Merhaba ciddi bir incelik varsa silikon çık daha iyi bir çözüm olabilir tabi fiyatı yağa göre yüksek ama benim yağ rezervim var ilk seansta olmasa bile ikinci seansta istediğim gibi olur diyorsanız yağıda düşünebilirsiniz. benimde bacaklarım inceleydi gerçi hala ince bu yüzden size silikonu öneririm tabi foto görmeden net bir şey demek olanaksız. yağınız varsa yağ çok iyi bir seçenek hem fazla yağlardan kurtuluyorsunuzKızlar merhaba bacak dolgusu hakkında herhangi bir fikrim yok yaptırmak istiyorum ama öncelikle doktor fiyat memnuniyet konusunda yardımcı olabilir misiniz? Bacağa yağ enjektesi yöntemini merak ediyorum özellikle alt bacaklarımın içi çok ince ne önerirsiniz
Silikon konusunda biraz korkuyorum memnun olmayanlar varmış sanırım yağ daha iyi gibi ama benden yağ çıkar mı bilmem gerçi şu günlerde bir iki kilo aldım :) önerebileceğiniz doktorlar var mı pekiMerhaba ciddi bir incelik varsa silikon çık daha iyi bir çözüm olabilir tabi fiyatı yağa göre yüksek ama benim yağ rezervim var ilk seansta olmasa bile ikinci seansta istediğim gibi olur diyorsanız yağıda düşünebilirsiniz. benimde bacaklarım inceleydi gerçi hala ince bu yüzden size silikonu öneririm tabi foto görmeden net bir şey demek olanaksız. yağınız varsa yağ çok iyi bir seçenek hem fazla yağlardan kurtuluyorsunuz
bu topicte dr ismi anmıyoruz ama özelden yardımcı olabilirim , yağınız yoksa silikondan başka alternatif olmuyor memnuniyetsizlik yağda daha fazla bence çünkü eriyor kalıyor şekli istenilen gibi olmuyor falan boy ve kilo kaç sizinSilikon konusunda biraz korkuyorum memnun olmayanlar varmış sanırım yağ daha iyi gibi ama benden yağ çıkar mı bilmem gerçi şu günlerde bir iki kilo aldım :) önerebileceğiniz doktorlar var mı peki
162 48 ama kilo almış olabilirim bir iki aydır tartılmadım 50 olmuş olabilirim. yağ vardır diye düşünüyorum illa ki üst bacak ve karın kısmımda tabi bana öyle geliyorda olabilir :) özel den de doktor olarak yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Acaba bu silikonunda yağ ın da artı ve eksileri nelerdir. siz hangi ameliyatı yaptırdınız acababu topicte dr ismi anmıyoruz ama özelden yardımcı olabilirim , yağınız yoksa silikondan başka alternatif olmuyor memnuniyetsizlik yağda daha fazla bence çünkü eriyor kalıyor şekli istenilen gibi olmuyor falan boy ve kilo kaç sizin
aslında boy ve kilo olarak zayıf duruyorsunuz çünkü benim boyum sizden birkaç cm daha kısa ama kilomuz aynı ama bu iş onla belli olmaz 55 kilo olupta kas kütleniz fazla olabilirdi baseniniz varsa göbekte ele gelen yağınız varsa yeterli olur diye düşünüyorum162 48 ama kilo almış olabilirim bir iki aydır tartılmadım 50 olmuş olabilirim. yağ vardır diye düşünüyorum illa ki üst bacak ve karın kısmımda tabi bana öyle geliyorda olabilir :) özel den de doktor olarak yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Acaba bu silikonunda yağ ın da artı ve eksileri nelerdir. siz hangi ameliyatı yaptırdınız acaba
ben izlemeye aldım sizi şimdi görebilirsinizFotoğrafları sizi izlemeye aldığım halde göremiyorum.
TeşekkürlerB
ben izlemeye aldım sizi şimdi görebilirsiniz
iki doğum yapmana rağmen göbeğinden yağ aldılar ve bir problem yok bu büyük başarı gerçekten foto eklersen sevinirim benim diz atlarım eridi allahtan son dk baldır istemişim yoksa hiçbir şey kalmayacakmış bilek ve baldır eh işte sonuç tatmin etmiyor yağda her ne kadar tek seans ile halledilmeye çalışılsada yağ yoksa mutlulukta yok silikonluksa bi bacak yağ ile olmuyo ne kadar güven versede Dr un ya verdiği sözler unutuluyor ya da umursanmıyorsun ya da sebepler başka hemde bambaşka bende geçen ay öncesi sonrası yaptım arada görünmeyen iki fark var resmenSelam Kızlar! yağ transferinden sonra tatile bile gittim rahatça:)) 4 ayım bitti 5.aya girdim ve henüz erime olmadı. İlk günler şişlikler vardı şuan sorunum yok. Şekil de ya da konulan yağlarda sorun da yok haber vermek istedim size. Göbek yağlarından kurtulmuş olmak da işin diğer muhteşem boyutu. "Göbek nerde ne yaptın" diye soruyorlar e bir de 2 doğumdan sonra bunu duymak güzel oluyor. Eteğimle yazıyorum size bunları, hiç korkmayın sonuca değiyor herşey. Görüşürüz kızlar...
canım sana şu bacak şekillendirici hakkında soru sorcaktım6. ay fotosu ekledim izlemeye alıp bakabilirsiniz öncesi sonrası şeklinde :)
bacak yapına göre karar ver bana incesi bile fazla geliyordu çünkü baldır eksikliği yoktu bende ben onu diz içime koyuyordum kışın kullanılabilir pantolon ile ama onun haricinde bence çok kullanışlı bi ürün değil çorapla olmuyo belli oluyo gibicanım sana şu bacak şekillendirici hakkında soru sorcaktım
almayı düşünüyorum da incesini mi alayım kalının mı bilemedm
yok cnm olamadım daha ya hiç mi kullanıslı degil cok mu belli oluyo ? dar pantolon altında falan izleri belli oluyo mu kıvrılıyo mu ? sipariş verdim ama incesini bilemedimsen ameliyat olmadınmı niye hala onlardan bakıyorsunki
pantolonla kullanırsın onu takıyorsun sonra diz altına kadar çorap giyen lazım çorapla anca tutuyo sonra pantolon Opak çorap la ben hiç denemedim belki de olur benimkileri yollasaydım keşke iki üç kere anca kullandımyok cnm olamadım daha ya hiç mi kullanıslı degil cok mu belli oluyo ? dar pantolon altında falan izleri belli oluyo mu kıvrılıyo mu ? sipariş verdim ama incesini bilemedim
pantolonla kullanırsın onu takıyorsun sonra diz altına kadar çorap giyen lazım çorapla anca tutuyo sonra pantolon Opak çorap la ben hiç denemedim belki de olur benimkileri yollasaydım keşke iki üç kere anca kullandım
Slm bende saklamaktan bıktım ve birde insanların neden sen etek giymiyorsun sorularından,silikon var ama oda yıllar sonra sorun yaratırmı onuda araştır benceKızlar selamlar,
Benim bacaklarım çok ince bıktım yıllarca saklamaktan aman aman mükemmel bi sonuç zaten beklemiyorum ama en azından biraz kalınlaşsın çok isterim bana önerebileceğiniz ne var. Yağ dolgusu imkansız çünkü yağ alınacak yerim de yok kalıcı dolgular hakkında bilgisi olan var mı