- 10 Ağustos 2015
- 37
- 3
- 29
Baş
sonra başka Dr a gittin mi bu sorunlar için çok geçmiş olsun tekrarEki Görüntüle 1706512
bu fotoğrafı buraya yüklüyorum çünkü bana olmayacağı bilgisi verilmişti böyle bir şeyin ısrarla sormama rağmen insandır olabilir dedim kendisi bana altı ay bekleyelim demişti seni böyle bırakmam ama altıncı ay gittiğimde benim yapabileceğim bir şey yok dedi arkadaşlar dr seçimlerinizi lütfen düzgün yapın yaptığı işin arkasında duramayacak kişilere kendinizi emanet etmeyin doktorum Hasan Fındık ben başka dr a yağım var mı diye gittiğimde bana 400 cc yağın çıkar demişti ama Hasan Fındık benden 1800 cc yağ çıkarmış başka dr un çıkaramayacağı yağı çıkarmaya çalışmıştır kendisine olan öz güveninden dolayı. bi tek göbeğim değil iç bacaktada dalgalanmalar var hatta sol popomda minik göçüklük uyluk kısmına doğru deride dalgalı görüntüler bana bacakların iyi oldu sen doğum yapmış birisin olacak o kadar demişti dr lipo yaparken derinin kalitesini iyi analiz etmeli bacaklarım eskiye göre güzel oldu evet ama başarı kıstaslarımda değil bu ameliyat