Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Cnm bu farklılık herkeste oluyor galiba benim sadece bi yerde çökükluk var onu kemiğe doğru olan yeri düzelmedi hala diğeri güzel tahminimce rötuş yapcaz eğer düzelmezse 15 günüm doldu pek erime yok erisede az erir dolgunlugundan memnunum gerçekten sonuç beni mutlu etti bide ben simit göbek mide basen lazerlipoliz de oldum vücut orantım çok güzel oldu iyiki yapmışım bu ameliyatı sadece o çökükluk kafamı kurcalıyor inşallah geçer geçmezse mecbur ufak bi rötuş isticem :KK14:
Ay cok sevındim memnun kalmana. Eminim o çöküntüde kimsenın dukkatını cekmez ama insan böyle bir operasyondan çıkınca her saat kendini inceliyo :) benim çok az biyere yapıldı ama eger erıme olursa tekrar yaptıramam. İyileşmem 2 haftayı buluyor çunku işten izin almak ck zor maalesef :/ belimde hiç yağ bırakmadığını söylemişti doktorum şuanda bi incelme göremiorum ben ama heralde ödem inince 2 ay sonra net olarak görebilirmişim. Öyle dediler. İnşallah :) inşallah yaptıran kımsenın yapları erimez. 8 gündür uzanarak oturuorum valla ck zor :) benimle kalsınlar :)

Kızlaaarrrr bugün 9. Günüm bacagım baya iyileşti yarına bışey kalmaz gibi. Ben yarın şehir dışına çıkmayı düşünüyorum. Sizce artık bormal hayatıma koşturmacalı birşekilde dönebilirmiyim? Yani yaplar erir mi. Hep koltuğa uzatmalımıyım bacaklarımı? Çok teşekkürler şimdiden :)

Ben de ilk hafta hep kalp hızasında tuttum ama artık ck yoruldum artıkyeteroff. Artık dümdüz uzatıorum sence sakıncalı mı?
Çok sıkıldım çunku. Bırde benım corap S ama benım bacaklar ck ınce sankı corap bol gıbı bana :/
Benımde hep yanma oluo ayaga kalkınca. Hemen oturuyorum oyuzden. Senin çok erimişmiydi. Umarım erimemiştir ya
Benim erime oldu sandim ama olmadi 6ay olcak az kaldi anca kendine geliyo gibi inanilmaz ama kök hücreler gelisiyo yani bacaklarim baya güzel oldu insallah böyle devam eder korkuma kilo vermiyorum kizlar gercekden bekleyin söyle 5-6ay kadar benim gibi karamsar olmayin cok üzüntülü gecdi siz yapmayin inanin düzelme oluyo

Benim erime oldu sandim ama olmadi 6ay olcak az kaldi anca kendine geliyo gibi inanilmaz ama kök hücreler gelisiyo yani bacaklarim baya güzel oldu insallah böyle devam eder korkuma kilo vermiyorum kizlar gercekden bekleyin söyle 5-6ay kadar benim gibi karamsar olmayin cok üzüntülü gecdi siz yapmayin inanin düzelme oluyo
İnanmıyorum aylar geçtikçe daha mı güzel oluyor :) buna nasıl sevındım anlatamam sen çok yaşa artıkyeteroff :)

Dün hiç iyi deildim 4 mevsim agladım oturup. Bir bacagım cok acıdı üstüne hiç basamadım. 8 gün olmasına rağmen. Doktorumla görüştüm olur öyle düzelir dedi :) bu sabah uyandıgımda bacagım çok daha iyiydi. Daha rahat yuruyebılıorum. Aynı noktada 1 dk'dan uzun süre duramıorum yanma başlıyor. Ama en azından yürüyebılıyorum. Anladım ki öyle 6-7 günde iyileşebilincek işe başlanıcak bi süreç değil bu. Kesinlikle işe gidemezdim bugün. En azından benim bünyemde böyle seyir etti :KK66:
Sevindim canm iyi hissetmene suan. Bencede oyle bir kac gunde duzelmen hicte gercekci degildi zaten. Umarim bende 2 hafta icerisinde duzelirim direk ise baslamam gerekiyor cunku off

Sevindim canm iyi hissetmene suan. Bencede oyle bir kac gunde duzelmen hicte gercekci degildi zaten. Umarim bende 2 hafta icerisinde duzelirim direk ise baslamam gerekiyor cunku off
Sadece yağ enj. ise 14 gün yeter canım. Bem bugun baya yürüdüm mesela. bir bacağım okadar da iyi değildi ama baya yol yürüdüm sadece aynı noktada uzun süre duramadım. 3-4 güne da tamamen geçicek gibi.

sakın kalıcı düşünmeyin ben mahvoldum yüzüm otobana döndü 2009 da MERSİNDE ÖZAY ERCANA messoestetike gittim saf saf geçici dolgu yaptırdığımı sanarak bana kalıcı dolgu yapmış yanaklarıma yaptırdım gözüme kaydı morarma çökme göz altımda şişme ağlaya ağlaya bebeğimi düşürdüm sonra özay ercanı aradım kendimi tanıtım utanmadan yüzüme kapadı telefonu dr dr gezip yüzümden % 50 sini 15 dikişle çıkartım sakın kalıcı istemeyin helede bioalcamid kesinlikle doktorunu i seçin özay ercan gibi doktorlara gitmeyin sorgulayın doktor diye güvenmeyin para kazanma uğruna mahvetti beni aynaya bakamıyorum.

