Bacak dolgusu yaptıran var mı?

:) merak etme üzülmedim zaten şaka yaptım:) belden, karnımdan aldılar. Ve yağ konulan yerden çok yag alınan yerler önemli. Çunku yag alınan yer acıyor ve verilen yere göre daha çok ödem topluyormuş.
Heryerim şiş hiçbişey anlamıyorum şuan. Doktor da dedi 3 ay lazımmış ödemlerin tamamen inmesi için. Ve üç ay boyunca bu aptal çorapları giyicekmişim :/

kilo al dediyse bencede almaya devam et o boy ile o kilo oranında yağın olması cidden iyi ne zaman gitmiştin?
bahar zamanı olursan senin için daha iyi yazın zorlayabilir
İki günüm var operasyona
olmuşsundur operasyon değil mi geçmiş olsun umarım yağların hep seninle kalır

Teşekkürler soocute :) şuan hastanedeyim, uyumaya çalışıyorum :) sağa sola dönememek ne kötüymüş. İnşallah yağlarım benimle kalır

Herkes Ne güzel ameliyatlarını oldu inşallah istediğiniz gibi olmuştur darısı başıma ben cesaret edemiyorum bir Türlü
İstediğim gibi olmadı. Olamadı. Ben de yağ yokmuş çünkü. Ama eskisinden daha güzel olucak tabi. Birde belimde göbeğimde hiç yağ kalmadı bidaha önrüm boyyunca da oralardan kilo almiycakmışım. Bunlar güzel haberler :) bacaklar ehhhhhh ama adam diz altındaki o çirkin boşlukları doldurmayı başarmış helal olsun. Bakalım nekadarı tutucak.

Nasil oldun canm halen hastanedemisin yoksa evemi gectin. Insallah cogu tutar canm hepimiz hak ediyoruz bunu. Bu arada sen kac kiloydun canm ve belki daha erken ama herhangi bi dalgalanma ve cukurluk varmi yag alinan yerlerde. Iyilesme asamasinda giyim konusunda dar pantolon gibi veya herhangi gibi bir kisitlama varmi cok sordum galiba :)

Eve geçtik :) bugun cok daha iyiyim. Dün yağ alınan yerleriö yani belim çok acıodu hareket ederken. Bugun de acıyo ama düne kıyasla ck daha az. Şuan dar oantalon falan giymek imkansız :) bol pijama var üstümde. Çünkü karın ve bel ck acıo. Bana 4 gün minumum hareket et dediler sonra normal hayatına dönebılırsın dedıler. Heralde beşinci gün dar kot da giyilebilir. Buarada yağ alınan yerlerdeki ödemler geçse herşeyi ck net görücem ama o da 3 ay sürüyomuş tamamen atılması. Şuan inan belime bakamadım. Çünkü arkada kalıyo dönüp bakamıorum acıyo. Ama göbeğime falan bakıyorum dalgalanma ya da herhangi bi deformasyon farketmedim. Yarın öbürgün iyileştikçe kendimi daha iyi incelerim diye düşünüyorum

Kızlar buarada bu çorapları 3 ay mı giyiyoruz ya. Doktor 3 ay dedi ama. Ck gıcık bişiy bu :)

Anladim canm insallah bir an once toparlarsin ve umdugun gibi olur

Cnm çekip koydum bakabilirsin albümüne bugün daha iyim sabah kalktığım da baya sisler inmiş gördüm inş daha fazla inmez şu anki halleri çok güzel
lemanmancım yağ enjeksiyonu mu yoksa silikon implant mı oldun? hangi doktora oldun ve memnun musun? bir de fotoğraflarını nasıl görebiliriz acaba?

Canim merhaba
Galiba ayni doktor benide ameliyat edecek Dr A.k istanbulda. lutfen ameliyattan sonra benide bilgilendirmisin bende marta olacam. Umarim istedigin sonuca varirsin
4mevsim123 A.k nın ameliyat için verdiği güncel fiyat nedir acaba? yağ enjeksiyonu mu? bende düşünüyorum fakat doktorlar hakkında bir bilgim yok hangisi en iyisi diye

yağ alınan yerlerde bir daha hiç mi çıkmıyormuş yağ? Benim popoda çukurluk oldu kaldı mı yani o kısım öyle?

Valla ben 2hafta kadar dar bisi guyemedim hatta pijamanin lastigi bile acidiyordu yag alinan yerlere denk getirmemeye calis

yağ alınan yerlerde bir daha hiç mi çıkmıyormuş yağ? Benim popoda çukurluk oldu kaldı mı yani o kısım öyle?
Popoyu bilmiyorum canım. Doktor bel ve göbekte hiç yağ bırakmamış yani canlı yağ hücresi yok. Artık oralardan kilo alamiycaksın dedi. Sevindim ben de. Ama popo farklı olabilir, çevresinde canlı yağ hücreleri vardır çünkü. Doktora danışmak lazım

Aman Allahım benim sağ bacak sola göre çok ince yaaa bakıyom bakıyom evet ck ince. İnş erimez cok komık durcak yoksa. Çk üzgünüm şuannnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…