Candycecim herkesin kendi deneyimi var bana kalırsa. Ak'den memnun kalmayan da vardır elbet. Ama kendi tecrübemden yola çıkarak konuşucak olursam, ben araştırdığımda ak'den memnun kalmayan görmemiştim. Belkide bana denk gelmedi bilmiorum. Ama ben şimdiki halime bakıyorum ben de ck memnunum. Ben de yağ ck az olmasına rağmen o yağları almaya çalışırken de bir deformasyon oluşturmadı bende. İstediğim gibi yaptı. Ne konuştuysak o. Bu kızın yağı az diyip kalçaya da dalmamış :) asimetrik noktalardan yağ alın dedim onu da yapmış sağolsun :) bire bin katıp konuşmuyo ak, neyse o. Benim için önemli olan operasyondan sonra bacaklarımdaki yağlar erise bile verdiğim para dışında başka bi kaybım olsun istemiyordum. Varsın param gitsin. Ama ne biliyim göbeğim de çöküntü, dalgalanma olmasın. Yani bende varolanları kaybetmeyeyim istedim. Biri demişti ak temiz çalışıo die, işte oyuzden ben ona gittim. Eğer sonradan mutsuz kalırsam yüne yazarım buraya. Ama şuanda iyiyim. Ben de de temiz çalıştı. Sen başkalarına da danış, istersen başka doktorlarla da görüş, karar senin. İçine sinsin yeterki. Ak benim içime çk sinmişti, güvendim ona. Hayırlısı :)Kızlar peki benim bir de dizlerimin iç kısmı biraz çıkıntılı ordan da yağ alınırsa düzelir mi? bir de A.k güvenilir mi bir sorun çıkmaz inşallah çünkü karar vermek üzereyim bu doktora
Bu iş biraz kısmet biraz da genetiğinle ilgili aslında. Onu da söyler doktor sana. Mesela bi arkadaşa ak göbeğin de dalgalanma olur die açık açık söylemiş. Geçen de yazmıştı buraya. Bana da olmaz dedi. Derin buna izin vermez dedi. Nitekim olmadı da. Konuşmak lazım doktorla. Bu genetik kısmıydı, kısmet kısmı ise, operasyon sırasında beklenmedik herşey olabilir. Biz en iyisini seçeriz ama kısmet ne diyosa o tabi :) biraz kaderciyim de :) umarım anlatabıldım :)Kızlar peki benim bir de dizlerimin iç kısmı biraz çıkıntılı ordan da yağ alınırsa düzelir mi? bir de A.k güvenilir mi bir sorun çıkmaz inşallah çünkü karar vermek üzereyim bu doktora
nasil oldun canim yurumen nasilBu iş biraz kısmet biraz da genetiğinle ilgili aslında. Onu da söyler doktor sana. Mesela bi arkadaşa ak göbeğin de dalgalanma olur die açık açık söylemiş. Geçen de yazmıştı buraya. Bana da olmaz dedi. Derin buna izin vermez dedi. Nitekim olmadı da. Konuşmak lazım doktorla. Bu genetik kısmıydı, kısmet kısmı ise, operasyon sırasında beklenmedik herşey olabilir. Biz en iyisini seçeriz ama kısmet ne diyosa o tabi :) biraz kaderciyim de :) umarım anlatabıldım :)
Saolasın 4mevsim :) çok teşekkür ederim daha iyiyim. Az az yürümeye başladım. Ama yinede uzatıyorum bacaklarımı koltukta. Bacaklarda yağ alınan yerler acıyo. Yoksa başka biyerde acı sızı yok. Bır de yag konan yerlerde hep bı kıpırdanma var :) orda neler oluyo acaba diye düşündürüyo beni. İnş güzel şeyler oluyodur. Bu akşam banyo yapıcam. Hergeçen gün cok daha iyi oluyorum canmnasil oldun canim yurumen nasil
Cok sevindim canm gun gectikce daya iyi olacaksin, o kipirdamalar tutunmalar olur insallah :)Saolasın 4mevsim :) çok teşekkür ederim daha iyiyim. Az az yürümeye başladım. Ama yinede uzatıyorum bacaklarımı koltukta. Bacaklarda yağ alınan yerler acıyo. Yoksa başka biyerde acı sızı yok. Bır de yag konan yerlerde hep bı kıpırdanma var :) orda neler oluyo acaba diye düşündürüyo beni. İnş güzel şeyler oluyodur. Bu akşam banyo yapıcam. Hergeçen gün cok daha iyi oluyorum canm
Cnm diz iclerim benimde cikikdi yani yag birikintisi gibi bisi cirkin duruyodu ve cok sükür alindi harika simdi düz.özelden yazdim dr.umun adini yapdigi isin arkasinda ve isini iyi yapiyo iyi düsün öyle karar ver cnmKızlar peki benim bir de dizlerimin iç kısmı biraz çıkıntılı ordan da yağ alınırsa düzelir mi? bir de A.k güvenilir mi bir sorun çıkmaz inşallah çünkü karar vermek üzereyim bu doktora
Cok güzel yazmisin güldürdün beni insallah yag konan yerler öylede kalir gecmis olsunSaolasın 4mevsim :) çok teşekkür ederim daha iyiyim. Az az yürümeye başladım. Ama yinede uzatıyorum bacaklarımı koltukta. Bacaklarda yağ alınan yerler acıyo. Yoksa başka biyerde acı sızı yok. Bır de yag konan yerlerde hep bı kıpırdanma var :) orda neler oluyo acaba diye düşündürüyo beni. İnş güzel şeyler oluyodur. Bu akşam banyo yapıcam. Hergeçen gün cok daha iyi oluyorum canm
