Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Ayy ben resmi kicuk
55 kiloyum karın bölgem yağlı. Bana kalırsa silikon istemiyorum bana biraz ürkütücü geliyor.ilerde bi sorun cıkar diye korkuyorum
Aa ben kücük Boyuttan görmüstum acilmayinca silikon denince sabredip acilmasini bekleyip baktim evet biraz aciklik var ama yag yeterli degilmide silokon+yag dendi bende direk silokon istemistim ama risklerini okudum istemiyorum silikon yagimin yettigi yere kadar diyorum.. off zorr yaa olsaydik bii

Kemikte yamukluk var onun yansımasını kapatmak için öyle dedi. Bnde sadece yağ istiyorum gerekirse 10 kilo daha alırım hiç farketmez :) tabi fotografta bu şekilde degerlendirdi gidip görünmek lazımda yurtdışında yasıyorum maalesef

EVet kilo alabilmek daha mantikli. Bende yurt disindayin yolladim bi kac dr a ön görüsme ostedilerde gidemIorum

pinarilgin bacaklarımız benziyor, benim diz altı daha bi keskin şekilde içeri giriyor, daha kötü durumda yani. Ameliyatıma az kaldı inşallah, hala sayfaları okuyorum daha 600. sayfadayım inşallah bitiririm ameliyat gününe kadar. Arkadaşlar aranızda kilo almaya çalışan var mı, var ve alabiliyorsa ne yapıyorsunuz söyler misiniz lütfen. Kilo almam durdu sanırım

Gece yatarken muzlu balli süt ic muzlu süt bana iyi geliyor

Cok sevindim socute sonunda muradına ericeksin. Ohh bee :)
teşekkür ederim bende çok sevindim aslında kararım kesin gibi ama almış olduğum randevular var pazartesi için ist daki dr larla bide onlarır fikrini alayım yinede diyorum hepsi aynı şeyi söylerse benim içim daha rahat edecek
55 kiloyum karın bölgem yağlı. Bana kalırsa silikon istemiyorum bana biraz ürkütücü geliyor.ilerde bi sorun cıkar diye korkuyorum
karın bölgenden yeteri kadar yağ çıkar mı bilmem çocuk doğurdun ise biraz risk ama bana basenin var gibi geldi
Varla yok demek arasindaki koca bi farki anlayamadim ki... senin adina sevindim canim inslh bu sefer iyisi olur. Iyi dr bulmak cok zor yaaa..
fotoğraflardan anlamamış olabilirler bi de şöyle bir şey var maillere bazen dr lar cevap vermiyo asistanları veriyor. iyi bi dr bulmak gerçekten zor sonunda beni anlayan birini buldum ve bana hak verdi
abartısız bir saat konuştuk ben toplam bi saat konuşmamışımdır beni ameliyat eden dr ile. olabilecek riskleri ameliyatın işleyişi benim beklentimi olabilecek şeyleri şu göbeğim düzelsin ilk işim piercing taktırmak olacak

Son düzenleme:
Ayy piercing cok guldum.. zaten bana diger yazdiklarim drlar cvp vermedi ama bence yagim var simitlerde cokmu gerekiyor bilemem ama silikonda istemem kesinlikle. Peki senin ameliyat kesin yani ne zaman olmayi düsünüyorsun birde senin dr bacak yapiyormuymus?

B
Henüz çocugum yok. Ben çok yiyip kilo alamayanlardandım yaklaşık 1 yıl önce işten ayrıldım hep evdeyim artık. Gece yemek yemeyi cok seviyorum sandiviç ve üstüne birde çikolata yerim. 7-8 kilo aldım bu sayede önceden 50nin altındaydım.

bende alamayanlardanım sırf bu bacak olayı için 46 kilodan 50 ye çıktım beş ayda öküz gibi yedim işkençeydi benim için bir daha asla o kadar uğraşamam

Teşekkür ederim onu da yapayım, ben ekmeği zorluyorum bilmiyorum ne kadar doğru yapıyorum ama durdu sanki kilo alımım, ameliyattan sonra verirsem orası da sıkıntı tabi
şeker kilo aldırır insana. ama ne kadar sağlıklı oluyor bilmiyorum ben yatarken nutellalı ekmek yiyordum ve beş ögün yemek yiyordum artı hafte üc gün mantı ay çok zordu kilo almak beş ayda 4 kilo aldım

bana bağlı zamanı onu henüz konuşmadım bacak için gerek yok yağın yok ama çok istiyorsan riskleri kabul ediyorsan yaparım dedi ama zaten bi sorun yaşamışsın bu yüzden mutsuzsun ikinci bi mutsuzluğa gerek yok gayet iyisin dedi
bacak yapıyormuş yağ enj zor bi ameliyat değil yapıyoruz dedi.

bende alamayanlardanım sırf bu bacak olayı için 46 kilodan 50 ye çıktım beş ayda öküz gibi yedim işkençeydi benim için bir daha asla o kadar uğraşamam
O zaman kilo için cok kasmamıza gerek yok yani. Benim kilolar da göbek ve kollarda toplanıyor cok gıcık birsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…