Sadece yağ enj. ise 14 gün yeter canım. Bem bugun baya yürüdüm mesela. bir bacağım okadar da iyi değildi ama baya yol yürüdüm sadece aynı noktada uzun süre duramadım. 3-4 güne da tamamen geçicek gibi.
Ozaman sen cok iyi toparlamissin hatta toparliyorsun. Vallah cok sevindim artik bize resmini cekersin :)

Ozaman sen cok iyi toparlamissin hatta toparliyorsun. Vallah cok sevindim artik bize resmini cekersin :)
Dısarı çıkıuorum yürüyorum ama bacağım hala acıyo ve mesela hala çömelemiyorum :) merdivenler çok zorluyor ve bugun 11. Gün :KK43: birazdaha zaman geçsin ödemler iyice insin tabiki çekerim. Buarada bana doktor 6.-7. Günde toparlanmış olursun işe başlarsın demişti ama bu mümkün değilmiş benim için. Çabuk toparlandıysam sevinirim ben :) hemen iyileşelim artık inşallah :)

Kızlar merhaba benim dizlerimin yan iç kısmında çıkıntı var ameliyat olmaya kesin olarak karar verdim.sizlere ilk sorum şuan 70 kiloyum ve rejimdeyim istediğim ideal kiloma döndüğümdemi ameliyat olmayım??
İkinci sorum ise bursada bu ameliyatı olan varmı yada bi bilgisi olan varmı??
Kızlar lütfen burdan veya özelden bana yardımcı olun kafam çok karışık

Merhaba kizlar. Sonunda foto ekliyebildim. Birinci ve ikinci islemlerin fotolarini koydum.
Pareoo çok güzel görünüyor, yağların tutunmuş artık gözün aydın :) senin de sol bacağın kalın mı benimki gibi. Ya da ben artık herkesin bacağını benimki gibi mi görmeye başladım :)) öff sağ ince kaldı yaaa :KK43:

Pareoo çok güzel görünüyor, yağların tutunmuş artık gözün aydın :) senin de sol bacağın kalın mı benimki gibi. Ya da ben artık herkesin bacağını benimki gibi mi görmeye başladım :)) öff sağ ince kaldı yaaa :KK43:
Evet canim cok az fark var ama iki islemden sonrada vardi bi kiyafet giyip cikinca o hic gozume btmiyor, sende foto cekip inceleme bacaklarini direk aynada bak oyle daha iyi oluyor. Fotoda didikliyor insan.

Kızlaaarrrr bugün 9. Günüm bacagım baya iyileşti yarına bışey kalmaz gibi. Ben yarın şehir dışına çıkmayı düşünüyorum. Sizce artık bormal hayatıma koşturmacalı birşekilde dönebilirmiyim? Yani yaplar erir mi. Hep koltuğa uzatmalımıyım bacaklarımı? Çok teşekkürler şimdiden :)
Cok erken sanki :/ yani on gun ben olabildigince az hareket etmistim. Haa bu ciddem yaglar sekil aliyor ve yerlesir gibi oluyor yani ben ilkini olduktan sonrada onu hissetmiztim

D
Evet canim cok az fark var ama iki islemden sonrada vardi bi kiyafet giyip cikinca o hic gozume btmiyor, sende foto cekip inceleme bacaklarini direk aynada bak oyle daha iyi oluyor. Fotoda didikliyor insan.
dogru dıosun bakmıcam bısüre , ne olcaksa olcak artık hayırlısı

Pareoo bişiy dicem kaç gün sonra artık bugünden sonra erimez diyebilirim

Pareoo bişiy dicem kaç gün sonra artık bugünden sonra erimez diyebilirim
Valla bilemiyorum ki canim yani ilk bir ay en buyuk degisimler oluyor. Olucaksa tabiki. Ama aylar sonra bile eridi diyenler oldu. Simdilk bir aya odaklan :) eriycek korkusu yasama. Benim ilkinde bir aydan sonra hicbir degisim olmadi. Odem gitti ve o sekilde kaldi bacaklarim. Simdi de odemden sonra ufak tefek fark oldu ama bu da boyle kalir gibi hissediyorum.

Benimde 3 hafta oldu artık erimiyo bi bacağımda kalın kaldı:))) sol ayagima oraya masaj yapıyorum erisin diye diğeriyle esitlenir diye sizce masaj ise yararmi çünkü fark küçük değil baya belli oluyor sağ ayağım çok güzel tam istediğim gibi ama sol kalın olmuş

X