Merhaba hepinize. ben 2013 şubatın da silikon ve yağ enjeksiyonu yaptırdım. 165 CC implant konuldu.bileklerede göbeğimden yağ alınıp konuldu.evet yağ biraz eriyor hepsi tutunamıyor ama hepsi erimiyor.şöyle söyleyeyim bleğimdeki sağ ve soldaki kemikler bildiğiniz yarım yumurta gibiydi, çıkıktı bileğin içine yağ konulunca içteki o çıkık yumurta görüntüsü çok azaldı diğer taraf aynı duruyor oraya yağ konulmasıda hiç aklıma gelmemişti.sonuçta bileğim kalınlaştı bu durumu umursamıyorum.bileği çok ince olanlar bunu doktorlarına hatırlatsınlar her iki tarafta eşit olur.benim 19 cm di bileğimin çevresi şimdi 21 cm. Hala inceymiş diyenler olabilir, bu bile benim için çok iyi. Silikonları unutum ben ameliyatın ilk günleri günde 20 defa mezroyla ölçüm yapıyordum yani çok sıkıntılıydım, boşuna strese girmişim eriyen eriyor zaten kalan bana yetti.şimdiki halim bacaklarım muhteşem değil benim öyle bir beklentim de yoktu, geniş paça pantolonlarım birer birer gitti elbise, etek giymek ilk başta garip geliyordu şimdi ise hep mini etek elbise alıyorum.bacaklarıma övgülerde geliyor bayanlar tarafından.bu çok komik geliyor bana çirkin ördek yavrusu gibi zamanında hep uzun etek ve pantolon giyen ben iltifat alıyorum.benim yaşım epey ilerledi genç değilim keşke daha önce duysaydım bu ameliyatı ve param olsaydı birazda cesaretim. Şu an çok şahane bacaklara sahip değilim ama etrafımızdaki hangi kadının mükemmelki.Gayette özgüvenle giyiniyorlar. Anlayacağınız ben durumumdan memnunum. (unutmadan benim iki operasyonun var ilki yağ enjeksiyonuydu, memnun kalmadım ikincide silikon taktırdım) Benim son durumum bu, ameliyat olanlara geçmiş olsun olacaklarada hayırlısı olsun diyorum hepinize saygılar sevgiler