Kızlar tam üç ay önce bugün silikon + yağ operasyonu geçirmiştim ve muhtemelen tam da bu saatlerde göz yaşları içinde uykusuz bir gece geçiriyordum, zor günler geçirdim hiç geçmeyecekmiş gibi hissettiren zamanlardı, şimdi iyiyim şükürler olsun, operasyon olmadan önce insan foto görmek istiyor birinden fikir almak istiyor ve çok korkuyor birinin tesellisini bekliyor, karar verme sürecinde olan arkadaşlar için yazıyorum bu mesajımı... Öncelikle bilmelisiniz ki operasyon bahsedildiği kadar kolay bir şey değil benim hem yağ hem silikon olduğu için sanırım aksamadan yürümem bir buçuk ayı buldu, bu süre sadece yağ trans. Yaklaşık 20 gün oluyormuş, işe gitmek için silikon olacaklar için söylüyorum önünüzde en az 40 gününüz olmalı ve cebinizde biriktiridğiniz bolca SABIR bulunmalı ,benim gibi sabırsız biriyseniz yandınız, her gün anneme "Ben tekrar eskisi gibi yürüyemeyeceğim galiba." deyip durdum bir ay boyunca
Ben A. K'ya ameliayt oldum ilk gün çok ağrım oldu ama sabahında kontrole gelmedi ameliyattan sonra arayan soran olmadı, dedim bunlar beni kesti biçti bıraktılar, bunu ilk defa yapmadığı için kendinden emindi adam ama ben biraz daha ilgi bekledim açıkçası her neyse ilgisizliği dışında işini gerçkten iyi yapıyor,sonuçtan memnunum şimdilik tabi ileri için ne olur Rabbim e dua ve şükür ile bekliyorum. Ve son olarak şunu diyebilirim ki , düşünmeden rahatça giyinebilmek bir özgürlükmüş , zor günleri saymazsam şimdi iyi ki diyorum, özgürlüğünüzü satın almaktan korkmayın eğer imkanınız varsa yaptırın arkadaşlar , umarım her şey gönlünüzce olur , sevgiler