- 10 Ocak 2015
- 330
- 106
- 51
Saol Cnm inşallah hepimiz için en ıyısı oluriyi düsün iyi olsun sende bayadir burda takip ediyorsun iyi bir dr.secimi yapdigina eminim insallah istedigin gibi olur
Mrb kanat, sen muhtemelen beni hatırlamazsın ama özelden bana çok yardımcı olmuştun, senden tekrar haber almak çok güzel. Ben yine burlardayım, bu ocakta ameliyatı olucam artık inşallahMerhaba arkadaşlar,
Bir süredir foruma gelemedim . Nasılsınız? Çoğu arkadaş burdaymış. Bir selam vereyim dedim. :)
inşallah bu sefer istediğin gibi olur canımMerhabalar kizlar. Yapti kacri gibi oldum biraz ama tam anlamiyla ise yarayan yorumlar yapabilmek icin zaman gecmesini bekledim. Ben onbes haziranda yag enjektesi oldum. İstanbulda maalum doktora boll ucret edeyerek oldum :) suan yedi ay gecti. Deformem hic yok, izler sivribsinek isirigi gibi kayboldu sayilirlar, enjekte edilen yagda hicbir erime ya da degisim olmadi. Yalniz soyle bir durum var gittigim doktor az koymasiyla unlu, az koydu ve bu bana yeterli gelmedi. Erimedi tamam ama en basindan beni kurtaricak bi yag yaktu. Minik bir baldirim oldu. Elbette eskiye gore cok iyi, sadece bu kadari icin bile gozum kapali tekrar olurdim. Farkli bir konu ise iletisimleri sifir !! Doktoru gecin asistana ulasmak bile isgence. Zaten doktora ulasmak basbakana ulasmakta daha zordur. İlk gorusmeye gidiyorsunuz adam pamuk gibi, yavas yavas yumusak yumusak anlatiyor sonra is bitince kontrole gidiyorsunuz eser yoksikayetinizi anlatincada enteresan diyaloglar geciyor hayret edip kaliyorsunuz. Siz baska bir seyden bahsediyorsunuz sizi ikna etmek icin sacma sapan seyler konusuluyor. Dedigim gibi iletisim sifir !! Hastanedeki hemsireler saka gibi. Burunlarindan kil aldirmiyorlar. Sanki babalarinin hayrina yapiyorlarmis gibi davraniyorlar. Hastanede en ufak skntinizi dile getiricek bi hemsire yok. Ben giderken bir cok durumdan haberdardim sadece iyi bir doktor sonrasindan fiziksel sknti yasamak istemedigim icin gittim.
Simdi ikinciyi yaptirmam gerekiyor. Ayni doktora tekrar gittim ama konusmalari beni cileden cikardi. Az koydum cunku sizinle seans seans konustuk bir kac seans daha yapicaz dedi. Ve ben sok oldum. Para mi basiyorum yoksa narkoz bagimlisimiyim :)
İkincisi icin Ankarada farkli bir doktorla gorustum. Muayenesi de ucretsiz. Ayni doktora ikinci defa olmak maddi anlamda karli fakat konusulan hicbir cumleye guvenmiyorum ve inanmiyorum. Vericegimin iki katini gozden cikarip yeni bir doktora gidiyorum. Bu ayin 23 de mudahalem var.
Olmak isteyenler varsa ozelden yazarsaniz daha ayrintili bilgi vermeye calisirim. Cok uzu yazdim farkindayim :) ama ben burada olmasaydim cesaret edip yaptiramazdim. Umarim faydam olur.
Sagolasin canim umarim. İstedigim bi yuzde otuz daha duzelme :) fazla beklentim yokinşallah bu sefer istediğin gibi olur canım
yağım olsa bir gün durmam bende giderdim ankaraya sanırım en iyisi o dr en azından yaptığı işin arkasında ben hiçbir hastasını geri çevirdiğini duymadım bazı arkadaşlarımız var ikinci seansını istiyorlar dr gerek yok diye geri çeviriyor yağı olduğu halde demek ki mutlu değil bu kişi neden hastayı önemsemiyorsun ki sen tabi ikinci seansta sadece hastane masraflarını alacakları için tabi neyse konuş konuş bitmez bunlar :)Sagolasin canim umarim. İstedigim bi yuzde otuz daha duzelme :) fazla beklentim yok
İnşallah bu sefer istediğin gibi olurMerhabalar kizlar. Yapti kacri gibi oldum biraz ama tam anlamiyla ise yarayan yorumlar yapabilmek icin zaman gecmesini bekledim. Ben onbes haziranda yag enjektesi oldum. İstanbulda maalum doktora boll ucret edeyerek oldum :) suan yedi ay gecti. Deformem hic yok, izler sivribsinek isirigi gibi kayboldu sayilirlar, enjekte edilen yagda hicbir erime ya da degisim olmadi. Yalniz soyle bir durum var gittigim doktor az koymasiyla unlu, az koydu ve bu bana yeterli gelmedi. Erimedi tamam ama en basindan beni kurtaricak bi yag yaktu. Minik bir baldirim oldu. Elbette eskiye gore cok iyi, sadece bu kadari icin bile gozum kapali tekrar olurdim. Farkli bir konu ise iletisimleri sifir !! Doktoru gecin asistana ulasmak bile isgence. Zaten doktora ulasmak basbakana ulasmakta daha zordur. İlk gorusmeye gidiyorsunuz adam pamuk gibi, yavas yavas yumusak yumusak anlatiyor sonra is bitince kontrole gidiyorsunuz eser yoksikayetinizi anlatincada enteresan diyaloglar geciyor hayret edip kaliyorsunuz. Siz baska bir seyden bahsediyorsunuz sizi ikna etmek icin sacma sapan seyler konusuluyor. Dedigim gibi iletisim sifir !! Hastanedeki hemsireler saka gibi. Burunlarindan kil aldirmiyorlar. Sanki babalarinin hayrina yapiyorlarmis gibi davraniyorlar. Hastanede en ufak skntinizi dile getiricek bi hemsire yok. Ben giderken bir cok durumdan haberdardim sadece iyi bir doktor sonrasindan fiziksel sknti yasamak istemedigim icin gittim.
