Bacak dolgusu yaptıran var mı?

kızlar 2. ameliyatı olalı 6 ay oldu .tempolu yürüyüş yapsam erir mi çok kilo aldım.bilgisi olan varmı .yani kendi doktoruna soran varmı
Aslinda ben tek tek bunlari konusmustum hatirlamaya calisiyorum , yalnis hatirlamiyorsam ilk alti ay zaten dikkat etmem gerektigini soyledi bir sene kadarda agir spor ( ozellikle bacaga yonelik spor ) yapmamam gerektigini soylemisti. Yuruyuste sorun olmadigini soylemisti. Bacaga yonelik agir sporlar etkiliycektir dedi ama bacagin asiri yorulmadikca sorun olmiycaktir bence

Hizli yürüyüs cok iyi kiloda verdirir ekmegi sadece kahvaltida yersen birde yürüyüs süper verirsin
valla benim dr um 3. hafta kendisi spora başla dedi squat plates vs. yaptım ben bi değişim görmedim diz altları zaten ilk zamanlar eridi yüzde 50 si ancak kalmıştır belki.

bir sorun olmaz zaten kilo aldıysan bacakların davul gibi olur ben alınca kalınlaşıyo

popon değil ama basenin var eğer poponun altından dikkatli ve hafif bi şekilde alırsa kalkık dik bi görüntü olur güzel olabilir ama ameliyat süresi uzadıkça vücut ödem yapmaya başlıyor ve görüntü karıncalanıyo dr için hatalarda bu esnada oluşuyor. malesef

işte tempolu yürüyünce tamamen bacaklara yünelik yorgunluk oluyor bilemedim yürümesem kilo alıyorum,yürüsem erir diye korkuyorum

işte tempolu yürüyünce tamamen bacaklara yünelik yorgunluk oluyor bilemedim yürümesem kilo alıyorum,yürüsem erir diye korkuyorum
Yok yuruyusu sormustum sorun yok demisti bacaga yonelik spor hani agir sporlar dedi hatta isim verdi ama anlamadigim icin aklimda bile kalmadi :) aletle falan asiri bacaga yukleme olmamali falan dedi. Yurusyus etkilemez sanki

Ayy ben kilo verdim yaa napacam kilo alanilen bi yapimda yok bunlar hamilelik kilolarimdi göbek ve simitler azaldi silikon iyimi bilemedim simdi kafama o takildi bir terslik olmazsa bu yaza guzel bacakla girmeyi istiyorum... silikonlular kimlerdi bi detayli bilgi verseler

silikonlu arkadaşlar
neredesiniz EN ESKİLERİ neredesiniz.
size burda ihtiyacımız var.
SİZDE AYNI SIKINTILARI YAŞADINIZ.
BİR EL UZATIN RESİMLERİNİZİ, DURUMUNUZU PAYLAŞIN

Evet arkadaşlar sonunda ben de yağ enj ameliyatımı oldum. Buraya çok sık giremediğim için bi geldim bi kayboldum devamlılığı sağlayamadım. Ameliyat günü aldıktan sonra baştan okumaya başladım ama günlük rutin yoğun olunca 1000. sayfaya kadar gelebildim. Söylemek istediğim şey ise bana yardımcı olan, msj larıma sabırla cevap veren, merak ettiğim birşeyi yanıtsız bırakmayan tümmm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Ameliyat olanların yağları erimesin, düşünenlerin de kararları hayırlı olsun inşallah. Biz de sonucu bekliycez artık. Dualarınızda bana da yer verin, erimesin yada az erisin(inşallah)

Hayırlı olsun miranda, umarım çok mutlu olursun bacaklarınla :) güzel haberlerini eksik etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…