Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Bu resimdeki bacaklar kimin soocute. Aman Allahım nutkum tutuldu. Nasıl bir morarma bu

bu senin bacak mı böyle mosmor kuzum bende bukadar morarmamıştı

Kadınlar kulübünde hodan yağı ile ilgili başlık vardı gamzeleri bile doldurduğuna dair ben de yanağımdaki küçük bir çöküklüğe denedim kapattı. Popomdaki çukurluk için de ozon yağı ile karıştırıp uygulamayı düşünüyorum. Biberiye portakal ve greyfurt yağları ve kolajen içeren krem serum aldım. Sarkmayı squatla ve yanında 3 kalça hareketi ile 6 ayda falan toparladım hala da devam ediyorum sıkılaşma da belki o çukurluğu doldurabilir biraz. Ameliyattan sonra popomdaki çizgi kaybolmuştu tayt ya da dar paça giydiğim zaman dümdüz çok moral bozucu duruyordu. Xs olduğum için turkiyedeki korseler büyük geliyor bana internetten vedette korse aldım popo kaldırıcı özelliği olan, arka kısmı açık aldım selulit yapmasın diye, çok güzel kavrayıp kaldırıyor kalçayı sporla beraber şuan dolgunlaştı ve çizgilerim tekrar oluştu çok şükür. Bir de kaju, badem, ceviz, fındık, keçiboynuzu bol bol tüketmek lazım. Sol taraftaki çukurluk da inşallah biraz da olsa geçer krem ve yağlarla, masajla. Başka çözüm yolu bulan varsa paylaşsın lütfen.

bu senin bacak mı böyle mosmor kuzum bende bukadar morarmamıştı
evet benim bunlar yakın çekim en mor hali hatta simsiyahtı
Bu resimdeki bacaklar kimin soocute. Aman Allahım nutkum tutuldu. Nasıl bir morarma bu
benim bacaklarımın arkası yani uyluk kısmı 3 hafta içinde geçti geçmesine ama zorlandığı için olduğu aklıma gelmedi bide neden basenim değil göbek değilde bacak arkam anlamadım meğer ordan da yağ aranmış oturmak bile çok zordu. bu halde
Dr cildimin çok hassas olduğunu dokunduğum her yerin morarmış demişti

Senden nasil oyle cikarmis ya da ne gerek durmus o kadar com yaga anlamadim benden cikan 300 kusursu , dusunsene seninki kac kati ki benim yagim var yani yani bana yeten buydu
o işi bende anlamış değilim ki en iyisi olacağına keşke zamana yayıp iki seansta halletseymişiz böyle olmasaydı

Ayy resime şok oldum bende mi böyle olcam sopayla dayak yemiş gibi :))) baya yemiş gibi
boşuna bana zor gelmedi bu Opr ben önceden kas altı meme amel ı oldum sıfır ağrı ile ama bu Opr çok zor geldi. oturamıyordum bile
ama abartmayıda sevmem cumartesi aml oldum çarşamba kursa gittim sabah çıkıp akşam döndüm.zordu ama imkansız değildi yinede.

Tekrar tekrar geçmiş olsun soocute. Allah bi daha göstermesin. Bacakların şuan çok güsel. Umarım az birazcık içine su serpiliyodur.

Tekrar tekrar geçmiş olsun soocute. Allah bi daha göstermesin. Bacakların şuan çok güsel. Umarım az birazcık içine su serpiliyodur.
eskisinden iyi allaha şükür ama 1200 cc lik yağda yok o kısmı anlamıyorum bir maceraydi bu aml benim için bitti gitti diyorum bol bol yağ olmadıkça riskli malz yağ sonuçta mantiken :)

Bana göndersen canım

Yani bnim de fazla yağım yok ve vucudum öyle sıkı değildik deforme olmaya müsait a.k ya bu şekilde mail attım fotoyla beraber bana deri altında dalgalanma olur dedi Yağ ALINAN yerlerde

Yani bnim de fazla yağım yok ve vucudum öyle sıkı değildik deforme olmaya müsait a.k ya bu şekilde mail attım fotoyla beraber bana deri altında dalgalanma olur dedi Yağ ALINAN yerlerde
o zaman bunu tüm hastalarına söylesin ki insanlar sonradan pişman olmasın.
derinin yüzeyel kısmına girmeseler bir sorun olmaz aslında

google a ütüleme liposuction yazın prof ersin ülkür var bu şekilde hiçbir deformasyon olmayacağını üstelik bu teknik ile alınan yağların tkrar kullanıldığını anlatıyo. ist da olanlar bi gidip görüşebilir.

Canım kendisi bunu sadece senin için mi söyledi yoksa genel olarak evet herkeste dalgalanma olur mu dedı. Bana böyle bişey demedi çünkü. Şaşırdım

Peki silikondan nasil memnunmusun yani vudunda yabanci bir madde var hissediyormusun engel oluyormu spor yaparken kosarken bisiklet sürerken agrilar uzunmu sürdü iyilesme asamasinda ve ne kadar sürede ayaklana bildin.. bende sadece yag enjsynu dusunuyorum ama sanirim yag bulamayacaklar zayifladim ve aramaktanda vucudumda cokuntu olsun istemiyorum olsun bitsin bir seferde silikon diyorum ama korkuyorumda bi kac kiside olumsuzluklari okudugumdan dolayi merak ediyorum senin süreci lütfen bilgi verebilirmisin?

korkutmak istemem ama ameliyat olmadan önce özellikle sorun bunları.
Çünkü sorduğunuz halde asla dedikleri takdirde güven sıfırlanıyo.
ama olabilitesi var derse gerçekci bi yaklaşım olur. zaten vücuttan yağ bulmak için çok zorlamadıkça ciddi bir şey olmaz diğer dalgalanmalar zaten oluyo çünkü derinin altına kanül sokuyorlar onun girdiği yerler bi şekil belli.
sadece gerçekci yaklaşımlara inanmak lazım

Ben sorucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…