Bacak dolgusu yaptıran var mı?

digucum yani bilmiyorum seni etkilemek istemiyorum ama söylemek istediğim eğer gerçekten çok zayıf ve çarpıksa bir seferde olmayabilir yani bende öyle oldu eski haline göre tabiki fark var ama tam istediğim sonuç bu değil dün doktorun asistanı aradı durumumu sordu şikayetlerin varmı diye sordu benim doktordan yana zaten bi şikayetim yok ilgili biri gerçekten ama sorun zayıflıktan ve yağların azlığından kaynaklandığı için yapılcak bişey yok sabredip bi ikinci operasyon olabilir.. Bence bir Ahmet Bey'le de görüş superdy yöntemi gerçketen tek seferde iş yaracaksa onu yaptırabilirsin gerçi o biraz pahalı ama tek seferde kurtulmuş olabilirsin... Tabi yine tercih senin...Benim bacaklarımda eskiye göre biraz daha iyi fırsatını bulabilirsem bu aralar çekerim bi resim ama ameliyatı iki kere olmakta düşünülmesi gereken konu ilkine nasıl cesaret etmişim şaşıyorum yaniii :))

sizi üzdüğüm için bende üzgünüm ama yinelemek istiyorum bendeki açıklık fazlaydı ameliyattan sonra tabiki değişiklik var fakat benim istediğim tam ölçüde değil belki sizde direk aynı istediğiniz gibi sonuç vericek yani ben bilemem sizleri yönlendirmek istemiyorum çünkü bacak yapınızı bilmiyorum belki sizde tam istediğiniz gibi olucak bide ben zayıftım normalde bu aralar biraz daha zayıfladım miğdemle ilgili bi problem vardı yemek falan yiyemiyodum o yüzden belki zayıflayınca bacaklarımda zayıflmış olabilir ister istemez yani doktorunuz size ne diyorsa onu dikkate alın derim ben aklınızı karıştırmak istemem..

Kızlar,ben operasyon geçirdiğimden beri hiç pantolon giymedim.ılk günlere oranla yağlar biraz eridi,ama diz içindeki yağların alınması benim bacaklarımı düzgün göstermeye yetti sanırım,zaten dörd dörtlük bir isteğim yoktu.Şu an için iyi,ama ilerisini bilmiyorum.

saati konuşmadık kendisi ile ama öğlen vakti kaç olur tam bilmiyorum 2-3 fln sanırım.çünkü kimseye çaktırmadan eve dönmem lazımm

sarpo bana bi sölede bende ameliyat öncesi fotoları eklim ya.anlat bi nasıl eklicemi.birde benim bacaklarımda hiç ince değil hatta dostum bi dr ark seninkilerede dolgu yaparsa ne olur bilmem artık dedi kafam iyice karışmıştı.ama ferruh beyin bu konuda doğru bi karar vereceğini biliyorum ne istediğimi biliyor elinden geleni yapacaktır.gerisini ona bırakıyorum.diz üstünden alınan yağın benim bacaklarında düzgün durması için baya bi yeterli olur sanırım

Edge merhaba sana özelden mesaj atmaya çalıştım ama site izin vermedi. mail adresine bir mail gönderdim digucum uzantılı bir mail adresinden gelecek spam zannedip silmezsin inşallah :)
Şimdiden teşekkür ederim :)

digucum yani bilmiyorum seni etkilemek istemiyorum ama söylemek istediğim eğer gerçekten çok zayıf ve çarpıksa bir seferde olmayabilir yani bende öyle oldu eski haline göre tabiki fark var ama tam istediğim sonuç bu değil dün doktorun asistanı aradı durumumu sordu şikayetlerin varmı diye sordu benim doktordan yana zaten bi şikayetim yok ilgili biri gerçekten ama sorun zayıflıktan ve yağların azlığından kaynaklandığı için yapılcak bişey yok sabredip bi ikinci operasyon olabilir.. Bence bir Ahmet Bey'le de görüş superdy yöntemi gerçketen tek seferde iş yaracaksa onu yaptırabilirsin gerçi o biraz pahalı ama tek seferde kurtulmuş olabilirsin... Tabi yine tercih senin...Benim bacaklarımda eskiye göre biraz daha iyi fırsatını bulabilirsem bu aralar çekerim bi resim ama ameliyatı iki kere olmakta düşünülmesi gereken konu ilkine nasıl cesaret etmişim şaşıyorum yaniii :))

