
bilgi almak isteyen özel mesaj atabilir.
daha eklemedim ekliyorum şimdiHemen bakıyorum canikom.
Ben bi foto görüorum o da eski hali soocutedaha eklemedim ekliyorum şimdi
hayır o gördüğün yeni hali. eskisini şimdi ekledim. 1.yıl yazıyorBen bi foto görüorum o da eski hali soocute