Bacak dolgusu yaptıran var mı?

bana bağlı zamanı onu henüz konuşmadım bacak için gerek yok yağın yok ama çok istiyorsan riskleri kabul ediyorsan yaparım dedi ama zaten bi sorun yaşamışsın bu yüzden mutsuzsun ikinci bi mutsuzluğa gerek yok gayet iyisin dedi
bacak yapıyormuş yağ enj zor bi ameliyat değil yapıyoruz dedi.[/QUOTE. Kendini Sıkma Kafanı rahat tut uykuna dıkkat et alırsın inanki bende kilo vericem diye sıtreese giriyorum daha çok alıyorum:eek:

teşekkür ederim bende çok sevindim aslında kararım kesin gibi ama almış olduğum randevular var pazartesi için ist daki dr larla bide onlarır fikrini alayım yinede diyorum hepsi aynı şeyi söylerse benim içim daha rahat edecek

karın bölgenden yeteri kadar yağ çıkar mı bilmem çocuk doğurdun ise biraz risk ama bana basenin var gibi geldi

fotoğraflardan anlamamış olabilirler bi de şöyle bir şey var maillere bazen dr lar cevap vermiyo asistanları veriyor. iyi bi dr bulmak gerçekten zor sonunda beni anlayan birini buldum ve bana hak verdi
abartısız bir saat konuştuk ben toplam bi saat konuşmamışımdır beni ameliyat eden dr ile. olabilecek riskleri ameliyatın işleyişi benim beklentimi olabilecek şeyleri şu göbeğim düzelsin ilk işim piercing taktırmak olacak :KK70:
Bencede aklında kalmasın randevu aldığın doktorlara da bi git konuş herşeyi denedim dersin için rahat olsun. Buarada herkese mutlu yıllar :) ve sağlıklı yıllar :)

bana bağlı zamanı onu henüz konuşmadım bacak için gerek yok yağın yok ama çok istiyorsan riskleri kabul ediyorsan yaparım dedi ama zaten bi sorun yaşamışsın bu yüzden mutsuzsun ikinci bi mutsuzluğa gerek yok gayet iyisin dedi
bacak yapıyormuş yağ enj zor bi ameliyat değil yapıyoruz dedi.[/QUO evet basit olabilir ama sonucu onemli bir yeri yaparken digerinide delik desik girinti cikinti yapmasin önemli olan sonuc. Adi neydi canin senin dr bide ona soralim

Kendini Sıkma Kafanı rahat tut uykuna dıkkat et alırsın inanki bende kilo vericem diye sıtreese giriyorum daha çok alıyorum:eek:
yok artık almak istemiyorum yaş oldu 30 ileridi sıkıntı çıkmasın formumu yeteri kadar bozdum bu ameliyat için daha fazla bozulmasın düzelticem diye uğraşıyorum

evet basit olabilir ama sonucu onemli bir yeri yaparken digerinide delik desik girinti cikinti yapmasin önemli olan sonuc. Adi neydi canin senin dr bide ona soralim
yani açık konuştum ben dr la bu işi bizim bildiğimiz iki kişi var ist da yapan aslında bizim bildiğimiz değil bize bildirilen bunlar çünkü google a bacak estetiği yazınca bir sürü isim çıkıyo özellikle reklam sponsor olarak çıkanlar neden onlara ameliyat olan göremiyoruz bi düşünmemiz lazım bunu.

dr un ismini veremem bana bir şartla göbeğimi düzelteceğini söyledi oda buraya isim yazmamam koşuluyla bende söz verdim ama prof diyeyim :)

yani açık konuştum ben dr la bu işi bizim bildiğimiz iki kişi var ist da yapan aslında bizim bildiğimiz değil bize bildirilen bunlar çünkü google a bacak estetiği yazınca bir sürü isim çıkıyo özellikle reklam sponsor olarak çıkanlar neden onlara ameliyat olan göremiyoruz bi düşünmemiz lazım bunu.

dr un ismini veremem bana bir şartla göbeğimi düzelteceğini söyledi oda buraya isim yazmamam koşuluyla bende söz verdim ama prof diyeyim :)
Himm anladim canim odami biliyor kk yi

