Bacak dolgusu yaptıran var mı?

göremedim ben fotonu seninde izlemeye alman gerek sanırım

Merhaba arkadaşlar,uzun zamandır bu forumu takip ediyorum bende bu ameliyatı düşünüyorum fakat cesaret edemiyorum.1.72boyum 53 kiloyum yağ enjeksiyonu düşünüyorum insanların neden elbise etek giymiyorsun sorunlarından bunalmış durumundayım ve dikkat çekiyor bu durum.istanbul da yaşıyorum bana Dr tavsiyesinde bulunabilir misiniz fiyatlarını biliyorsanız onlArıda söylerseniz çok mutlu olurum.2 Dr düşünüyordum ama msjlaştığım bir iki kişilerden onların çok da doğru isimler olmadığını anladım bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim
Operasyon olan arkadaşlara geçmiş olsun inşallah istedikleri olmuştur herşey:)

Cnm resimlerin varmı bakabılırmıyım:)

Merhaba
sitede zaten iki üç isim var ikisi ist da biri ankarada izmir de de ameliyat olan var tabi sen nerde olmayı düşünüyorsun ist daysan Dr um Hf yağ enjeksiyonu oldum ben 6 ay olacak nerdeyse yakında resim yüklerim şu an biraz kilo verdiğim için sonuç yanıltıcı olmasın geçmiş sayfalarda yüklemiştim

nerdeyse 6 ay oldu ameliyat olalı bu pantolonu bacak silikon olmadan giyemiyordum hoş durmuyordu artık giyiyorum olduğu kadar tek seans yağ bu kadar oluyor ama sonuç tatmin edici

Son düzenleyen: Moderatör:
dümdüz bir bacak yanlışmı anladım silikon var mı
silikon yok bu fotoda kendi bacağım biraz diz altlarım eridi evet baldırlar ve bilek aynen duruyor üst bacağıma da yağ geçişi yapılmış yağ rezervim yok ilerde bi çocuk doğurursam yağım olur bende gidip bacak yaptırırım sırf bu yüzden bile ikinci çocuğu yapabilirim

gecelerden birkaç kare nasıl bir özgüven patlaması olduysa artık

Senin bacaklar bence guzel sen yapı olarakta zayıfsın tek sıkıntı azıcık diz içleri biraz dolu olsaydı güzel olurdu kemik yapın guzel çünkü fazla takma :))

Senin bacaklar bence guzel sen yapı olarakta zayıfsın tek sıkıntı azıcık diz içleri biraz dolu olsaydı güzel olurdu kemik yapın guzel çünkü fazla takma :))
kemik yapım düzgün evet sadece çok inceydi bacaklarım ve ayrıktı artık daha iyi tabi
evet kendimde ince yapılıyım bu bacak olayında yağın olmadığı zaman şanssız oluyorsun malesef yağ lazım bana

Merhaba bende araştırıyorum. Aklınızdaki 2 doktoru ve neden düşünmediğinizi özelden bana da yazabilir misiniz. Tşkler.

Fotoğrafları sizi izlemeye aldığım halde göremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…