Bacak dolgusu yaptıran var mı?

angelim tşk ederim biz 3-4 kişi olduk galiba efece de bize dahil olursa ben nisan da olucam durum aynı.digucumda bişi demedi.bize akıl ver cnm ya

edge liposakşın sonrası pürüzden bahsediliyor ya karın cildinde öle bişiler oluyor mu
belkide sende olmadı başkasında oluşabilme şansı var mı.bir bilgin var mı cnm yaa

asya83 bacakların çok kötü degil bence hatta bacak boyun uzun şanslısın bile biraz yag eklenince dahada iyi olur herşey gönlünce olsun edge bacaklarının görüntüsü degil yagların eriyip erimediği daha önemli bence eger yaglar erimediyse bikez daha yaptırdıgında tamda istediğin gibi olur

pürüz derken tam olarak ne anlamadım canım bende pürüz yok göbeğimden üst bacak yan kenarlarından yağ alındı benden diz içlerine enjekte edildi yani her operasyon olan yerde iz var doktor enjekte ucu kadar diyor ama daha büyük iz ve şuan hala bende belli başka arkadaşları bilemem bariz belli hemde öyle silik bi iz değil... etek henüz giymedim giymeyide düşünmüyorum şu aralar tam istediğim seviyeye ulaşana kadar il ameliyat olduğunda bacaklar şiş oluyor daha güzel gözüküyor o sonra o şişlik bir ay gibi bi süre sonra iniyor işte o indiği anda bende öyle çok dolgun gözükmüyor bacaklarım zaten çok zayıfım vücut olarak alınan yağlar ancak yetmiştir bundan sonrada yağ çıkarmı bilmem :)

şimdi baktımda asyanın bacak şekline benimkine benziyor ama benim bacaklarımın iç kısımları daha ince olduğu için daha çarpık görüntüsü oluşturuyor ve yağ eklenmiş hali neredeyse asyanın ki gibi yani çok zayıf olunca ancak bu kadar olabiliyor

Görüşmenin sonunda maliyetini sordum. 2500 TL olduğunu söyledi. 2009 yılında 2000 TL imiş. Bu siteden bahsettim.Hatta burada okuduğum yorumların beni kendisine yönlendirdiğini belirttim. Yaptırmayı isteyen, düşünen çok fazla kişi olduğunu fiyat konusunda yardımcı olup olamayacağını sordum, kibarca fiyatlarını uygun olduğunu söyledi. Mehtap 0606 sanada kolay doğumlar diliyorum. Bebeğini sağlıkla kucağına aldıktan sonra inşallah sen de yaptırırsın.

Teşekkür ederim inşallah arkadaşım...

kızlar edge nin resimleri olan varmı ameliyat öncesi ve sonrası varsa özelden resim gönderiliyorsa gönderebilirmisiniz.
siz birde beni dar pantolonla göreceksiniz :)
bu aralar kafayı okadar taktımki dün gece rüyamda Ferruh beye muayeneye gittiğimi gördüm hatta ameliyat oluyordumki uyandım :)

bayanlar herkese mrb ....
okudum bastan beri yazilanlari ....
gercekten ayni sorun bendede var cozum bulan arkadaslar adina cok sevindim :)darisi basimiza diyelim ins.resimleri goremiyorum yardimci olurmusunuz ?
bende sporla duzelir kas yaparim aradaki farki kapatirim diye dusunuyordum ama cok zor olucak bu .
simdi para biriktirmeye baslicam ve kesinlikle yaptircam bu ameliyati ...

2500 ytl yazmissin
peki dr nerde cnm istanbul dami ?
artik seneye kadar anca biriktiririm :) artik seneye oluruz allah izin verirse...

edge34 hani yağ alınan yerlerde girinti çıkıntı oluşumundan rahatsız oldukları gibi bişiler okumuştumda liposakşın bölümünde ondan bi sorayım dedim.peki sarpo ile görüştünmü.onun izleri nasılmış

sarpo bu aralar girmediğinden onu unuttuk. sarpo sen nasılsın? senin ağrın sızın varmı? umarım erime yoktur. edge ameliyat izlerinin çok belirgin olduğundan bahsediyor. sendede öylemi?

digucum gerçeği söylemek gerekirse memnun değilim çünkü istediğim gibi olmadı eskiye göre tabikii fark var ama istediğim ölçüde bi farklılık değil çok zayıf olanlar için bence yağ enjeksiyonu çok sağlıklı olmuyor yada yağ bulunursa bir kaç defa yaptırmak gerekir mutlaka. Yağ alınanan ve eklenen yerdeki izlere gelince ameliyat yaptırdıktan sonra hemen bence bikini giyipte gezilmez çünkü izler öyle hemen geçmiyor benim iki aya yaklaştı fakat izler duruyor renk farklılığı var haliyle.

