benim de göbek popo pert yani ama bunları normal karşılıyorlar imza attık yağ enjeksiyonu için maddeleri tek tek okumadık ama ondülasyon bu ameliyatın riski bunu kimse unutmasın ancak dr ların aslaaaaa öyle bir şey olmaz aslaaa demesi iş ahlakına aykırı her şeyi eğrisi doğrusu ile belirtmelilerMrb cnm tabiki kötü anlamda allahdan yagim bol yinede belli oluyo
ben hastanelik olduk bi kere mide fesatı geçirdim yemek yemekten aman değmiyo boşver oluruna bırak bana 1200 cc yağ koymuşlar nerde o yağlar hiççç mr çektirsem bacaktan belli olur ne kadar yağ var ne kadar yok sadece fazlalıklarımı aldığı için güzel duruyorEvet ben de bi ara nutellaya çok yüklendim ama kaşıkla yiyodum inan bana mısın demiyodu, dişlerim de mahvoldu, ekmekle de yemeye çalışayım. Evet kilo almak çok zormuş gerçekten midem almıyo kabul etmiyo yani daha fazlasını ama ben hala yemeye çalışıyorum çatlayacağım bi gün
Benimde ilk kararım silikondu, kalıcı olabilcegini düşünüyordum ama araştırdıkça bende korkmaya başladım.Ben de öyle ne kadar yesem de kilo alamıyorum, sigara kullanıyorum çocuk da olunca sürekli hareket halinde olduğum için kilo aynı duruyo ama 2 aydır yatmaya yakın yemeye gayret ediyorum kilom da arttı öyle olunca ama ne bileyim alabilirsem daha çok alayım diyorum yağ yetersiz derse kalcak yine, silikondu ilk kararım ama ondan da korkmaya başladım
Arkadaslar kiminde az kiminde cok belli olur ama alinan yerlerde hic birsey belli degil diyen yalan demis olur sonucda bu bir ameliyat alinan yerde verilen yerde belli oluyo ameliyat izleri 6ay kadar sürebilirmis,egerki kafana cok takiyosan alinan yag yerini bence bu ameliyati hic olma. Arkadasim benim cnma tak ettigi icin hic kisa giyemedigim icin yine ameliyat olurmusun dersen evet yine olurum.Yapmayin xa nasil belli oluyor okafar kiside fazla belli degil diyordu korktun simdi. Nasil peki görünüsü cokmu girinti cikinti cöküklük var yada girilen yerdeki izlermi belli ee simdi yag tutacakmi fiyat olacakmi derken birde yeri belli olacakmi diye düsünmemiz lazim.oooffffffff yaaa bir yer iyi ederken diger yerimi feda etmemiz gerek. Seninki dr fb du dehilmi
Aynen katiliyorum cnm sana birde burda ameliyat olmus arkadaslarda belirtiyo zaten kafaniza yatarsa eminseniz olun bu ameliyati 100%100hersey tam istediginiz gibi olcak diye birsey yok öyle diyen dr.olursada inanmayin kimse keyfiye olmuyo zaten ama mucize beklemeyin 2nci yag enj. Gercekden gerekli oluyo ark.larbenim de göbek popo pert yani ama bunları normal karşılıyorlar imza attık yağ enjeksiyonu için maddeleri tek tek okumadık ama ondülasyon bu ameliyatın riski bunu kimse unutmasın ancak dr ların aslaaaaa öyle bir şey olmaz aslaaa demesi iş ahlakına aykırı her şeyi eğrisi doğrusu ile belirtmeliler
valla ben ameliyat öncesi sordum asla olmaz öyle olacak olsa ben almam demiştiAynen katiliyorum cnm sana birde burda ameliyat olmus arkadaslarda belirtiyo zaten kafaniza yatarsa eminseniz olun bu ameliyati 100%100hersey tam istediginiz gibi olcak diye birsey yok öyle diyen dr.olursada inanmayin kimse keyfiye olmuyo zaten ama mucize beklemeyin 2nci yag enj. Gercekden gerekli oluyo ark.lar
valla ben ameliyat öncesi sordum asla olmaz öyle olacak olsa ben almam demiştineyse ki düzeltecek bir dr buldum. ya işin garip tarafı hiç kimse bunu düzeltmek icin ameliyata yanaşmayıp çok çok pahalı cihazlara yönlendiriyor. ne gerek var
Anlamiyorum nasil böyle emin olabiliyorlar scoute ya bu insanlara yazik ne hayallerle oluyoruz bu ameliyati gerek maddi olsun gerek manevi,isde bu yüzden burasi cok önemli bir yer,ayrica sende bende oldugu gibi nice ameliyat olan ark.lar kanat mesela ne kadar kötü sonuc oldu ve yapayalniz birakildi hic degilse sonuc ne olursa olsun dr.larin yaptiklarinin arkasinda durmalari sart--valla ben ameliyat öncesi sordum asla olmaz öyle olacak olsa ben almam demiştineyse ki düzeltecek bir dr buldum. ya işin garip tarafı hiç kimse bunu düzeltmek icin ameliyata yanaşmayıp çok çok pahalı cihazlara yönlendiriyor. ne gerek var
Baya da yağ koyulmuş sana, daha 700. sayfadayım ama okuduğum en fazla yağ miktarı. Sen memnun kalmadın o zaman üzüldüm gerçekten. Ben 5 kilo kadar aldım yine de yağın yok derse üzülürüm o kadar uğraştığımaben hastanelik olduk bi kere mide fesatı geçirdim yemek yemekten aman değmiyo boşver oluruna bırak bana 1200 cc yağ koymuşlar nerde o yağlar hiççç mr çektirsem bacaktan belli olur ne kadar yağ var ne kadar yok sadece fazlalıklarımı aldığı için güzel duruyor
Baya da yağ koyulmuş sana, daha 700. sayfadayım ama okuduğum en fazla yağ miktarı. Sen memnun kalmadın o zaman üzüldüm gerçekten. Ben 5 kilo kadar aldım yine de yağın yok derse üzülürüm o kadar uğraştığıma
Anlamiyorum nasil böyle emin olabiliyorlar scoute ya bu insanlara yazik ne hayallerle oluyoruz bu ameliyati gerek maddi olsun gerek manevi,isde bu yüzden burasi cok önemli bir yer,ayrica sende bende oldugu gibi nice ameliyat olan ark.lar kanat mesela ne kadar kötü sonuc oldu ve yapayalniz birakildi hic degilse sonuc ne olursa olsun dr.larin yaptiklarinin arkasinda durmalari sart--
iyi düsün iyi olsun sende bayadir burda takip ediyorsun iyi bir dr.secimi yapdigina eminim insallah istedigin gibi olurEn nefret ettiğin şey bu doktorların ameliyat sonrası bu yaklaşımları sonuçta onlar yapıyo arkalarında durmak zorundalar o Yüzden bunları duyunca bazı doktorlara gidip muayene olmaktan vazgeçtim bugünlerde çarpık ve cılız bacaklarımın resmini koyucam buraya çünkü ameliyatıma az kaldı bi sıkıntı çıkmazsa inşallah öncelikli istegim sağlıklı ameliyat masasından kalkmak ben daha önce burun ameliyat-ı oldum ne kötüydü narkoz kus kus Öldüm kendime gelemiyordum gerçi değmedi başarısız oldu ameliyatım inşallah pişman olmam
biz aynı bıraktığın gibiyiz sen nasılsın asıl?Merhaba arkadaşlar,
Bir süredir foruma gelemedim . Nasılsınız? Çoğu arkadaş burdaymış. Bir selam vereyim dedim. :)