Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Peki silikondan nasil memnunmusun yani vudunda yabanci bir madde var hissediyormusun engel oluyormu spor yaparken kosarken bisiklet sürerken agrilar uzunmu sürdü iyilesme asamasinda ve ne kadar sürede ayaklana bildin.. bende sadece yag enjsynu dusunuyorum ama sanirim yag bulamayacaklar zayifladim ve aramaktanda vucudumda cokuntu olsun istemiyorum olsun bitsin bir seferde silikon diyorum ama korkuyorumda bi kac kiside olumsuzluklari okudugumdan dolayi merak ediyorum senin süreci lütfen bilgi verebilirmisin?
bana hem yağ enjekte edildi hem silikon takıldı bileklerimde yağ enjekte edilen yerler uzun zaman sızladı 2 ay kadar. zor bir ameliyattı ama şöyle diyim benim ameliyat olduğumdan ailemden kimsenin haberi yoktu ve bu süreci düştüm çatlak oldu popomda diyerek atlatabildim anlamadılar yani çok aşırı korkunç da değil. İlk gün dışında hep desteksiz yürüdüm ama yaklaşık 1 ay yürüyüşüm normale dönmedi başlarda milim milim yürüyebiliyordum ayağımı sürüyerek, sonra topallamaya başladım, sonra normale döndü yere oturmak eğilmek giyinmek falan zordu baya. 3 ay sonra spora başladım salonda, kalça bacak çalıştım rahat şuan zaten hissetmiyorum varlığını memnunum yani. Ama yağlar eridi onun için tekrar operasyon olacak maalesef

Scoute dedigin dr. Netten bakdim bu acaba yeni bir yöntemmi cünkü baya iyi iz falan kalmiyomus,ayrica senin o morluklar varya bu baska bisi dr.resmen bisiler ispatmi etmeye calismis yoksa yokdan ben varederimmi havasi gören ark. Korkmayin normal de böyle morarma olmuyo yagin alindigi yer ve ne kadar yag aliyo ona bagli

Lemansam iyi yolculuklar ve insallah diledigin gibi olur sende uzun zamandir bekliyodun geldi o gün demek sakin ol heyecan falan yapma tmmi olup bitecek ayildiginda odada bulcan kendini üsümen olur ameliyattan sonra oda normal f.b ankarada olacaksan cok iyi bakiyolar icin rahat olsun her türlü duaaaa edicemmm senin icin:KK54::KK33:

Lemansam iyi yolculuklar ve insallah diledigin gibi olur sende uzun zamandir bekliyodun geldi o gün demek sakin ol heyecan falan yapma tmmi olup bitecek ayildiginda odada bulcan kendini üsümen olur ameliyattan sonra oda normal f.b ankarada olacaksan cok iyi bakiyolar icin rahat olsun her türlü duaaaa edicemmm senin icin:KK54::KK33:
Saol canın ankarada fb ye oluyırum insallah yarın gorusuruz

Inanin olmayan arkadaslar korkmayin ameliyattan yag enj. oldum bende x sekil gitti baslarda hayal kirikligi yasiyo insan ama bir3ay zaman gerekiyo gercekden hem yag alinan yerlerde hem enj.edilen yerde 3ay sonra belli oluyo yagin tutunmasi falan kendine gelmesi dar paca giyemiyordum ben simdi giyiyorum ve cok mutluyum,karin bölgemde baya incelme oldu,bileklere 2nciyi olcam insallah yakin bi zamanda ayarlayabilirim umarim sizlerde olur ve bu sorundan kurtulursunuz

IMG-20160206-WA0001.jpeg

Jkızlar oldu bitti az once yemek yedim wc ye gittim okadar zor degilmiş sadece ilk uyandıgımda çok sızladı vucudum oda agrı kesici yaptılar gecti su an ıyım karından diz kapagına kadar korse gıydırmişler artık zamana bırakacam nasıl olcak bakalım

Süper cnm gecmis olsun bacaklarin iyi görünüyo gayet daha erken ama nerden alindi yag simittenmi agri kesiciyle bisi anlamiyosun atlattin cnm ne güzel cokda iyi bakiyolar orda

Süper cnm gecmis olsun bacaklarin iyi görünüyo gayet daha erken ama nerden alindi yag simittenmi agri kesiciyle bisi anlamiyosun atlattin cnm ne güzel cokda iyi bakiyolar orda
Cnm simit gobek mide sırt basenden alındı en çok sırtım agıyo bugun biraz daha iyim dun agrım vardı ama iyi bakıyolar:) hepsi çok sempatik bugun ist geri doncem yarın istiyodum ama benim çocuklar durmuyolar oturken ve kalkarken agrıyo napalım guzeli seven dikenine katlanır:KK45:

Jkızlar oldu bitti az once yemek yedim wc ye gittim okadar zor degilmiş sadece ilk uyandıgımda çok sızladı vucudum oda agrı kesici yaptılar gecti su an ıyım karından diz kapagına kadar korse gıydırmişler artık zamana bırakacam nasıl olcak bakalım

çok sevindim canım çok çok geçmiş olsun çok güzel olmuş

Çok geçmiş olsun, çabuk iyileş inş :)

Cnm simit gobek mide sırt basenden alındı en çok sırtım agıyo bugun biraz daha iyim dun agrım vardı ama iyi bakıyolar:) hepsi çok sempatik bugun ist geri doncem yarın istiyodum ama benim çocuklar durmuyolar oturken ve kalkarken agrıyo napalım guzeli seven dikenine katlanır:KK45:
Senden ne kadar yag alindi

450 450 koyuldu artı 4 lt lazerle yag alındı bişiy sorcam arkdslar hafif ateşim var ayaklarım buz gibi halsizim çok normalmi yaşayanlar bilir

X