- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
poponun arkasında asla yağ almasın.Bilgilendirir. Tecrübeli olanlar söylesin lütfen baştan neleri konuşmalyim
Ben de asla ust bacaktan aldirmiycam ikinciyide ordan yag cekilirse deforme olucaktir. Simiti gobegi alsin var zaten ele gelir yag o bolgelerdepoponun arkasında asla yağ almasın.
popo sarkıyor.
iç bacaktan da yağ alınmazmış aslında araştırmalarım sonucu öğrendim ancak muayene esnasında dr um bi eli ile basenimi sıfırlayıp bi eli ile iç bacaktaki yağları arkaya çekerek mükemmel bi görüntü gösterip böyle olacak demişti. evet basenler gitti.
bacakların için başke yerinin bozulmasını göze alıp almadığını belirt ona göre özenli ve fazla zorlamadan almasını iste
onun harici bu operasyon risksiz gayet güzel sonuç verir.
Yok sen istemedigini belirtirsen ozellikle ve olucagin zamanda tekrar hatirlatirsan almazlar. O bolgeden aldirip sorun yasamayan arkadaslar da var.Ayyy ben bir haftadir girmiyordum sanirim ne kadar seyler olmus.. bende ank de olacagim belki bu ay belki gelecek ay sonu tarihi belirleyemiyorum simdi ama yaza kalmadan olacagim inslh. Benimde en korktugum popodan alinmasi ve sarkmasi insalh istemiyorum dedigimde bayginken girmezler tek düsüncem istemedigim yerden alinmasi..
Bilmiyorumki korktum iste bi cok kiside sorun olusmus bacak yapalim derken popodan olmayimYok sen istemedigini belirtirsen ozellikle ve olucagin zamanda tekrar hatirlatirsan almazlar. O bolgeden aldirip sorun yasamayan arkadaslar da var.
miranda ne zaman oluyorsun ve kime olacaksınArkadaşlar popo ve iç bacaktan alınması sıkıntılı olabiliyor o Zaman öyle mi. İç bacak dediğiniz tam olarak neresi acaba, dizin hemen üstünde bende yağ var gibi ordan alsa sıkıntı olur mu acaba, bilenler yardım edebilir mi, ameliyatıma çok az kaldı
Ocak sonu a.k. ya olucam inşallah. Sen oldun mu düşünüyo musunM
miranda ne zaman oluyorsun ve kime olacaksın
külotun hemen alt bölgesi kasık diyebilirizArkadaşlar popo ve iç bacaktan alınması sıkıntılı olabiliyor o Zaman öyle mi. İç bacak dediğiniz tam olarak neresi acaba, dizin hemen üstünde bende yağ var gibi ordan alsa sıkıntı olur mu acaba, bilenler yardım edebilir mi, ameliyatıma çok az kaldı
Teşekkür ederim soocute cevabın içinkülotun hemen alt bölgesi kasık diyebiliriz
Popo ve iç bacaktan aldırmayacağım o zaman, teşekkür ederim, umarım yeterli yağı bulur karnımdan, umarımSakın sakın sakın! Popoya dokundurmayın. Orası yasak bölge baştan kuralınızı koyun. Benim şuan sıkıntım popomdan dolayı. 5 ayı geçti ameliyat olalı. Resim koyup detaylı bilgi vericem size ama şu sıra çok yoğunum. Poponuz yokmuşçasına ameliyat etmesini isteyin. :)))
ben koydul foto bi bak bakalım seninki de öyle miSakın sakın sakın! Popoya dokundurmayın. Orası yasak bölge baştan kuralınızı koyun. Benim şuan sıkıntım popomdan dolayı. 5 ayı geçti ameliyat olalı. Resim koyup detaylı bilgi vericem size ama şu sıra çok yoğunum. Poponuz yokmuşçasına ameliyat etmesini isteyin. :)))
Scoute fotonu gördüm ve benimde öyle yani yag alinan yerler baya belli benim diz icindende alinmisdi xbacak sekli gitti ama oturdugumda belli oluyo alinan yer cöküntü gibi ayakda belli degilben koydul foto bi bak bakalım seninki de öyle mi
diz öyle oluyor canım benim de öyle onu dert etme otururken öyle ama ayakta fazlalıklar gittiği için iyi durur.Scoute fotonu gördüm ve benimde öyle yani yag alinan yerler baya belli benim diz icindende alinmisdi xbacak sekli gitti ama oturdugumda belli oluyo alinan yer cöküntü gibi ayakda belli degil
Hizli yürüyüs cok iyi kiloda verdirir ekmegi sadece kahvaltida yersen birde yürüyüs süper verirsinkızlar 2. ameliyatı olalı 6 ay oldu .tempolu yürüyüş yapsam erir mi çok kilo aldım.bilgisi olan varmı .yani kendi doktoruna soran varmı
Bisi sorcam artu yag aldirdigin yerlerden alinmiyo kilo ama bunun yerine diger bölgelerden aliniyo kendimden görüyorum triot hastasiyim 150 hap aliyorum cok yavas ve kilo aliyorum yine rejimdeyim, benim karin ve yanlardan alindi alirken kiloyu maalesef gögüslerden almaya basladim ve hic istemedigim birsey budakızlar 2. ameliyatı olalı 6 ay oldu .tempolu yürüyüş yapsam erir mi çok kilo aldım.bilgisi olan varmı .yani kendi doktoruna soran varmı