- 10 Ocak 2015
- 330
- 106
- 51
Neyse ki doktor beyle görüştüm bu konuyu. Çok anlayışlı biri, çk güzel konuştuk. Anlaştık. Rahatladım biraz. Sorun kalktı :) darısı sıkıntı yaşayan herkesim başınaKızlar dün doktorumla ameliyat öncesi son görüşmeye gittim. Bazılarınız parayı yatırdıktan sonra asistanların doktorların tavrının değiştiğinden bahsetmişti. Gerçekten öyleymiş. Henüz parayı yatırmadım henüz doktorumda bir davranış değişikliği olmadı fakat asistanın davranış biçimi sanki o müşteriymiş gibiydi. Sanki köprüyü geçene kadar öyle cici davrandım artık işler değişti gibiydi. İlk görüşmemizde yüzünden gülücük eksik olmayan insandaki ikinci görüşmemizde bu denli farklı durması ve davranması ne kadar da büyük bir ikiyüzlülük. (Şurda operasyona 3-4 gün kaldı tabi) umarım diyorum umarım canı bişeye sıkkındır, umarım sorunları vardır ve ben yanlış anlamışımdır. Umarım!
pareoo ve FAZLANAZLI merhaba kızlar..
hangi konuda bilgilendirilmek istediğimi yazıyorum.. ilk mesajı buraya.. biraz acemiyim :)
benimde bacaklarım çarpık.. bu beni mutsuz ediyor.. hemde delicesine.. ben de ameliyat olmayı planlıyorum... suan para birikimi aşamasındayım... tavsiye ettiğinizz doktor, ameliyat sonrası süreci ve toplamda ödediğiniz ücreti benimle paylaiabilirmisiniz...lütfen.. şimdiiden teşekkürler..
Kızlar dün doktorumla ameliyat öncesi son görüşmeye gittim. Bazılarınız parayı yatırdıktan sonra asistanların doktorların tavrının değiştiğinden bahsetmişti. Gerçekten öyleymiş. Henüz parayı yatırmadım henüz doktorumda bir davranış değişikliği olmadı fakat asistanın davranış biçimi sanki o müşteriymiş gibiydi. Sanki köprüyü geçene kadar öyle cici davrandım artık işler değişti gibiydi. İlk görüşmemizde yüzünden gülücük eksik olmayan insandaki ikinci görüşmemizde bu denli farklı durması ve davranması ne kadar da büyük bir ikiyüzlülük. (Şurda operasyona 3-4 gün kaldı tabi) umarım diyorum umarım canı bişeye sıkkındır, umarım sorunları vardır ve ben yanlış anlamışımdır. Umarım!
Cok merak ediyorum acaba hangi doktora ameliyat oldun cunku bende ameliyat olacam ve yazilanlar beni cok tedirgin ettibenim yağ aranmadık yerim kalmamış ki uyluk kısımlarından bile alınmış halbuki çizim falan yapılmamıştı oralara böyle kanüllün girdiği yerler şiş sokulmuş gibi belli belli
Eki Görüntüle 1762857
şu morlukların olduğu yerlerden yağ alınmış mesela
haklısın yine bendeh dünya yağ çıkmış 1800 cc bi konserve kavanozu kadar seninki bi çay bardağı
:)
Canim merhabaNeyse ki doktor beyle görüştüm bu konuyu. Çok anlayışlı biri, çk güzel konuştuk. Anlaştık. Rahatladım biraz. Sorun kalktı :) darısı sıkıntı yaşayan herkesim başına
Kızlar dün doktorumla ameliyat öncesi son görüşmeye gittim. Bazılarınız parayı yatırdıktan sonra asistanların doktorların tavrının değiştiğinden bahsetmişti. Gerçekten öyleymiş. Henüz parayı yatırmadım henüz doktorumda bir davranış değişikliği olmadı fakat asistanın davranış biçimi sanki o müşteriymiş gibiydi. Sanki köprüyü geçene kadar öyle cici davrandım artık işler değişti gibiydi. İlk görüşmemizde yüzünden gülücük eksik olmayan insandaki ikinci görüşmemizde bu denli farklı durması ve davranması ne kadar da büyük bir ikiyüzlülük. (Şurda operasyona 3-4 gün kaldı tabi) umarım diyorum umarım canı bişeye sıkkındır, umarım sorunları vardır ve ben yanlış anlamışımdır. Umarım!
