- 2 Kasım 2015
- 143
- 45
- 39
Ay cok sevındim memnun kalmana. Eminim o çöküntüde kimsenın dukkatını cekmez ama insan böyle bir operasyondan çıkınca her saat kendini inceliyo :) benim çok az biyere yapıldı ama eger erıme olursa tekrar yaptıramam. İyileşmem 2 haftayı buluyor çunku işten izin almak ck zor maalesef :/ belimde hiç yağ bırakmadığını söylemişti doktorum şuanda bi incelme göremiorum ben ama heralde ödem inince 2 ay sonra net olarak görebilirmişim. Öyle dediler. İnşallah :) inşallah yaptıran kımsenın yapları erimez. 8 gündür uzanarak oturuorum valla ck zor :) benimle kalsınlar :)Cnm bu farklılık herkeste oluyor galiba benim sadece bi yerde çökükluk var onu kemiğe doğru olan yeri düzelmedi hala diğeri güzel tahminimce rötuş yapcaz eğer düzelmezse 15 günüm doldu pek erime yok erisede az erir dolgunlugundan memnunum gerçekten sonuç beni mutlu etti bide ben simit göbek mide basen lazerlipoliz de oldum vücut orantım çok güzel oldu iyiki yapmışım bu ameliyatı sadece o çökükluk kafamı kurcalıyor inşallah geçer geçmezse mecbur ufak bi rötuş isticem