bi ara bu çökme değil yağ alındı göbekten deri gevşek vs demişti ama aylık fotolarda bile belli oluyordu üçgenimsi bi hat vardı karşıdan bakılınca en son görüşmemizde spor ve sıkılaşmayı sağlayan bu cihaz önerdi kendisinin yapabileceği bir şey yokmuş malesef .peki doktorunuz bi açıklama yaptımı bu çökmeler neden olmuş? birde özel olmazsa yaşınız kaç?ben 31 yaşındayım.
Merhaba. Mesajinizi yeni gordum, o yuzden cevap biraz gecikti kusuruma bakmayin. Ben memnunum, evet cok olmadi henuz ama bastan beri hic pisman olmadim. Ameliyat cok basit, sonrasida cok problemli degil. Bence korkulcak birsey yok. Ben A.Kar. oldum Istanbulda. Herseyiyle cok memnun kaldim. Fiyata gelince silikon+yag+hastane vs. 12bin gibi bi fiyat oldu.Çok geçmiş olsun canım. Bende silikon düşünüyorum sen memnun musun inşallah istediğin gibi olur. Operasyondan çok korkuyorum ben ya. Sen kime ameliyat oldum bir de mümkünse fiyat bilgisi paylaşabilir misin. Çok teşekkür ederim.
Slm vanilla senin bileklere konmadi dimi bende oldum carsamba ameliyat pek memnun diilim yarin muayeneye gidip görüscem bandajlar cok dar ve corapda öyle ben en cok bileklere istemisdim koymus ama belli degil pek
Arkadaslar bu arada elimde bir kez bile kullanmadigim sadece evde deneme acli taktigim bacak sekillendirici silikon var. Almayi dusunen olursa yardimci olabilirim
.Arkadaslar bu arada elimde bir kez bile kullanmadigim sadece evde deneme acli taktigim bacak sekillendirici silikon var. Almayi dusunen olursa yardimci olabilirim
benim dr hastane isminden belliCok gecmus olsun momo hersey iyi gecmis sevindim iyi görünüyo arasi baya kapanmis bandajlar cikinca 3hafrada corapdan kurtulunca tam belli olur tekrar gecmis olsun kime ameliyat oldugunu özelden yazarmisin
Evet sizin hastane Salı gunu kontrole gidicem o zaman mı corap giyicem acaba bem sanki corap giymiycekmisim gibi anladım :) siz ne zaman giymistinizbenim dr hastane isminden belli
çorap falan yok rahat ol sadece sıkı bi tayt giyeceksin. üst bacaklar kalınmış sadece altta çok kusur göremedim ben biraz diz altı baldır tmmdırEvet sizin hastane Salı gunu kontrole gidicem o zaman mı corap giyicem acaba bem sanki corap giymiycekmisim gibi anladım :) siz ne zaman giymistiniz
Göbegimden alındıçorap falan yok rahat ol sadece sıkı bi tayt giyeceksin. üst bacaklar kalınmış sadece altta çok kusur göremedim ben biraz diz altı baldır tmmdır
yağın nerden alındı basen mi
geçmiş olsun bana kalırsa üç gün wc harici kalkmayın fazla yatınGöbegimden alındı