Camım sen bizi etkilediğini düşünerek canını sıkma tabiki sen ameliyat öncesi ve sonrası durumunu anlatacaksın, memnun kalıp kalmadığını bizi söyleyeeksin sonuçta gerçekleri söylüyorsun ve iyi ki de burda paylaşımda bulunuyorsun burada ameliyat olup da bu paylaşımları yapmış insanlar olmasaydı ben bu ameliyatı asla yaptıramayacaktım ve bu kadar çok bilgiye sahip olamayacaktım. Ben burada yazan insanların deneyimleri sayesin bu ameliatı yaptırmaya karar verdim ve biliyorumki bacak şekli ne kadar düzgün olursa o kadar iyi sonuç çıkıyor onun için de çok fazla birsey beklemiyorum sana da bütün paylaşımların için teşekkür ediyorum.

Edgecim Aklıma takılan bir şey oldu sen tek seferde işe yarayacaksa Ahmet Karacalar da super dr yaptır demişsin. Ben Ferruh Beyle görüştüğümde bana super dry yöntemini kullandığını söyledi. Seninki normal yağ enjeksiyonumu yoksa super dry mı?

sarpo merhaba ben senin bacaklarını çok beğenmiştim acaba çok mu farketti, resimlerini eklermisin arkadaşım müsait olduğunda

merhaba sarpo.size özelden yazacaktım yazamıyorum..ben de ferruh beye ameliyat olmayı düşünüyorum.yazılarınızı okudum.biraz daha cesarete ihtiyacım var.yardımcı olabilirseniz sevinirim.siz olalı kaç ay oldu,tam anlamıyla ne kadar sürede iyileştim diyebildiniz.kaç gün izin almak yeterli olur sizce.enfeksiyon riski çok korkutucu.siz bir sorun yaşadınız mı.eşiniz destek oldu mu merak ediyorum.bu süreç zor çünkü.ve en önemlisi memnun musunuz kararınızdan.resimleriniz çok olumlu görünüyor.şimdiden çok teşekkür ederim. selamlar.

çok teşk. benim amelyt tarihim, 24 nisan.. elaycanın 3 çocuğu bi de bildiğim kadarıyla çok yoğun bi işi vardı, o yüzden giremiyo foruma galiba. ama ben de çok merak ediyorm onun bacaklarını, erime yoksa gördüğüm halleriyle çok güzellerdi. bence erime olsaydı, çoktan foruma girip söylerdi, sorun yok ki foruma girmeye de gerek duymuyo..
ahmet bey yeditepede prof bu arada,
destekleriniz için teşk. inşallah sorun olmaz da hepimiz kurtuluruz.

Merhaba Arkadaşlar, aslılı nın dediği gibi ben yoğunluktan giremiyorum,haftasonu bile ancak bu saatte fırsat bulabildim.geçen hafta Ahmet beye kontrole gittim resimlerimi çekti nezaman alabileceğimi sordum gülerek seneye dedi.bir sonraki randevum temmuzda,beklememin sebebi öncesi ve sonrası resimlerini birlikte eklemek içindi ama isterseniz ben çekip eklerim.lütfen beni yanlış anlamayım burada olamayışımın tek sebebi yoğunluk.aslılı,ben temmuzda olacağım ameliyatı eylüle aldım senin sonucu çok merak ediyorum inş kesin çözüm olur.opuyorumnanaktan

Merhaba
operasyon geçiren arkadaslar bacaklarinizda agri sızı var mı hala?
Ağrıların geçmesi ne kar süre aliyor?

Eleycan,Edge ve sarpo son donem resimlerinizi gönderir mısınız?

yorumlarınızı bekliyorum...

Eklentiler

• $100_1463.jpg
    $100_1463.jpg
    10,9 KB · Görüntüleme: 81
  • $100_1466.jpg
    $100_1466.jpg
    7,6 KB · Görüntüleme: 86
backlar çok güzel olmuş bi gün benim bacaklarımda böyle olur mu aceb eski hali forumda varmı ben yeni giriyorum konuya..nerde yaptırdın ve ne kadara maal oldu özel değilse paylaşır mısın..

merhaba ben uzun zamandir takip ediyordum bende 16.04 te prof dr mesut ozcana yag tansferi yaptiracagim benim bacaklarim gercekten cop gibi umarim yaglar tutar verdigim paraya cekecegim acilara deger

sarpo bacakların harikaaa....güle güle kullan..inşallah hep böyle kalır.
Öncesi resimleri bende görmek isterdim..yamukmuydu yoksa zayıfmıydı? şuanda mükemmel..yamukluk hiç yok..oldukçada dolgun görünüyor resimde.MAŞALLAH:nazar:

X