Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Ben sormadım doğrusu. Belki bir şey yapar. Ama şuan oraya gitme imkanım yok. Bir toparlansam arayıp konuşacağım doktorla. Belki düzeltir. Düzeltmeleri de lazım zaten. Biz bacak için popom feda olsun diyerek kalkışmıyoruz ki bu ameliyata.
çok kafaya takma spor yapmaya başla benim spor ile ortaya çıktı eski fotolarımda sağ sol popom farklıymış inceledim ama yinede bi tuhaflık var çözemedim valla :)

çok kafaya takma spor yapmaya başla benim spor ile ortaya çıktı eski fotolarımda sağ sol popom farklıymış inceledim ama yinede bi tuhaflık var çözemedim valla :)
bana 6. ayda bakalım falan demişti gittim yapabileceği bir şey olmadığını söyledi tamam belki gerçekten yapabileceği bir şey olmayabilir ama tavır ve söyleyiş şekli insanın moralini bozuyor ya da benim beklentim farklıydı bilemiyorum ameliyat sonucunda böyle bir şeyin yaşanmasını normalleştirmesi yanlış ve çözüm sunması gerekliydi. tabi bu bana has bi durum farkındayım bilinçliyim .

çocukluk döneminde aşağılanan kişiler nasıl yetişkin olduklarında narsist olabiliyorsa tam tersi fazla övülen kişilerde bu durum var eleştiriye asla tahammülü yoktur bu kişilerin.

2 aylık hallerinin fotosu var. Bir ara şimdiki hallerini de yükleyeceğim. Popoda Eşitsizlik zaten ilk bakışta fark ediliyor. Çukur da bonusu. Kontrolde doktora durumu söylemiştim ben iki yerden de eşit aldım. Ödem var şimdi düzelir demişti ama düzelmedi malesef.
Slm vanilla senin bileklere konmadi dimi bende oldum carsamba ameliyat pek memnun diilim yarin muayeneye gidip görüscem bandajlar cok dar ve corapda öyle ben en cok bileklere istemisdim koymus ama belli degil pek

benim henüz çok yeni 3 hafta oldu. Silikon +yağ. Yağ benim belimden alındı, ikinci seansta da göbek kısmından alaca
Acaba diyorum olan arkadaslar tam sonuc ne zaman belli olurki corap la tam belli diil sisme yok bende ödem yani
Bende 21 Eylülde yaptırmıştım, açıkçası ilk hafta cidden sıkıntılıydı, çorap gerçekten dar ama zaten şişmesine engel olan o çorap, antiemboli çorabı adı sanırım. Topuklarını kestiler mi? Çünkü topukları kesilmeyince inanılmaz acıtıyor. Doktor bana zamanla daha da oturacak daha güzel olacak demişti ama ben ilk halinden bile çok memnundum

Herkese merhaba. Bende 21 eylul gunu silikon+implant icin operasyon gecirdim. Hem carpiklik hem de zayiflik vardi. Iyilesme sureci sanirim biraz uzun suruyor. Topuklu ayakkabiyla daha rahat yuruyorum, ama tam olarak duzgun ne zaman yuruyebilecegim merak ediyorum :KK43: Genel anlamda agrim sizim vs yok. Benim tek skintim ameliyat sonrasi giydirdikleri corap. Cok skiyor ve ayagimin bir kismi sisiyor. 10-15 dakika cikardigimda sislik geciyor. Su corap olmasa hersey cok daha guzel olacakti, tabi birde is yerine giderken corabi kamufle etmek var.
Çok geçmiş olsun canım. Bende silikon düşünüyorum sen memnun musun inşallah istediğin gibi olur. Operasyondan çok korkuyorum ben ya. Sen kime ameliyat oldum bir de mümkünse fiyat bilgisi paylaşabilir misin. Çok teşekkür ederim.

silikon düşünmeni salık veririm çünkü benimde yağım yoktu hususi 4 kilo aldım ama bünyem yağı tutmuyo ameliyat sonrası kilo verdim ayrıca insanın vücudunda fazla yağ olmayınca da yağ alınan bölgeler düzgün olmayabiliyo göbeğimde çöküklük vardı artık onu kabullenmiştim ancak popomda çöküklük var basenden yağ alınmıştı kalçadan alınmadığını söylemişlerdi bu çöküklük nerden çıktı anlamadım yandan yuvarlak durması gereken popom köşeli gibi duruyo silikon ol kafan rahat etsin zayıfsanız asla yağı önermiyorum

Sanırım öyle yapıcam. Ama merak ettiğim hem alt hem üst bacağa yapılabilir mi? Kalıcı dolguyu araştırdım o da zaten en fazla 5 yıl. O kadar parayı ver geçici olsun. Çok teşekkür ederim ilgin için.

