- 12 Şubat 2015
- 286
- 128
- 35
Ay Cnm inşallah seni mutlu eder sonuç ama korkma benim bi haftam doldu olalı hala düzgün yürüyemiyorum ama bu iş sabır işi onu anladımİki günüm var operasyona
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay Cnm inşallah seni mutlu eder sonuç ama korkma benim bi haftam doldu olalı hala düzgün yürüyemiyorum ama bu iş sabır işi onu anladımİki günüm var operasyona
Yağ enjeksiyonu. Desteğin için çok teşekkürler 4dörtmevsim :)Eminim yeterlidir yagin cok stress yapma az kalmis kurtulacaksin. Canm seninki silikonmu yag enjeksiyonumu
Ya doktor rahat rahat yürürsün diyo. Hatta yıllık iznini bekleme 5 günde cok rahat işe gidersin dedi de ben yine de bekledim iznimi. İyiki inanmamışım ozaman :/ hay Allah ya, inş hemen iyileşirsin hatta eskısınden daha sağlıklı olursun lemann :) Yağların eriyip erimediğini henüz anlayamıyorsun değil mi?Ay Cnm inşallah seni mutlu eder sonuç ama korkma benim bi haftam doldu olalı hala düzgün yürüyemiyorum ama bu iş sabır işi onu anladım
Anlamıyorum cnm ama gun gun odem iniyo anlıyorum su an bakınca çok mutlu oluyorum inş fazla erimez en çok korktugum diz içlerim cnm inan bendemi bi sorun var normalde boyle mi bugun 9 gunum hala yuruyuşum tam duzelmediYa doktor rahat rahat yürürsün diyo. Hatta yıllık iznini bekleme 5 günde cok rahat işe gidersin dedi de ben yine de bekledim iznimi. İyiki inanmamışım ozaman :/ hay Allah ya, inş hemen iyileşirsin hatta eskısınden daha sağlıklı olursun lemann :) Yağların eriyip erimediğini henüz anlayamıyorsun değil mi?
Seninki de yağ enj dimi silikon değildiAnlamıyorum cnm ama gun gun odem iniyo anlıyorum su an bakınca çok mutlu oluyorum inş fazla erimez en çok korktugum diz içlerim cnm inan bendemi bi sorun var normalde boyle mi bugun 9 gunum hala yuruyuşum tam duzelmedi
Ewet benimde yağ zaten yağla bu haldeyim silikon olsaydı acaba ne zaman yürüyecektimSeninki de yağ enj dimi silikon değildi
Arkadasim gecmis olsun sonunda kurtuldun. Kalmak zorunda degilsin ondan bile fiyat biciyorlar. Eger kendini iyi hissediyorsan eve git ama cikamam 3 kat diyorsan birgun dinlen hersey yatissin ondan sonra git. Yoksa pek bise yaptiklari yok dinlmek istiyorsan okadarKızlar operasyondan çıktım :) şuan iyiyim. Bacaklarım harıka görünüo ama bilemiyoruz tabi. Bir de herkesin şiş oluyodu bacakları. Benim hala çöp gibi neden acaba. Belimdrn göbeğimde yağ aldı. Kızlar ne bel ne de göbek incelmiş. Hala sanki yağlar olduğu gibi duruyo. Sizce belim şiş mi? Ondan mı böyle.
