Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Merhaba arkadaşlar,Bugün Ferruh Beyle randevum var. O kadar heyecanlıyım ki. Bacaklarım çok zayıf ve baya eğri. Özellikle ayak bileklerim inanılmaz ince. Herkes kendi bacağının en kötüsü olduğunu düşünür. Ama gerçekten benimkiler vahim durumda hem altı hem de üstü ( ) gibi Neler yapılabileceğini bugün görüşücem. Eğer benim için yapılabilecek birşey varsa Nisan ayı sonunda yaptırmayı çok istiyorum. Daha önce Eylül Ekim demiştim ama Ağustos'ta tatil için rezarvasyon yaptırdık. Karar vermişken bir an önce yaptırmak istiyorum. Yarın erkenden size gelişmeleri yazarım...Görüşmek üzere

kızlar meraba Ahmet bey cevap yazmış yüzüm için yağ yetermiş ama bacaklarım için makrodolgu öneriyor nedir bu makrodolgu biliyormusunuz. birde ben muayeneyi 26 nisana aldım daha çok var gelmeyecek olursa daha erkenede alabilirlermiş. birde bu operasyon için lokal anestezi uygulandığı yazıyor nette olan yada olacaklar arkadaşlar genel, spinal yada lokal anestezi altındamı uygulandı/uygulanacak cry-cry sen ne zaman aldın randevunu senin alt bacaklarındamı var çarpıklık

asya anladığım kadarıyla senin bacaklar çok da çarpık değil, ya da bi resmini gönderirsen belki niçin makrolane dendiğini anlayabilirim. Doktorla yaptığımız görüşmede, çok eğri olmayan hafif bozukluklar için macrolane yeterli demişti. Ya da belki çok zayıfsındır, yağ alınacak yer yoktur.. Doktor bizim amlytı genel anesteziyle yapacak..

arkadaslar ferruh beye ilk amelıyat olan benim burdan ilk ben cesaret edıp gdp yaptrdm=) bana sammıı geldi ve buna guvenerek ferruh beyı sectm aramıza yanı katılnalar ver ben cok nadir giriyorum herseyı tam takp edemıyorum ama 4 ay olcak nerdeyse suan hcbr sıkıntım ve erımem yok ins da bole kalır.csraret eden hc dusunmeden gdp yaptrsn en azndan bunuda denendm der.ben yakında terkrr gdcem ferruh beyın yanına arada gel baklım bacaklrına dedi son durumumu bırde o görur ve bende sıze iletırım.smdılık hoscakalın

canım kusra bakma cvp cok gec oldu ama ne yaptın amelyt oldun mu paranı denklestırebldn mı sayfalrın hepsnı okumuyorm ole ara ara gecıyordm sans eseri sennkını gordum son durum ne

Günaydın herkese. Dün Ferruh Beyle görüşmem çok olumlu geçti. Özellikle Angelim ve Edge 34 sizin yaşadıklarınız baya çok büyük cesaret verdi. Burada çok fazla paylaşımım olmadı. Fakat başından beri takip ettim sizleri. Ferruh Bey bugüne kadar yaptığı ameliyatlarda bir kere revizyona ihtiyacı olan hastasının olduğunu, diğerlerinde hep yüz güldürücü sonuçlar aldığını söyledi. Operasyon hakkında detaylı bilgiler verdi ve resimler gösterdi. Beklentilerimi anlattım nelerle karşılaşabileceğimi söyledi. Yaklaşık 45 dakika sürdü görüşmemiz. Kesinlikle çok pozitif ve mütevazi bir doktor. 22 Nisan'da yaptırısam eğer 23-24 ve 25 Nisan'da evde dinlenip 26'sında işbaşı yapabileceğimi söyledi. Eşimle konuştum o da kabul etti :) Bugün tekrar görüşüp tarihi netleştireceğiz. Gelişmeler şimdilik bu kadar arkadaşlar. O kadar heyecanlıyım ki dün gece hiç uyuyamadım. Sanki yeniden doğacak gibiyim...:)

merhaba kızlar. karna ve diğer bölgelere yapılan liposakşından sonra vücudun eski haline dönmesi 6 ayı falan buluyormus. yaptıran arkadaşlar, liposakşından sonra işlem gören bölgeleriniz ne durumda? her hangi bir pütürlü görüntü, ağrı, sızı kalıyor mu? hep bacakların düzeltilmesini konuşuyoruz ama liposakşın yapılan bölgelerin durumunu çok merak ediyorum. açıkçası korkuyorum bütün yaz boyunca korseyle ve şişliklerle mi duracağım diye

efece senin adına çok mutlu oldum.benim sorunumda ayak bileklerim herçekten çook ince bi çok doktor bilege dolgu yapmıyor yada pek kalıcı olmaz diyorlar sen bununla ilğili konuştunmu benimlede paylaşırsan sevinirim

Askos Ferruh Bey Muayeneden sonra ayak bileklerin çok ince oraya da dolgu yapıcam dedi. Bütün olarak bakıldığında benim bacaklarım gerçekten ince. Burada yaptıran öncesi ve sonrası resimleri ekleyen arkadaşların bacakları benimkine göre oldukça iyi. 49 Kiloyum. Sadece göbeğimde ve bel bölgemde biraz yağ var. Bunun yeterli olabileceğini söyledi. Ben genel olarak bacak inceliğimden memnunum. Fakat bilekler çok ince diz kapağına kadar devam ediyor. ve nerdeyse parantez şeklinde aradaki boşluk kapanırsa ve bilekler biraz daha kalınlaşırsa sorun giderilebilir. Benim için önemli olan bilekten dizkapağına kadar olan bölüm. Dr.a tüm bunları anlattım o da aradaki boşluğun kapatıp bilekleri kalınlaştırabileceğini söyledi.En kötü ihtimalle %40 kalıcı olacağını fakat operasyonu geçiren tüm hastalarının çok memnun olduğunu söyledi. Bir de sigarayı azaltmam gerektiğini kalıcılığın bununla da ilgili olduğunu özellikle belirtti.