Himm anladim canim odami biliyor kk yi
burayı bilmeyen yok ama herkes buradan "nemalanmıyor" dr a gittiğiniz de şöyle bir soru soruluyor beni nerden buldunuz kk dan diyorsunuz bunu not alıyor sebebi nedir düşünmek lazım.

ben çok açık konuştum dr ile ıdı vıdı olan biten her şey ile oda bana hak verdi ve kabul etti. tek şartı bu işte

burayı bilmeyen yok ama herkes buradan "nemalanmıyor" dr a gittiğiniz de şöyle bir soru soruluyor beni nerden buldunuz kk dan diyorsunuz bunu not alıyor sebebi nedir düşünmek lazım.

ben çok açık konuştum dr ile ıdı vıdı olan biten her şey ile oda bana hak verdi ve kabul etti. tek şartı bu işte
Sarti uymakta fayda var. O güveni verdiyse ki vermiste:KK9:

Yeni yilinizi kutlarim arkadaslar pek giremiyorum foruma artik ameliyat olanlardanim sunu diyebilirim bilekde yag tutmuyo bu 1,alinan yerlerde illakide belli oluyor bunu ameliyat olmayan ark. Bilmesini isterim ama benim icin cok önemliydi kisa giyemeyen biri olarak bazi risikolari göze almisdim bacak ameliyatinda diz alti cok güzel doluyo düzelme sansi da cok iyi ama sadece bileklerde tutunma sansi cok az ve benimde eridi üst iyi düzgün ama bileklerde hepsi eridigi icin yine kisa giyemiyorum,hepinize saygilar

Yeni yilinizi kutlarim arkadaslar pek giremiyorum foruma artik ameliyat olanlardanim sunu diyebilirim bilekde yag tutmuyo bu 1,alinan yerlerde illakide belli oluyor bunu ameliyat olmayan ark. Bilmesini isterim ama benim icin cok önemliydi kisa giyemeyen biri olarak bazi risikolari göze almisdim bacak ameliyatinda diz alti cok güzel doluyo düzelme sansi da cok iyi ama sadece bileklerde tutunma sansi cok az ve benimde eridi üst iyi düzgün ama bileklerde hepsi eridigi icin yine kisa giyemiyorum,hepinize saygilar
mutlu yıllar ikinci seansta hallolur bilekler merak etme. peki yağ alınan yerler belli dedin bu iyi anlamda mi kötü anlamda mı

20160101_145111.jpg
20160101_145111.jpg bunlarda benim bacaklar.adam olur mu ki???

B

Henüz çocugum yok. Ben çok yiyip kilo alamayanlardandım yaklaşık 1 yıl önce işten ayrıldım hep evdeyim artık. Gece yemek yemeyi cok seviyorum sandiviç ve üstüne birde çikolata yerim. 7-8 kilo aldım bu sayede önceden 50nin altındaydım.
Ben de öyle ne kadar yesem de kilo alamıyorum, sigara kullanıyorum çocuk da olunca sürekli hareket halinde olduğum için kilo aynı duruyo ama 2 aydır yatmaya yakın yemeye gayret ediyorum kilom da arttı öyle olunca ama ne bileyim alabilirsem daha çok alayım diyorum yağ yetersiz derse kalcak yine, silikondu ilk kararım ama ondan da korkmaya başladım

şeker kilo aldırır insana. ama ne kadar sağlıklı oluyor bilmiyorum ben yatarken nutellalı ekmek yiyordum ve beş ögün yemek yiyordum artı hafte üc gün mantı ay çok zordu kilo almak beş ayda 4 kilo aldım
Evet ben de bi ara nutellaya çok yüklendim ama kaşıkla yiyodum inan bana mısın demiyodu, dişlerim de mahvoldu, ekmekle de yemeye çalışayım. Evet kilo almak çok zormuş gerçekten midem almıyo kabul etmiyo yani daha fazlasını ama ben hala yemeye çalışıyorum çatlayacağım bi gün

X