Simdi ikinciyi yaptirmam gerekiyor. Ayni doktora tekrar gittim ama konusmalari beni cileden cikardi. Az koydum cunku sizinle seans seans konustuk bir kac seans daha yapicaz dedi. Ve ben sok oldum. Para mi basiyorum yoksa narkoz bagimlisimiyim :)
İkincisi icin Ankarada farkli bir doktorla gorustum. Muayenesi de ucretsiz. Ayni doktora ikinci defa olmak maddi anlamda karli fakat konusulan hicbir cumleye guvenmiyorum ve inanmiyorum. Vericegimin iki katini gozden cikarip yeni bir doktora gidiyorum. Bu ayin 23 de mudahalem var.
Olmak isteyenler varsa ozelden yazarsaniz daha ayrintili bilgi vermeye calisirim. Cok uzu yazdim farkindayim :) ama ben burada olmasaydim cesaret edip yaptiramazdim. Umarim faydam olur.
Simdi hastayi ikna etmeye calismak kadar savma bir durum olamaz , olay zaten estetik ve bacagim dumduz ama ben takmis olabilirim ve bu yeterlidir . ilk yaparken aa evet cok kotu diye gomuyorlar duzeltmeye gidince muhtesemyağım olsa bir gün durmam bende giderdim ankaraya sanırım en iyisi o dr en azından yaptığı işin arkasında ben hiçbir hastasını geri çevirdiğini duymadım bazı arkadaşlarımız var ikinci seansını istiyorlar dr gerek yok diye geri çeviriyor yağı olduğu halde demek ki mutlu değil bu kişi neden hastayı önemsemiyorsun ki sen tabi ikinci seansta sadece hastane masraflarını alacakları için tabi neyse konuş konuş bitmez bunlar :)
inşallah istediğin gibi olacak bu sefer
Sagolasin canim umarim herkes en azindan yuzde elli mutlu olur :)İnşallah bu sefer istediğin gibi olur
Sen de mi olucaksinWalla doğru diyosun canım şuan beklentiyi minimum tutuyorum :)
Kızlar aml sonrası 5.günüm foto ekliyorum ödemim yok bir 3 HD'ye sonra tekrar ekliycem. Ben yıllar önce tulsa diye bir arkadaşın eklediği fotodan umut ve cesaret alarak aml olmuştum umarım sizlerede yardımcı olur. Fikir verir ilk hali yok bende ama arasının açık olduğunu düşünün
Kızlar aml sonrası 5.günüm foto ekliyorum ödemim yok bir 3 HD'ye sonra tekrar ekliycem. Ben yıllar önce tulsa diye bir arkadaşın eklediği fotodan umut ve cesaret alarak aml olmuştum umarım sizlerede yardımcı olur. Fikir verir ilk hali yok bende ama arasının açık olduğunu düşünün
Olmak istiyorum bende doktor arayışındayım şu aşamada burdan okuyarak. deneyimlerini paylaşan arkadaşlardan Allahrazı olsun :)Sen de mi olucaksin
Neden hatırlamayayım askolsun hatırlıyorum. Dr.kararını vermişsin umarım herşey yolunda gider ve istediğin bacaklara kavuşursun. İnce eleyip sık dokuyun. Özelden yaz lütfen detayları bana. Sunu söylemeliyim her Dr. Övgüsü o Dr için +$ demek. Olan burdaki arkadaşlara oluyor.Mrb kanat, sen muhtemelen beni hatırlamazsın ama özelden bana çok yardımcı olmuştun, senden tekrar haber almak çok güzel. Ben yine burlardayım, bu ocakta ameliyatı olucam artık inşallah
Geçmiş olsun pareo nasılsın? Doğru mu anladım Dr. Sana 2. Op. U gerek yok diye yapmadı mı?Ne saçma?Simdi hastayi ikna etmeye calismak kadar savma bir durum olamaz , olay zaten estetik ve bacagim dumduz ama ben takmis olabilirim ve bu yeterlidir . ilk yaparken aa evet cok kotu diye gomuyorlar duzeltmeye gidince muhtesem
Hatırlamana çok sevindimm :)) Hemen yazıyorumNeden hatırlamayayım askolsun hatırlıyorum. Dr.kararını vermişsin umarım herşey yolunda gider ve istediğin bacaklara kavuşursun. İnce eleyip sık dokuyun. Özelden yaz lütfen detayları bana. Sunu söylemeliyim her Dr. Övgüsü o Dr için +$ demek. Olan burdaki arkadaşlara oluyor.
İyiyim canım ne olsun bir muz cumhuriyetinde ne kadar iyi olunursa öyle işte. Vallahi bu ülkede estetik op.geçirmek tam bir deli cesareti. Kime dokunsan bin ah isitiyorsun. Sen nasılsın canım. Memnun musun op.dan?Slm kanat nasilsin bayadir yoksun neler yapdin bu konuda daha iyimisin
İyiyim diyelim canım arada okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor fazla. Haberim var senin gelişmelerden kısmen tabi. Maalesef biz çift dikise kaldık. Ali yazar veli bozarbiz aynı bıraktığın gibiyiz sen nasılsın asıl?