- 17 Nisan 2012
- 96
- 29
bana hem yağ enjekte edildi hem silikon takıldı bileklerimde yağ enjekte edilen yerler uzun zaman sızladı 2 ay kadar. zor bir ameliyattı ama şöyle diyim benim ameliyat olduğumdan ailemden kimsenin haberi yoktu ve bu süreci düştüm çatlak oldu popomda diyerek atlatabildim anlamadılar yani çok aşırı korkunç da değil. İlk gün dışında hep desteksiz yürüdüm ama yaklaşık 1 ay yürüyüşüm normale dönmedi başlarda milim milim yürüyebiliyordum ayağımı sürüyerek, sonra topallamaya başladım, sonra normale döndü yere oturmak eğilmek giyinmek falan zordu baya. 3 ay sonra spora başladım salonda, kalça bacak çalıştım rahat şuan zaten hissetmiyorum varlığını memnunum yani. Ama yağlar eridi onun için tekrar operasyon olacak maalesefPeki silikondan nasil memnunmusun yani vudunda yabanci bir madde var hissediyormusun engel oluyormu spor yaparken kosarken bisiklet sürerken agrilar uzunmu sürdü iyilesme asamasinda ve ne kadar sürede ayaklana bildin.. bende sadece yag enjsynu dusunuyorum ama sanirim yag bulamayacaklar zayifladim ve aramaktanda vucudumda cokuntu olsun istemiyorum olsun bitsin bir seferde silikon diyorum ama korkuyorumda bi kac kiside olumsuzluklari okudugumdan dolayi merak ediyorum senin süreci lütfen bilgi verebilirmisin?