yine becerebedim nasıl kaydedicem canımsınmailinden önce bilgisayarına şa da teline kaydetmen gerekiyor haliyle
resme tıkladığında pc ye kaydet falan seçeneği çıkmıyor mu?yine becerebedim nasıl kaydedicem canımsın
göremedim ben fotonu seninde izlemeye alman gerek sanırımO yüzden ameliyatım 4 saat sürdü, içten dıştan yandan her bi yerden çarpıktı , zaten bacak kemiği eğri olduğu için ancak bu kadar yapabilmiş adamcağız :) şu an mükemmel değiller ama ilk halini bildiğim için buna şükür diyorum çünkü sonuçt kemikte yamukluk var ,tam olarak ortası kapanmıyor ancak düz iniyor aşağı doğru , doktor söylemişti tam kapanmaz ama düz iner diye, benim derdim sadece dar paça pantolon giymekti öyle eteğe falan heves etmedim sadece o bol paçalı kotlardan kurtulmak tüm isteğim, umarım her şey yolunda gider hepimiz için , çok kolay bir ameliyat değil hala zorlanıyorum yürürken silikonu hissdiyorum zor günler geçiriyorum ama geçecek inanıyorum, her şey gönlünüzce olsun, isteyen arkadaşlar takibe alıp fotograflarıma bakabilirler
Cnm resimlerin varmı bakabılırmıyım:)Neredeyse bes sene oncesinden beridir bu sayfalari okuyup dururdum. Ameliyat olan ve sonuctan memnun olanlari gordukce imrenir;bende yillardır aşamadıgim bu sorundan bir an once kurtulmak icin can atardim. Bir cogunuzla ozelden mesajlastik. Sonrasinda daha da yardimci olan yakinlik kurdugum insanlarin sayesinde guc ve cesaret toplayip 6 gun once ameliyatimi oldum. Ustelik sadece bacakta degil. Ek olarak karin ve basen lipo ve cellulaze (selülit tedavi) dahil. Bunyeden bunyeye degisiklik gostersede ben cok rahat ve kolay gecirdim. Aci agri morluk elbette oldu ama dayanilmayacak gibi asla degildi. Su an yurumem de normale donerse bitti hersey diyebilirim. Bazı arkadaslarin aksine Dr.umdan hem ameliyat öncesi hem sonrasi cok ama cok memnun kaldim. 5.gun bile hemsireleri arayip herhangi bir sorunum olup olmadıgını sordular. Kisacasi ilgileri super ve ben ne zaman arasam hep ulastim.Ben bes yil oncede aynı Dr.u dusunurdum. Cunku zaten adi belli uc dort isimden birisiydi bu operayonu yapan. Once pareo'nun ve sonrasinda ona ameliyat olan atkadaslariminda dogru yonlendirmeleri ile su anda da iyiki ayni kisiye oldum diyorum. Sonucu goren arkadaslarim begendiler. Ben ise hayal ettigim yeni goruntumun saskinligi icinde etekler elbiseler giymek icin sabirsizlaniyorum..Umarim ayni memnuniyetle devam eder surecim. Darisi isteyen herkesin başına..
MerhabaMerhaba arkadaşlar,uzun zamandır bu forumu takip ediyorum bende bu ameliyatı düşünüyorum fakat cesaret edemiyorum.1.72boyum 53 kiloyum yağ enjeksiyonu düşünüyorum insanların neden elbise etek giymiyorsun sorunlarından bunalmış durumundayım ve dikkat çekiyor bu durum.istanbul da yaşıyorum bana Dr tavsiyesinde bulunabilir misiniz fiyatlarını biliyorsanız onlArıda söylerseniz çok mutlu olurum.2 Dr düşünüyordum ama msjlaştığım bir iki kişilerden onların çok da doğru isimler olmadığını anladım bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim
Operasyon olan arkadaşlara geçmiş olsun inşallah istedikleri olmuştur herşey:)
Canim album yapmiyorum ben. Seninde sanirim mesaj alimin kapali.Cnm resimlerin varmı bakabılırmıyım:)
Özel msj ı su an açmış olmam gerek kapatmışım istemeden:))Canim album yapmiyorum ben. Seninde sanirim mesaj alimin kapali.
Aldım canım şimdi bak istersengöremedim ben fotonu seninde izlemeye alman gerek sanırım
dümdüz bir bacak yanlışmı anladım silikon var mıEki Görüntüle 1621010 Eki Görüntüle 1621010 nerdeyse 6 ay oldu ameliyat olalı bu pantolonu bacak silikon olmadan giyemiyordum hoş durmuyordu artık giyiyorum olduğu kadar tek seans yağ bu kadar oluyor ama sonuç tatmin edici
dümdüz bir bacak yanlışmı anladım silikon var mı
sol diz içine azıcık daha yağ koymalıydı yanlış mıyımdümdüz bir bacak yanlışmı anladım silikon var mı
silikon yok bu fotoda kendi bacağım biraz diz altlarım eridi evet baldırlar ve bilek aynen duruyor üst bacağıma da yağ geçişi yapılmış yağ rezervim yok ilerde bi çocuk doğurursam yağım olur bende gidip bacak yaptırırım sırf bu yüzden bile ikinci çocuğu yapabilirimdümdüz bir bacak yanlışmı anladım silikon var mı
waaaawww süppppeeerrr harikasın olay bitmiştir tv lerdeki mankenlerden farkın yok tatlım darısı herkesin başınagecelerden birkaç kare nasıl bir özgüven patlaması olduysa artık
Eki Görüntüle 1621331
Eki Görüntüle 1621333
kemik yapım düzgün evet sadece çok inceydi bacaklarım ve ayrıktı artık daha iyi tabiSenin bacaklar bence guzel sen yapı olarakta zayıfsın tek sıkıntı azıcık diz içleri biraz dolu olsaydı güzel olurdu kemik yapın guzel çünkü fazla takma :))
ay çok teşekkür ederim canımwaaaawww süppppeeerrr harikasın olay bitmiştir tv lerdeki mankenlerden farkın yok tatlım darısı herkesin başına
Merhaba bende araştırıyorum. Aklınızdaki 2 doktoru ve neden düşünmediğinizi özelden bana da yazabilir misiniz. Tşkler.Merhaba arkadaşlar,uzun zamandır bu forumu takip ediyorum bende bu ameliyatı düşünüyorum fakat cesaret edemiyorum.1.72boyum 53 kiloyum yağ enjeksiyonu düşünüyorum insanların neden elbise etek giymiyorsun sorunlarından bunalmış durumundayım ve dikkat çekiyor bu durum.istanbul da yaşıyorum bana Dr tavsiyesinde bulunabilir misiniz fiyatlarını biliyorsanız onlArıda söylerseniz çok mutlu olurum.2 Dr düşünüyordum ama msjlaştığım bir iki kişilerden onların çok da doğru isimler olmadığını anladım bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim
Operasyon olan arkadaşlara geçmiş olsun inşallah istedikleri olmuştur herşey:)
Fotoğrafları sizi izlemeye aldığım halde göremiyorum.Kızlar bugün ameliyat olalı tam bir ay oldu, birinci ayın şerefine foto ekledim :) ameliyat olmak isteyen arkadaşlar da bakıp fikir edinebilirler cesaret de almış olurlar , ilk halleri yok bacaklarımın onu doktorumdan isteyeceğim ama benim bacaklarım bayağı sorunluydu