digucum yani bilmiyorum seni etkilemek istemiyorum ama söylemek istediğim eğer gerçekten çok zayıf ve çarpıksa bir seferde olmayabilir yani bende öyle oldu eski haline göre tabiki fark var ama tam istediğim sonuç bu değil dün doktorun asistanı aradı durumumu sordu şikayetlerin varmı diye sordu benim doktordan yana zaten bi şikayetim yok ilgili biri gerçekten ama sorun zayıflıktan ve yağların azlığından kaynaklandığı için yapılcak bişey yok sabredip bi ikinci operasyon olabilir.. Bence bir Ahmet Bey'le de görüş superdy yöntemi gerçketen tek seferde iş yaracaksa onu yaptırabilirsin gerçi o biraz pahalı ama tek seferde kurtulmuş olabilirsin... Tabi yine tercih senin...Benim bacaklarımda eskiye göre biraz daha iyi fırsatını bulabilirsem bu aralar çekerim bi resim ama ameliyatı iki kere olmakta düşünülmesi gereken konu ilkine nasıl cesaret etmişim şaşıyorum yaniii :))
çok teşk. benim amelyt tarihim, 24 nisan.. elaycanın 3 çocuğu bi de bildiğim kadarıyla çok yoğun bi işi vardı, o yüzden giremiyo foruma galiba. ama ben de çok merak ediyorm onun bacaklarını, erime yoksa gördüğüm halleriyle çok güzellerdi. bence erime olsaydı, çoktan foruma girip söylerdi, sorun yok ki foruma girmeye de gerek duymuyo..
ahmet bey yeditepede prof bu arada,
destekleriniz için teşk. inşallah sorun olmaz da hepimiz kurtuluruz.