ben lipo yaptırmıştım, göbek ve bel çevresine .çöküntü yok hiçbiryerimde ama ben bu formla cok geç karşılaştım eğer önce burda yazılanları okusaydım başka bir doktor tercih ederdim . çökme dalgalanma olmadı ama yeterince yağ almadığı için birkere daha olmayı düşünüyorum .şişlikte öyle aylarca sürmüyor bir ,bir buçuk ay şişliklerin çoğunluğu iniyor korseyide en fazla bir ay giyiyorsun ben tecrübemi anlattım arkadaşım ama unutmaki herkesin tecrübesi kendine özel ben de olmayan başkasında olmuş olabilir

efece görüşmenin olumlu geçmesine çok sevindim senin bacaklarını çok merak ediyorum resmini eklesen sende 49 kilosun doktor bana yeterli yağ çıkmayabilir dedi ama tabi verdiğim bilgilere göre henüz yüz yüze görüşmedik bende bugün resmimi eklemeye çalışıcam makrodolgunun ne olduğunu bilmiyordum aslılı teşekkür ederim sanada makroline olduğunu belirtmişin tabi böyle aratınca nette videolara kadar herşey var baya araştırdım videoları izledim işlemide çok kolay ama maalesef kalıcı değil her yıl tekrarlatmak gerek buda nerden baksak vardır 4000-5000 tl her yıl bukadar para vermekte hiç akıl karı değil bakalım benimde görüşme günüm geldiğinde olumlu geçer çünkü bıktım artık yıllardır çarpık bacaklı olmaktan forumda bazı arkadaşların fotolarını gördüm benim kadar çarpık olanı hiç yok benimkiler gerçekten çok çarpık tam parantez haftaya tüm sayfaları okuyacağım ilk zamanlar 200 . cü sayfaya kadar ara ara takip ettim ama olumlu sonuç alan çok nadir olunca bende bir süre konuya bakmadım son girdiğimde güzel gelişmelerin olduğunu görünce bende o kadar çok ümitlendimki anlatamam inş hepimiz istediğimiz bacaklara kavuşabiliriz...

Asya 83 49 kiloyum evet. Fakat 2 doğum yaptım, göbek ve bel çevremde yeterince yağ olduğunu söyledi Ferruh Bey. Bacaklarımın bu akşam resmini çekip yarın sabah saatlerinde buraya yüklemeye çalışıcam. Ama dalga geçmek yok tamam mı :) Nasıl resim ekleneceği hakkında en ufak bir fikrim yok mesaj sayısı önemli mi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

efece senin adına çok sevindim umarım istediğin gibi olur aslında bende çok cesaretlendim hamiş olmasam hemen haftasonu koşa koşa gidip yaptırcam, inşallah biter bu sıkıntımız, bi de efece fiyat konusunda diğer arkadaşlarla aynı mı? yoksa bazı doktorlar gibi talep görünce fiyat arttırma yoluna mı gitmiş bunu merak ediyorum

Görüşmenin sonunda maliyetini sordum. 2500 TL olduğunu söyledi. 2009 yılında 2000 TL imiş. Bu siteden bahsettim.Hatta burada okuduğum yorumların beni kendisine yönlendirdiğini belirttim. Yaptırmayı isteyen, düşünen çok fazla kişi olduğunu fiyat konusunda yardımcı olup olamayacağını sordum, kibarca fiyatlarını uygun olduğunu söyledi. Mehtap 0606 sanada kolay doğumlar diliyorum. Bebeğini sağlıkla kucağına aldıktan sonra inşallah sen de yaptırırsın.

efece paylaşımın için teşekkür ederim inşallah herşey gönlünce olur senin amaliyatın ve sonucunu merakla bekliyorum tabi resimlerini de

edge nasılsın... bizi bırakmadığın için sağol... ağrın sızın varmı? erime durumun nasıl ? birde kısa etek yada elbise giymeye cesaret edebildin mi?

digucum gerçeği söylemek gerekirse memnun değilim çünkü istediğim gibi olmadı eskiye göre tabikii fark var ama istediğim ölçüde bi farklılık değil çok zayıf olanlar için bence yağ enjeksiyonu çok sağlıklı olmuyor yada yağ bulunursa bir kaç defa yaptırmak gerekir mutlaka. Yağ alınanan ve eklenen yerdeki izlere gelince ameliyat yaptırdıktan sonra hemen bence bikini giyipte gezilmez çünkü izler öyle hemen geçmiyor benim iki aya yaklaştı fakat izler duruyor renk farklılığı var haliyle.

kızlar işte benim çarpık bacaklarım operasyon geçirmiş ve geçirecek tüm arkadaşlar fotolarını eklerlerse çok sevinirim özellikle operasyon öncesi ve sonrası eklemeyen arkadaşlar varsa eklesinler çünkü onlardaki değişimler benim için çok önemli

edge ya ama fark var diye seviniyordun.sonuçta eskisinden daha iyi onu düşünerek bozma moralini arkadaşım.Sana bişi sorcam bu yağ alınan yerlerde bi pürüzlük varmı?izler daha duruyor derken neredeki izler cnm ya çok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…