Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimle birlikte aynı dönemde amlyt olacak arkadaşlar;
Doktor bana tekrar mail gönderdi, yarın hastaneye saat 16:00 da gelin diyor, aslında este 7 ye 17:00 de gelin demişti,, ancak ralli yarışı nedeniyle yollar kapalı oolacakmış hastaneye gelin diyor.
Spice senin gelemeyeceğini biliyorum. Melike seninle umarım buluşuruz orada, doktor dier arkadaşlarınıza da hbr verin demiş. Diğer iki arkadaş; sizin bende iletişim bilgileriniz yok, ama elaycanın da dediği üzere ön kontrolden geçmekte fayda var.. Ben durumumu da uzunca anlatmıştım doktora, gerçi sağlık sorunum yok ama tansiyon vs gibi bi problem varsa önceden anlaşılsın.. Sizler de gelirseniz iyi olur bence.
Bu arada ben este 7 ile hastane arasındaki farkı anlayamadım, hastane nerdeydi ki? Yani este 7 den çok farklı bi yerde mi?
Elaycan bu arada sende iz kaldı mı? resimlerini de bekliyoruz.
Sevgilerle
Merhaba Kızlar,
Geçen gün arkadaşım Op. Dr. Rhan Murat Özdemir diye birinde bahsetti. Ankarada yaşayanlar Art Plast deyince de bilirler belki. Arkadaşım Murat Bey ile görüşmüş ve ona ömür boyu kalıcı dolgu yapabileceğini söylemiş. Arkadaşım tam olarak ayrıntıları bilmiyor ama aranızda bu doktorda daha önce bacak estetiği olmuş tanıdığı olan var mı? Varsa ve bilgilendirirse çok sevinirim. Teşekkürler
digocum ferruh bey super dry yöntemimi uyguluyomuş neden o zaman herkez ahmet karacalara 10 bin veriyo daha ucuzu varkan anlamadım