Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ameliyat olduğum gün

6.5 aylık hali

aradaki fark nasıl sizce sanki hiç erime olmamış gibi ama diz içlerim biraz eridi.

Scoute iyiki varsin cnm sen önden biz arkandan geliyoruz sevindim ya %50 düzelme olduysa cok güzel yag alinan yerlerde herhangi bir problem oldugunda hic degilse bilgimiz oluyo sayende olmayanlar icin de cesaret kendimden biliyorum karar vermek cok zor dr.secimi falan allah kolaylik versin

Değişiklik yok aslında ama Dr diz içlerine az koymuş sanırım
değişiklik pek yok ama bu iyi bir şey ilk ameliyat olduğum zaman ile arasından 6.5 ay geçti sadece hafif diz içlerinde erime oldu kilo verdiğimde inceliyor aldığımda kalınlaşıyo bu ara 48 oldum :))

Fark yok denecek kadar az cnm sonucda yag konuldu en zoruda bu kilo aldikca oralarda alicak
dimi cok fark yok ödemli hallere daha güzeldi tabi ama ameliyattan hemen sonraki fotom ödemsiz hali görüldüğü üzere ayağa kalkmışım hemde iki saat içinde falandı.

sen öyle canım sende iyi ki varsın ben objektif bir insanım benim hayatım siyah ya da beyazdan ibaret değildir giriye hiç yer vermem hayatım rengarenktir. artısı ile eksisi ile herkesin her şeyi bilmeye hakkı var. şans bizimle olsun şu göbeğim eskisi gibi olsun yaza kadar başka bir şey istemiyorum bacaklarımın bile tadını çıkaramadım mecbur Yüksel bel bikini altı aldım

Bende bugün Hasan fındıktan randevu aldım. İnşallah istediğim gibi olur umarım beni boş çevirmez ..

Estetik international ile görüşen oldu.mu biliyoruz hepimiz b c nin kendi özel tekniği var ve ist daki kendi ekibinden olan dr larda aynı cihazı kullanıyormuş bugün beni aradılar ve telefondaki sağlık danışmanı bi dr kadar bilgi verdi kök hücre mi diyi sorduğumda kendi dr umun verdiği cevaba yakın şeyler söyledi yağ hücresi ztn kök hücreden çok zengin olduğu için yağ transferi demek doğru değil çünkü bir tek yağ transfer edilmiyor başka dokularda mevcut ve böylece kalıcılık artıyor dendi. boş bi zamanımda gidip görüşeceğim danışman bile bu kadar bilgiliyse biz dr lardan alamıyoruz bu kadar bilgiyi .orayla görüşen varsa özelden yazabilir mi?

benim dr da hiç kök hücreden bahsetmedi yağtranferi yaptı çok fark etseydi eğer söylerdi diye düşünüyorum

acaba 3-4 yıl önce yağ dolgusu yaptıran yok mu sonuç nasıl merak ediyorum erime var mı
ben eriyeceğini sanmıyorum ilk altı ay kiloyu korumak önemli ama kilolu biriysen rejim yaparsan doğal olarak bacaktaki yağlar erime yapar ama onun harici eriyeceğini düşünmüyorum. senin dr un kimdi. a k mı

Normal yag ile kök hücrenin arasinda tabiki fark var kök hücre fiyat olarakda fazla normal yag islemden gecmeden enjekde edilirken kök h. Islemden geciyo ayrica ayriliyo geri kalan yag da cöpe gidiyo

Her insanda 48-50 yag hücresi olurmus zayiflayinca kücülür kilo aldigimizda genislermis ben özellikle kök hücre istedim bacaklardan kilo alamadigim icin insallah alabilcem bacaklardanda.....

hf yi biraz daha düşünüp araştır derim sorun yaşayan arklar var
bunu böyle yazmanız doğru değil sorun yaşayan arkadaşlar var derken evet yaşayanlar var biri de benim ama boy boy foto koyuyorum buraya albümüme yaşanan problemler bütün dr larda var a k da da var f b dede var herkes özelden dile getiriyor getirmiyor ben sadece objektif davrandım ama sanırım yanlış anlaşılmış bu durum sanıyor musunuz a k perfect ya da fb a k ya silikon taktırıp pişman olup sonra tekrar ücret ödeyerek yağ yaptıranlar var
erimesi ile ilgili de sorun yaşayanlar oldu ben boy boy foto koyuyorum bacağıma güvenmesem bunu yapar mıyım benden tam 1800 cc yağ alındı üstelik 49 kiloyken bazı şeyleri yazıyor olmamın amacı dr u kötülemek değil sadece başınıza gelebilecek şeylere karşı hazırlıklı olun memkolikte baseninde çökme olduğunu söylüyor kimseye demiyoruz o dr a gitme diye tam tersi ben ist da olanlara mutlaka gitmesini söylüyorum.
bazı şeyler yanlış anlaşılmış sanırım bu forumda uzaktan okuyuculuk yapmak yerine keşke bi sorup soruştursaydınız. kimseye bilgi vermeyeceğim bir daha. bazı şeyler kişiseldir özeldir geneli ilgilendirmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…