Bacak dolgusu yaptıran var mı?

geçmiş olsun bana kalırsa üç gün wc harici kalkmayın fazla yatın
Cok tesekkur ederim rahat yuruyorum cok sıkıntım yok aslında ancak yine uzun sure ayakta kalmamamı onerdi asistan bayan
Gobegimdeki bandaj kalın biraz pzt gunu ise giderken onu iyi gizlemem gerekecek :)

Kızlar tam üç ay önce bugün silikon + yağ operasyonu geçirmiştim ve muhtemelen tam da bu saatlerde göz yaşları içinde uykusuz bir gece geçiriyordum, zor günler geçirdim hiç geçmeyecekmiş gibi hissettiren zamanlardı, şimdi iyiyim şükürler olsun, operasyon olmadan önce insan foto görmek istiyor birinden fikir almak istiyor ve çok korkuyor birinin tesellisini bekliyor, karar verme sürecinde olan arkadaşlar için yazıyorum bu mesajımı... Öncelikle bilmelisiniz ki operasyon bahsedildiği kadar kolay bir şey değil benim hem yağ hem silikon olduğu için sanırım aksamadan yürümem bir buçuk ayı buldu, bu süre sadece yağ trans. Yaklaşık 20 gün oluyormuş, işe gitmek için silikon olacaklar için söylüyorum önünüzde en az 40 gününüz olmalı ve cebinizde biriktiridğiniz bolca SABIR bulunmalı ,benim gibi sabırsız biriyseniz yandınız, her gün anneme "Ben tekrar eskisi gibi yürüyemeyeceğim galiba." deyip durdum bir ay boyunca Ben A. K'ya ameliayt oldum ilk gün çok ağrım oldu ama sabahında kontrole gelmedi ameliyattan sonra arayan soran olmadı, dedim bunlar beni kesti biçti bıraktılar, bunu ilk defa yapmadığı için kendinden emindi adam ama ben biraz daha ilgi bekledim açıkçası her neyse ilgisizliği dışında işini gerçkten iyi yapıyor,sonuçtan memnunum şimdilik tabi ileri için ne olur Rabbim e dua ve şükür ile bekliyorum. Ve son olarak şunu diyebilirim ki , düşünmeden rahatça giyinebilmek bir özgürlükmüş , zor günleri saymazsam şimdi iyi ki diyorum, özgürlüğünüzü satın almaktan korkmayın eğer imkanınız varsa yaptırın arkadaşlar , umarım her şey gönlünüzce olur , sevgiler

zor günler geçirmişsin ama geride kaldı artık silikon aslında o kdr zor olmamalı ama herkesin ağrı eşiği gerçekten farklı mutluysan gerisi mühim değil

Geçmiş olsun ameliyat olanlara.. Slikonu bende yaptırmak istiyorum. Bana biri özelden açıklama yapabilirmi.. Hastane ücret süreç Nasıl ...

Büyük gecmis olsun cnm sana yeni bacaklarinla mutluluklar dilerim

Cok gecmis olsun .Benim kardesimde silikon +yag yaptırdı 3 yıl once, ilk bir hafta yurumekte cok zorlandı daha sonra yavas yavas yuruyebildi , en rahat topuklu ile yuruyordu, iyilesmesi 1 ayı buldu ancak sonuc cok guzel oldu cok memnun kaldı

Bende yağ dolgusu istiyorum.suan araştırıyorum.yardımcı olacak kimse yokmu
yardımcı olayım yağın yeterli mi önce bunu öğren kendinde bilebilirsin basen simit göbek vs ele gelen yağın var mı ?
var ise sıra dr seçiminde

tek önerebileceğim dr şu an ankarada fb çünkü asimetrikde yapsa yaptığı işin arkasında duruyor ve düzeltiyor

ist da olacağım diyorsan da iki Dr var ak ve hf ben kendim hf ye oldum. bunlar benim bildiklerim ama estetik internationalda yücel bey var netten araştırıp ona da gidebilirsin. bi tek burda adı geçen dr lara bakma bi sürü dr var birilerinin onlarada gitmesi lazım .

Kızlar merhabaaa :)
Yarın istanbuldaki şu ünlü doktarların birine muayeneye gidicem. Ameliyatı çok istiyorum ama bi yandan da korkuyorum bi yıl sonra bacak eski haline dönücek mi.
Aranızda yaklasık 10-12 ay önce yağ enjeksiyonu yaptırıp hala iyiki yaptırmışım diyenler var mı. Alacağım riske değicek mi yoksa degmicekmi çok merak ediyorum doğrusu.
Bir de amliyattan sonra yaklaşık on gün dinlenip ardından günlerce ayakta kalacağı bir işi yapanlar var mı. İşim gereği çok ayakta kalıcam çok hareket edicem. Yağların erimesi kolaylasırmı yoksa on gün dinlenme yeterli mi?
Yardımcı olabilicek varsa çok sevınırım. Çok fazla tereddütüm var :)

Selser merhaba, şuan özelden mi mesaj atıyorum yoksa genele mi düşücek bilmiyorum :) bir yıl gecmesıne ragmen memnun kalmana cok sevındım :) doktorun kimdi özelden yazabilirmisin. Bir de önceki ve sonraki fotoların var mı? Çok teşekkür ederimmm

T

Tşk ederim ... Bana özelden yazarmısın isimleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…