Bir de istersebiz hastanede bi gece yatın dedıler ama ben karar veremedim. Yatmalımıyum sizce. Ven gitmek istemiyorum ama evin 3. Katta ve asansör yok
Saolasın :) ben kalmaya karar verdim. Zaten extra ücret de ödemiycekmişim. Bacaklarıma buz koyup duruolar. Dinleniorum iyi oluyo. Zaten yağım ck azdı. 3 kat çıkıp riske atmayayım dedim, yarın sabah giderim :)Arkadasim gecmis olsun sonunda kurtuldun. Kalmak zorunda degilsin ondan bile fiyat biciyorlar. Eger kendini iyi hissediyorsan eve git ama cikamam 3 kat diyorsan birgun dinlen hersey yatissin ondan sonra git. Yoksa pek bise yaptiklari yok dinlmek istiyorsan okadar
Cevap yazdım canım. Kim demiş değmez diye yaa , tam operasyon sonrası moralim bozuluyo bak :) valla ben kaç kısının bacaklarını gördüm harika görünüyolardı seneler sonra bile. Bi tahribat olmadığı sürece deger bence. Henüz kendım için bişiy söyleyemiorum çünkü konuşmak için daha çk erken :) inş iyi ki yaptırmışım derim.Selam kızlar sabahtan beri araştırıyorum bu bacak işini korkmaya başladım ahmet karacalar ameliyat olanlar fikir verebilir mi misirpuskulu çok geçmiş olsun özelden mesaj attım sana ama gitmedi sanırım okumaktan yoruldum herkes bişey söylemiş kime gideyim de yaptırım u ameliyatı bazıları değmez demiş off of zormus valla yardimci olun lütfen
Haklisin canm iyi yapmissin ozaman. Darisi basima bir an once kurtulmak istiyorum bendeSaolasın :) ben kalmaya karar verdim. Zaten extra ücret de ödemiycekmişim. Bacaklarıma buz koyup duruolar. Dinleniorum iyi oluyo. Zaten yağım ck azdı. 3 kat çıkıp riske atmayayım dedim, yarın sabah giderim :)
Bir de odayı da sevdim yani
Lemmaann biara yeni bacaklarını çekip koyarnısın buraya. Çk merak ediorum :)Jkızlar oldu bitti az once yemek yedim wc ye gittim okadar zor degilmiş sadece ilk uyandıgımda çok sızladı vucudum oda agrı kesici yaptılar gecti su an ıyım karından diz kapagına kadar korse gıydırmişler artık zamana bırakacam nasıl olcak bakalım
Hayırlısyla sen de operasyona gir inş :)Haklisin canm iyi yapmissin ozaman. Darisi basima bir an once kurtulmak istiyorum bende
Cnm çekip koydum bakabilirsin albümüne bugün daha iyim sabah kalktığım da baya sisler inmiş gördüm inş daha fazla inmez şu anki halleri çok güzelLemmaann biara yeni bacaklarını çekip koyarnısın buraya. Çk merak ediorum :)
Bacakların süppper olmuş leman. Ama senin bacaklarda pek de sorun yokmuş yani. Ve yeterli yağın da varmış. E sonuç harika olmuş tabi :) güle güle kullan.Sende bizi resimsiz birakma
Albümden Nasıl bakıcaz lemanBacakların süppper olmuş leman. Ama senin bacaklarda pek de sorun yokmuş yani. Ve yeterli yağın da varmış. E sonuç harika olmuş tabi :) güle güle kullan.
Ben de koyarım ama bi hafta geçsin. Şimdi anlaşılmıo. Ay ya benım düzgün olmadı yağ da yoktu zaten
Ayy öyle demek istemedim inşallah istediğin gibi olur cesaretlendirdin beni de mesajını görünce sevindim çok teşekkür ederim cevabın için bu arada nerden yağ aldılar darısı basimaCevap yazdım canım. Kim demiş değmez diye yaa , tam operasyon sonrası moralim bozuluyo bak :) valla ben kaç kısının bacaklarını gördüm harika görünüyolardı seneler sonra bile. Bi tahribat olmadığı sürece deger bence. Henüz kendım için bişiy söyleyemiorum çünkü konuşmak için daha çk erken :) inş iyi ki yaptırmışım derim.
:) merak etme üzülmedim zaten şaka yaptım:) belden, karnımdan aldılar. Ve yağ konulan yerden çok yag alınan yerler önemli. Çunku yag alınan yer acıyor ve verilen yere göre daha çok ödem topluyormuş.Ayy öyle demek istemedim inşallah istediğin gibi olur cesaretlendirdin beni de mesajını görünce sevindim çok teşekkür ederim cevabın için bu arada nerden yağ aldılar darısı basima