ak değil öyle diyim :)Cok merak ediyorum acaba hangi doktora ameliyat oldun cunku bende ameliyat olacam ve yazilanlar beni cok tedirgin etti
Konuştum canım olmaz dedi, ama göbekten yağ alıcaz haliyle göbek derisi eskısı gibi gergin olmicak, spor yap dedi. Kardiyo demişti galiba onu yapma dedi. Sakın bacak çalışma dedi. İz kalıcak mı diye de sordum cımbız ucu kadar beyaz bi iz kalır dedi. Ama uzuuuun bi süre kırmızı kalır o izler dedi. Yağım azmış yeterli olsaymış sütun gibi olurmuş ama yeterli gelmicekmiş yağlarım. Bir de çıkan yağın kalitesi çok önemliymiş. Ama keşke ilk görüşmemizde yağın yeterli gelmicez kilo almaya bak deseydi. heryeei elleyip tamam demişti. Biraz ye kilo al demedi. Son gittiğimde dedi. Ben de iki gündür gece yarısı bile hamburger yiyiyorum :) ya bılmıyorum ya. Girdim bir yola ünş hayırlı olur. Hayır yağım yoksa hiç yaptırmıyım diorum ama bukadar da ugrastım buzamanı bekledim falan. Neyse herkese hayırlı olsun.. Mısırpüskülü sana sormaya çalıştım aslında
Ameliyattan sonra genel şeyleri yazarım tatlım, ama sorun olursa özel yaz konuşalım olur mu. Cevaplarım :)Canim merhaba
Galiba ayni doktor benide ameliyat edecek Dr A.k istanbulda. lutfen ameliyattan sonra benide bilgilendirmisin bende marta olacam. Umarim istedigin sonuca varirsin
Konuştum canım olmaz dedi, ama göbekten yağ alıcaz haliyle göbek derisi eskısı gibi gergin olmicak, spor yap dedi. Kardiyo demişti galiba onu yapma dedi. Sakın bacak çalışma dedi. İz kalıcak mı diye de sordum cımbız ucu kadar beyaz bi iz kalır dedi. Ama uzuuuun bi süre kırmızı kalır o izler dedi. Yağım azmış yeterli olsaymış sütun gibi olurmuş ama yeterli gelmicekmiş yağlarım. Bir de çıkan yağın kalitesi çok önemliymiş. Ama keşke ilk görüşmemizde yağın yeterli gelmicez kilo almaya bak deseydi. heryeei elleyip tamam demişti. Biraz ye kilo al demedi. Son gittiğimde dedi. Ben de iki gündür gece yarısı bile hamburger yiyiyorum :) ya bılmıyorum ya. Girdim bir yola ünş hayırlı olur. Hayır yağım yoksa hiç yaptırmıyım diorum ama bukadar da ugrastım buzamanı bekledim falan. Neyse herkese hayırlı olsun.
Buarada senın görüşmelerin nasıldı canım. Yağın falan yeterli mi
Maalesef öteleyemem. Herkesten saklı yaptırıorum. Bundan daha uygun bi zaman olmicak büyük ihtimalle.Sanırım Alıntı yapıp yazamıyorum :) mısırpüskülü sana cevap yazmaya çalıştım:) sen madem kilo almak istiosun bence 1-2 ay ötele ve bu süreçte kilo almaya çalışsan daha iyi olmaz mı
İki günüm var operasyonaKizlar kilo almak icin avakado yiyin dogal yag ozellikle kahvaltida. Ve iyi bir kahvalti yapmayi ihmal etmeyin mutlaka o kahvaltida yumurta olmali. Ben son bir kac aydir oyle yapiyorum hic kilo alamayan ben yillardir kendimi bildim bileli 52 ustune cikamamistim suanda 57 kilodayim
Eminim yeterlidir yagin cok stress yapma az kalmis kurtulacaksin. Canm seninki silikonmu yag enjeksiyonumuİki günüm var operasyona