Edge cevapladığın için çok teşekkür ederim. Yazdıklarını görünce üzüldüm. çünkü hepimiz ameliyat olan arkadaşların olumlu sonuçlarına sevinip olumsuz sonuçlarına üzülüyoruz ayrıca olumsuz sonuçlar bizi de psikolojik olarak etkiliyor. Ben ameliyatı kesin yaptıracağım ama senin bu en son yazdıklarından sonra yine kafam karıştı Ferruh Bey mi Ahmet karacalar mı? kafayı yemek üzereyim. Benim bacaklarım gerçekten çok çarpık Aslılı resimlerimi gördü bilir yani gerçekten yamuk, abartmıyorum. Onun için de tek seferde olumluısonuç alacağım birine ameliyat olmak istiyorum.
Hakkımızda hayrılısı bakalım

angelim tşk ederim biz 3-4 kişi olduk galiba efece de bize dahil olursa ben nisan da olucam durum aynı.digucumda bişi demedi.bize akıl ver cnm ya

Canım be nyazdım aslında sen görmedin sanırım. Nisan sonunda ameliyat olmayı düşünüyorum ama az önce Edge nin yazdıklarını okudum yine doktor konusunda kararsız kaldım offf offff

Selam arkadaşlar. Bugün Ferruh Bey'in sekreteriyle konuştum. Operasyon için 22 Nisan ya da 30 Nisan için randevu aldım. 22 Nisanda izin almam biraz zor gibi görünüyor fakat 30 Nisanda bir problem yok. Edge'nin memnun olmayışı açıkçası beni biraz tedirgin etti. Benim bacaklarım da çok zayıf istediğim gibi olmazsa çok üzülürüm. Beklentilerimi çok yüksek tutmamaya çalışıyorum. Barby bacağı hayal etmiyorum ama aradaki açıklığın da kapanması lazım. Zaten Ferruh Beye herşeyi anlattım umarım hayal kırıklığına uğramam...

ben lipo yaptırmıştım, göbek ve bel çevresine .çöküntü yok hiçbiryerimde ama ben bu formla cok geç karşılaştım eğer önce burda yazılanları okusaydım başka bir doktor tercih ederdim . çökme dalgalanma olmadı ama yeterince yağ almadığı için birkere daha olmayı düşünüyorum .şişlikte öyle aylarca sürmüyor bir ,bir buçuk ay şişliklerin çoğunluğu iniyor korseyide en fazla bir ay giyiyorsun ben tecrübemi anlattım arkadaşım ama unutmaki herkesin tecrübesi kendine özel ben de olmayan başkasında olmuş olabilir

Beyube cevabın için teşekkür ederim. İzmirde Ufuk Bilkay'dan randevu alacağım. yağ enjektesi ile 2 ya da 3 defada sonuç alabiliyoruz demişti. acaba çok az yağ mı alıyor? senin doktorunda mı 2- yada 3 sefer gerekir demişti?

efece 22 nisanda olursa aynı gün oluyoruz demektir:)bende izin aldım 22 nisanda olucamm daha sonra izin almam zor

Çok sevindim Ayaz06. Ferruh Bey demişti 22 Nisanda bir ameliyatım daha var diye. Demek o sensin. Bu gün saati netleştiricem. Çünkü işten izin alıcam oğlumu okuldan alıcam akşam 5'i bulur oraya varmam. Sen kaçta ameliyat olacaksın. Belki görüşebiliriz. Birbirimize destek oluruz en azından...:)

zeni ufuk bey gerçekten çok iyi bi doktor ben doktor araştırırken en çok tafsiye alan doktordu kimse mucize beklemesin yagların en fazla yüzde kırkı kalıyor buda en az iki kere amaliyat demek umarım hepimiz en kısa sürede bu derten kurtuluruz

X