Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Yani iyidi suan memnun ayrildim kafamda dusundugum her seyi yapmis adam suda soyle olsaydi diycegim hicbir sey olmadi

Sana rötuş gerekecek ,hazır eli değmişken biraz altlar a doğru da yağ eklenmesini isteyebilirsin aslında.
Merhaba bende yeniyim Nisan gibi olmak istiyorum fakat izmirde olabilirim bir tek doktorlar hakkında bilgi alabilirmiyim işlemi ne kadara yaptırdın ve mennunmusun

Merhaba ne işlem yaptırdın kime oldun fiyat ne bende olmak istiyom fakat çok korkuyom bende parantez bacak ve ince bacak sorunu var bana bilgi verirsen s3vinirim
Canim merhaba ank bi doktora oldum benimde caepiklik ve parantezlik vardi ama alt bolgede olusuyordu. Korkmani gerektiricek bir sey yok yani ben ikinciye oluyorum ki igneden tirsan insanim agri kesici bile yaotirmadim igne oldugu icin :) nasil girip ciktigini anlamiyorsun bile

ameliyat olanlara geçmiş olsun olmak isteyenlerede darısı başınıza diyorum :)

bayadır bakamadım iş güç derken bide böbrekte taş çıktı onunla uğraşıyorum.

kullandığım ilaçlardan mı evde habire yememden mi anlamadım kilo aldım bacaklar kalınlaştı daha iyi gibi ama az olah yerler yine az :) diz altına rötuş şart gibi

Geçmiş olsun soocute. Senin bacaklar güzeldi ya, bence senin gözüne takıluodur diz altların

Geçmiş olsun soocute. Senin bacaklar güzeldi ya, bence senin gözüne takıluodur diz altların
sağ ol
güzel eskisinden iyi oldu yinede. kilo alınca daha da iyi oldu ama kafama takıldı hamile kalsam 15 kilo alsam o zaman ne olacak. şimdi bi kilo aldığımı bacağımdan anlıyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…