silikon düşünmeni salık veririm çünkü benimde yağım yoktu hususi 4 kilo aldım ama bünyem yağı tutmuyo ameliyat sonrası kilo verdim ayrıca insanın vücudunda fazla yağ olmayınca da yağ alınan bölgeler düzgün olmayabiliyo göbeğimde çöküklük vardı artık onu kabullenmiştim ancak popomda çöküklük var basenden yağ alınmıştı kalçadan alınmadığını söylemişlerdi bu çöküklük nerden çıktı anlamadım yandan yuvarlak durması gereken popom köşeli gibi duruyo silikon ol kafan rahat etsin zayıfsanız asla yağı önermiyorumKızlar selamlar,
Benim bacaklarım çok ince bıktım yıllarca saklamaktan aman aman mükemmel bi sonuç zaten beklemiyorum ama en azından biraz kalınlaşsın çok isterim bana önerebileceğiniz ne var. Yağ dolgusu imkansız çünkü yağ alınacak yerim de yok kalıcı dolgular hakkında bilgisi olan var mı
Büyük gecmis olsun bulut bende yakinda olucam ve hala sigarayi birakamadim sen kullaniyormusun
Canim endiselenecek bir şey yok normal.Ama sen yinede doktoruna resim yolla.BEnim bacaklarım da ameliyattan sonra sarı ve mordu korkma zamanla geçiyor.arkadaslar silikon konan yer sararmaya basladi ve cok aciyor. Sabah doktoruma fotograf cekip yollayacagim ama endiselendim. Boyle bir sey yaaayan oldu mu?
pantolonla kullanırsın onu takıyorsun sonra diz altına kadar çorap giyen lazım çorapla anca tutuyo sonra pantolon Opak çorap la ben hiç denemedim belki de olur benimkileri yollasaydım keşke iki üç kere anca kullandım
güle güle kullan tam kullanma zamanı kış geldi bende geçen gün aldım popoma koydumürün geldi elime çok memnun kaldım incesinden aldım gayet hoş oldu çok ince olmasına ragmen ciddi farkettiriyo :))
bu arada yaglarını geri aldırıp bosluklarına koymakla ilgili bişey demişsin o kadar mı çok çöküklügün oldu ya ?
çok normal 15 güne geçecek merak etmearkadaslar silikon konan yer sararmaya basladi ve cok aciyor. Sabah doktoruma fotograf cekip yollayacagim ama endiselendim. Boyle bir sey yaaayan oldu mu?
Bende de aynı durum oluştu. Popom ortadan içeri çökük. Ben de severdim popomu. O yüzden ordan yağ almamasını istemiştim. Sanırım en fazla yağı ordan almış. Milletin bacaklarını dikizlemekten kurtuldum derken bu sefer de herkesin poposuna bakar oldum. Can sıkıcı bir durum.silikon düşünmeni salık veririm çünkü benimde yağım yoktu hususi 4 kilo aldım ama bünyem yağı tutmuyo ameliyat sonrası kilo verdim ayrıca insanın vücudunda fazla yağ olmayınca da yağ alınan bölgeler düzgün olmayabiliyo göbeğimde çöküklük vardı artık onu kabullenmiştim ancak popomda çöküklük var basenden yağ alınmıştı kalçadan alınmadığını söylemişlerdi bu çöküklük nerden çıktı anlamadım yandan yuvarlak durması gereken popom köşeli gibi duruyo silikon ol kafan rahat etsin zayıfsanız asla yağı önermiyorum
. Vamil nerdesin ya sen hiç yoksun bizi sormuyorsunBende de aynı durum oluştu. Popom ortadan içeri çökük. Ben de severdim popomu. O yüzden ordan yağ almamasını istemiştim. Sanırım en fazla yağı ordan almış. Milletin bacaklarını dikizlemekten kurtuldum derken bu sefer de herkesin poposuna bakar oldum. Can sıkıcı bir durum.
Vami
. Vamil nerdesin ya sen hiç yoksun bizi sormuyorsundurumun nasıl merak ettim seni bacaklarında erime oldumu gel biraz sohpet edelim
popodan yağ alınmaz zaten alınırsa sarkıklık olur ki sağ ile sol aynı değil benim şu an ne arkadan ne yandan almayacağım derken çok mu almıycam demek istiyorlar anlamış değilim olmaz dediği ne varsa oldu siyasi parti sloganı gibi olmaz dedi oldu demekki ego böyle bişeyBende de aynı durum oluştu. Popom ortadan içeri çökük. Ben de severdim popomu. O yüzden ordan yağ almamasını istemiştim. Sanırım en fazla yağı ordan almış. Milletin bacaklarını dikizlemekten kurtuldum derken bu sefer de herkesin poposuna bakar oldum. Can sıkıcı bir durum.
foto var mı vanillaİyiyim canım. Aslında buralardayım. Özelden yazılan mesajlara cevap veriyorum. Forumu da okuyorum ama yazmıyorum. Bir beş dakika kim ne yapmış diye uğrayıp çıkıyorum çünkü. Erime oldu biraz. erimesi iyi de oldu. İlk halleri odun gibiydi. Şimdiki hallerinden memnunum. 3 ay oldu. Umarım bundan fazla erimezler. O zaman görüntü memnun etmez işte.
2 aylık hallerinin fotosu var. Bir ara şimdiki hallerini de yükleyeceğim. Popoda Eşitsizlik zaten ilk bakışta fark ediliyor. Çukur da bonusu. Kontrolde doktora durumu söylemiştim ben iki yerden de eşit aldım. Ödem var şimdi düzelir demişti ama düzelmedi malesef.foto var mı vanilla
sen bacaklarından memnunsun en azından bende idare eder diyorum biz ne söylesek boş onlar hep haklı hep haklı şöyle deseler ameliyat esnasında ödem vs şu bu sebepten eşit alamamışım ya da düzgün ya da özenli ama yok kabul de etmiyorlar sonra biz mükemmelliyetçi oluyoruz evet öyleyim doğrudur . kafaya takma yapacak bir şey var mı ona sor bakalım .2 aylık hallerinin fotosu var. Bir ara şimdiki hallerini de yükleyeceğim. Popoda Eşitsizlik zaten ilk bakışta fark ediliyor. Çukur da bonusu. Kontrolde doktora durumu söylemiştim ben iki yerden de eşit aldım. Ödem var şimdi düzelir demişti ama düzelmedi malesef.
sen bacaklarından memnunsun en azından bende idare eder diyorum biz ne söylesek boş onlar hep haklı hep haklı şöyle deseler ameliyat esnasında ödem vs şu bu sebepten eşit alamamışım ya da düzgün ya da özenli ama yok kabul de etmiyorlar sonra biz mükemmelliyetçi oluyoruz evet öyleyim doğrudur . kafaya takma yapacak bir şey var mı ona sor bakalım .
elbette isteyerek bile bile böyle yapmıyorlar ama yaptığı işinde arkasında durmaları gerekiyor. 6 ay bekleyelim düzeltiriz diyip 6. ay yapacağım bir şey yok demek doğru değil. buraya yazıyorum ne de olsa okuyorlarmış :) kimseye minnet etmedim etmem de sordum yapabilir misinz diye ısrarcı olmayı gerek görmüyorum