Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görüşmenin sonunda maliyetini sordum. 2500 TL olduğunu söyledi. 2009 yılında 2000 TL imiş. Bu siteden bahsettim.Hatta burada okuduğum yorumların beni kendisine yönlendirdiğini belirttim. Yaptırmayı isteyen, düşünen çok fazla kişi olduğunu fiyat konusunda yardımcı olup olamayacağını sordum, kibarca fiyatlarını uygun olduğunu söyledi. Mehtap 0606 sanada kolay doğumlar diliyorum. Bebeğini sağlıkla kucağına aldıktan sonra inşallah sen de yaptırırsın.
digucum gerçeği söylemek gerekirse memnun değilim çünkü istediğim gibi olmadı eskiye göre tabikii fark var ama istediğim ölçüde bi farklılık değil çok zayıf olanlar için bence yağ enjeksiyonu çok sağlıklı olmuyor yada yağ bulunursa bir kaç defa yaptırmak gerekir mutlaka. Yağ alınanan ve eklenen yerdeki izlere gelince ameliyat yaptırdıktan sonra hemen bence bikini giyipte gezilmez çünkü izler öyle hemen geçmiyor benim iki aya yaklaştı fakat izler duruyor renk farklılığı var haliyle.
angelim tşk ederim biz 3-4 kişi olduk galiba efece de bize dahil olursa ben nisan da olucam durum aynı.digucumda bişi demedi.bize akıl ver cnm ya
ben lipo yaptırmıştım, göbek ve bel çevresine .çöküntü yok hiçbiryerimde ama ben bu formla cok geç karşılaştım eğer önce burda yazılanları okusaydım başka bir doktor tercih ederdim . çökme dalgalanma olmadı ama yeterince yağ almadığı için birkere daha olmayı düşünüyorum .şişlikte öyle aylarca sürmüyor bir ,bir buçuk ay şişliklerin çoğunluğu iniyor korseyide en fazla bir ay giyiyorsun ben tecrübemi anlattım arkadaşım ama unutmaki herkesin tecrübesi kendine özel ben de olmayan başkasında olmuş olabilir