Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Geçmiş olsun pareo nasılsın? Doğru mu anladım Dr. Sana 2. Op. U gerek yok diye yapmadı mı?Ne saçma?
Hayir canim guya biz onunla seans seans olarak anlasmisiz bir kac seans yapin demisim ben. Ben oyle dedigim icin de o az koymus devami diger seanslara tam olarak boyle soyledi bana. Ve her seans icin ayri ucret odiycem. Cok az koymasina ragmen gittifim zaman aaa com iyi olmus dedi, eskiyle yeniyi karsilastiralim dedi inan eski dedigi fotografin benim eski bacaklaela alakasi yoktu. Korku filmi gibiydi

Geçmiş olsun pareo nasılsın? Doğru mu anladım Dr. Sana 2. Op. U gerek yok diye yapmadı mı?Ne saçma?
hayır canım öyle değil az koymuş sebep olarakta demişki biz böyle konuşmuştuk seans seans yapıcaz diye o da başka dr a gidecek şimdi

senin dr u çok yakından tanıyan biri ile tanıştım bana dedi ki fotoğraf çekimlerini öncesini en kötü şekilde çekiyorlar sonrasını en iyi şekilde bencede öyle

Bir sey idda etmek istemiyorum aslinda soyle cekti boyle cekti diye. Sadece gordugum zaman afalladim ve irkildim. Yanimds arkadasim vardi gozgoze geldik ikimizde saskin saskin :) cekim acisi cok onemli. Biz kendimiz cekerken hep ayni aciyi kullaniyoruz bana gore kendi cekimlerimiz daha onemli. Bak ilk cekim yapildiginda ben normal durdum ama makinayi yukardan tutarak cektiler, ikincisimde ise ben sandalyede makina assagida :) artik mantigini bilemiyorum bu acilardan anlamam. Fakat cekiliyorsa ikisi de ayni olmaliydi

Yüklediği mız fotoğrafı nasıl siliyorum. Yardımcı olur musunuz
İlk muayeneden fotonuzu çeker çekmez kendi bacağınızı göstermiyorlar mı? Benimkini çekti sonrada bana gösterdi al seninki bu diyerekten. Sonra üstünde de oynadı istediğin şey yapıldığında bacagın bööööle olucak diye gösterdi. O foto benim bacağımdı :) bir çekim kurnazlığı görememiştim ama . İnş görmem de

herkese merhaba arkadaşlar buraya gerçekleri yazmam bazılarını rahatsız etmiş dün avukat aradı beni mahkeye dava edeceklermiş
Özür dilemezsem benim Özür dileyecek bi durumum yok kaldıki onun dilemesi gerekli.

bu arada bugün bir şey daha öğrendim dr umun bana velashape 3 diye önerdiği bir cihaz vardı ve ameliyat ettiği hastaneye gitmemi orada bu cihazın olduğunu son çıkan teknoloİnin vs bende ağustos ayında gidip görüşmüştüm göbek ve iç bacak için 6 seans 4500 demişlerdi ama o dr un hastası olduğum için 2500e indirmişlerdi.

bugün öğrendigim şey ise velashape in yetkilileri ile görüştüm o merkezde velshape 2 varmış 3 yokmuş sonra hastaneyi aradım uzman ile görüştüm biz bana vela 3 demiştiniz dedim yoo Hayır biz demedik 2 bizdeki dr yanlış hatırlıyor olabilir dedi.

Hem mağdur olan sensin ve özürmü bekliyorlar canım ne saçmalık.. bir de anlamadıgım doktorların işimi yok burda yorumları takip ediyorlar ya da buralarda ajanlarımı var hemen yetiştiriyorlar ???

Benim söylediğim doktordan memnun kaldiniz mi peki ? Ben A.K isimli doktorla Sizinki arasında karar veremedi. İzledim programını oda kemiğe zarar vermeden olabildiğince düzeltmeye çalışıyormuş. Kaç yıl oldu siz ameliyat olalı silikon mu yaptırdıniz ben sadece yağ nakli yaptirsm diye dusunuyrm bilemedimmm

ben ameliyat olalı 10 ay olacak.
eski yazılarımı bulup okuyabilirsin geçmiş sayfalarda . memnun olup olmadığım açık detaylı yazıyor ist da bir sürü dr var biraz araştırırsanız bulursunuz

beni izlemeye alırsanız albümüm var görürsünüz

Ben daha olmadım:)) olunca zaten bilgilendiririm ama herkesin doktoru farklı oluyo yöntemleri farklı oluyo mesela fb çok yağ koyuyo kimisi az koyuyor herkesin tecrübesi farklı oluyo ben İstanbul'da oturmama rağmen ve burda çok dr OLMASINA rağmen kalbim Ankara diyor

Kızlar yarın fb ile görüşmeye gidiyorum.
Not alip gitmen mantikli olabilir aklinda ki her seyi unutmadan sorarsin. Zaten muayene ediyorlar ve sen sormadan merak edicegin seyleri zaten soyluyorlar. Aklina ne takilirsa bize de sor. Biz de yardimci olmaya calisiriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…