Çok teşekkürler :)Cok güzel yazmisin güldürdün beni insallah yag konan yerler öylede kalir gecmis olsun
Nasil oldun Misirpuskulu rahat yurebiliyormusun artikÇok teşekkürler :)
Dün hiç iyi deildim 4 mevsim agladım oturup. Bir bacagım cok acıdı üstüne hiç basamadım. 8 gün olmasına rağmen. Doktorumla görüştüm olur öyle düzelir dedi :) bu sabah uyandıgımda bacagım çok daha iyiydi. Daha rahat yuruyebılıorum. Aynı noktada 1 dk'dan uzun süre duramıorum yanma başlıyor. Ama en azından yürüyebılıyorum. Anladım ki öyle 6-7 günde iyileşebilincek işe başlanıcak bi süreç değil bu. Kesinlikle işe gidemezdim bugün. En azından benim bünyemde böyle seyir ettiNasil oldun Misirpuskulu rahat yurebiliyormusun artik
Benim bugün 27.günüm bacağim da hala ağrılar var ilk zamanlar ki gibi değil tabi morluklar hala mevcut zamanla iyileşiyor yani ilk günler ben de ne yaptım kendime dediğim oldu.Dün hiç iyi deildim 4 mevsim agladım oturup. Bir bacagım cok acıdı üstüne hiç basamadım. 8 gün olmasına rağmen. Doktorumla görüştüm olur öyle düzelir dedi :) bu sabah uyandıgımda bacagım çok daha iyiydi. Daha rahat yuruyebılıorum. Aynı noktada 1 dk'dan uzun süre duramıorum yanma başlıyor. Ama en azından yürüyebılıyorum. Anladım ki öyle 6-7 günde iyileşebilincek işe başlanıcak bi süreç değil bu. Kesinlikle işe gidemezdim bugün. En azından benim bünyemde böyle seyir etti
Morluklar hala var mı gerçekten ? Benım belimdekiler de dahil bacaklarda da morluk kalmadı. Cok az bi yeşillik kaldı ıkı gün de o da gider. Bu heralde bünyeyle alakalı işte. İnşallah agrın sızın kalmaz tez zamanda bu operayonu geçirdiğini nile unut inşallah :)Benim bugün 27.günüm bacağim da hala ağrılar var ilk zamanlar ki gibi değil tabi morluklar hala mevcut zamanla iyileşiyor yani ilk günler ben de ne yaptım kendime dediğim oldu.
Yağ alınan yerdeki morluklar gitti ancak bacagım da hala var tuhaf bi görüntüsü var yani çıplak bacaklarla gezemem şu an.yağ pek erimedi gibi ama iki bacak arasında farklılık çok düzelir mi bilmem kontrole falan gitmedim.sana da geçmiş olsunMorluklar hala var mı gerçekten ? Benım belimdekiler de dahil bacaklarda da morluk kalmadı. Cok az bi yeşillik kaldı ıkı gün de o da gider. Bu heralde bünyeyle alakalı işte. İnşallah agrın sızın kalmaz tez zamanda bu operayonu geçirdiğini nile unut inşallah :)
Peki masalcı kız yağların eridimi. Ya da ilk kaç gün içinde eridi. Hergün her saat bacaklarıma bakıyorum ay erimiş, yok yok erimemiş düşünceleri bitirdi beni :))
Evet 2hafta gerekiyo birde ben corabi 1-2saatligine arada cikarmisdim hic sevmedigimden benim bileklerede kondugu icin yag sanki asagi iniyo gibiydi yanmada oluyordu bu yüzden corap cok önemli yagin tutunmasi icin kayma yapiyo bacaklarda kalp hizasinda olmasi da rahatlatiyo sürüyo baya cnm ama hepsi gecici yeterki sonuc iyi olsunDün hiç iyi deildim 4 mevsim agladım oturup. Bir bacagım cok acıdı üstüne hiç basamadım. 8 gün olmasına rağmen. Doktorumla görüştüm olur öyle düzelir dedi :) bu sabah uyandıgımda bacagım çok daha iyiydi. Daha rahat yuruyebılıorum. Aynı noktada 1 dk'dan uzun süre duramıorum yanma başlıyor. Ama en azından yürüyebılıyorum. Anladım ki öyle 6-7 günde iyileşebilincek işe başlanıcak bi süreç değil bu. Kesinlikle işe gidemezdim bugün. En azından benim bünyemde böyle seyir etti
Seninde mi iki bacak arasında fark var :) benımde fark var. Sol daha kalın. Sağ erio gibi gelio oyuzden. Bukadar zamanda eridiğini gözlemlememişsen daha da erimez bence. Umarım :) benim bacakta da morluk kalmadı. Çıplak halde yururum. Ama benım zaten cok azyere ck az yağ kondu. Ve buyüzden erimemesi lazım :) hayırlısı inş. Hepımıze geçmiş olsun.Yağ alınan yerdeki morluklar gitti ancak bacagım da hala var tuhaf bi görüntüsü var yani çıplak bacaklarla gezemem şu an.yağ pek erimedi gibi ama iki bacak arasında farklılık çok düzelir mi bilmem kontrole falan gitmedim.sana da geçmiş olsun
Ben de ilk hafta hep kalp hızasında tuttum ama artık ck yoruldum artıkyeteroff. Artık dümdüz uzatıorum sence sakıncalı mı?Evet 2hafta gerekiyo birde ben corabi 1-2saatligine arada cikarmisdim hic sevmedigimden benim bileklerede kondugu icin yag sanki asagi iniyo gibiydi yanmada oluyordu bu yüzden corap cok önemli yagin tutunmasi icin kayma yapiyo bacaklarda kalp hizasinda olmasi da rahatlatiyo sürüyo baya cnm ama hepsi gecici yeterki sonuc iyi olsun