Sanırım öyle yapıcam. Ama merak ettiğim hem alt hem üst bacağa yapılabilir mi? Kalıcı dolguyu araştırdım o da zaten en fazla 5 yıl. O kadar parayı ver geçici olsun. Çok teşekkür ederim ilgin için.
üst bacağa yağ yapılıyo alt bacağa silikon ya da yağ bu senin yağ durumuna bağlı

benim henüz çok yeni 3 hafta oldu. Silikon +yağ. Yağ benim belimden alındı, ikinci seansta da göbek kısmından alaca

Bende 21 Eylülde yaptırmıştım, açıkçası ilk hafta cidden sıkıntılıydı, çorap gerçekten dar ama zaten şişmesine engel olan o çorap, antiemboli çorabı adı sanırım. Topuklarını kestiler mi? Çünkü topukları kesilmeyince inanılmaz acıtıyor. Doktor bana zamanla daha da oturacak daha güzel olacak demişti ama ben ilk halinden bile çok memnundum
geçmiş olsuh silikon kalıcı çözüm ztn erimiyo etmiyo oh ne güzel foton var mı

üst bacağa yağ yapılıyo alt bacağa silikon ya da yağ bu senin yağ durumuna bağlı
Keşke yağım olsa hiç düşünmeyeceğim kara kara ama maalesef sorunum zaten zayıflık. Kilo alamıyorum. Umarım istediğim sonucu alabileceğim bir doktor bulabilirim.
Bu konuda bana önerebileceğiniz doktor var mı??

Keşke yağım olsa hiç düşünmeyeceğim kara kara ama maalesef sorunum zaten zayıflık. Kilo alamıyorum. Umarım istediğim sonucu alabileceğim bir doktor bulabilirim.
Bu konuda bana önerebileceğiniz doktor var mı??
benimde öyle zayıf değilim ama bedenimde yağ oranı çok düşük hususi kilo almak için uğramıştım beş ayda 3 kilo aldım. o zaman direkt silikon ol eğer gerçekten rahatsızsan bu sorundan. silikon düşünsen dr um h f kolay iyileşme süreci oluyor yağdan kolay bence. ist da isen muayenesi ücretsiz ztn bi gidip görüş fikir olsun. yağın yoksa bulaşma yağ işine.

Ameliyat olacak arkadaslara simdiden büyük gecmis olsun umarim dikediginiz gibi olur ben carsamba oldum ve bugece dönüyorum alm.cok sükür fazla agrim olmadi ilaclarla zaten farkedilmiyo inanin arkadaslar bilseydim böyle kolay olcagini yillar öncesinden olurdum......biraz cesaret sürekli keske demekdense olmak daha iyi istedigimiz gibi olmasada bunun tekrarida olabiliyo bu yüzden iyi düsünüp dogru yerde yani hastane ortaminda dr.secimi bunlar a dikkat ettimizmi korkucak bisi yok

Ameliyat olacak arkadaslara simdiden büyük gecmis olsun umarim dikediginiz gibi olur ben carsamba oldum ve bugece dönüyorum alm.cok sükür fazla agrim olmadi ilaclarla zaten farkedilmiyo inanin arkadaslar bilseydim böyle kolay olcagini yillar öncesinden olurdum......biraz cesaret sürekli keske demekdense olmak daha iyi istedigimiz gibi olmasada bunun tekrarida olabiliyo bu yüzden iyi düsünüp dogru yerde yani hastane ortaminda dr.secimi bunlar a dikkat ettimizmi korkucak bisi yok
inşallah erime olmayacak kök hücrenin avantajını yaşayacaksın gidince bol bol foto isteriz :KK66:

20151011_173010-1.jpg

son durumum bu üstümdeki tayt değil ameliyat sonrası giydirilen voe marka gögüs altından bileğe kadar olan korse bugün bi denemek istedim 21 mart ta olmuştum ameliyatımı.

Çok geçmiş olsun Can'ım. Çok sevindim senin adına. Umarım hep istediğin gibi olur ve kalır.
Sen silikon mu yaptırdın ??

Harika görünüyorsun Can'ım :)
Darısı benim ve isteyen herkesin başına inşalahhhh..
teşekkür ederim sorunsuz herkes istediğine kavuşur umarım
güzel görünüyor dümdüz
evet düz sütun olmuyor yine de :))) baldır ve bileklerde pek erime olmadı sadece diz içlerinde oldu ama yinede 50 60 ı kaldı gibi. tşk ederim

X