bunu böyle yazmanız doğru değil sorun yaşayan arkadaşlar var derken evet yaşayanlar var biri de benim ama boy boy foto koyuyorum buraya albümüme yaşanan problemler bütün dr larda var a k da da var f b dede var herkes özelden dile getiriyor getirmiyor ben sadece objektif davrandım ama sanırım yanlış anlaşılmış bu durum sanıyor musunuz a k perfect ya da fb a k ya silikon taktırıp pişman olup sonra tekrar ücret ödeyerek yağ yaptıranlar var
erimesi ile ilgili de sorun yaşayanlar oldu ben boy boy foto koyuyorum bacağıma güvenmesem bunu yapar mıyım benden tam 1800 cc yağ alındı üstelik 49 kiloyken bazı şeyleri yazıyor olmamın amacı dr u kötülemek değil sadece başınıza gelebilecek şeylere karşı hazırlıklı olun memkolikte baseninde çökme olduğunu söylüyor kimseye demiyoruz o dr a gitme diye tam tersi ben ist da olanlara mutlaka gitmesini söylüyorum.
bazı şeyler yanlış anlaşılmış sanırım bu forumda uzaktan okuyuculuk yapmak yerine keşke bi sorup soruştursaydınız. kimseye bilgi vermeyeceğim bir daha. bazı şeyler kişiseldir özeldir geneli ilgilendirmez
ben burda sorun yaşayan arklar var derken seni kastetmedim seninle ilgili bişey deil neden böyle bir açıklama yaptığını anlayamadım! eskilere dönüp bakınca yağı tamamen eriyen arkadaşlar var.ben bu forumdaysam ki en eskiden beri okuyup bütün doktorların hastaları hakkında bilgisi olan bi insanım! kötülemekte övmekte doğru deil!